Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun dayler dayler cok sevindim saglikla al kucagina valla o kadar ay bos belirtilere kanmisim ben hep gercek belirti bariz benim diyo zaten onu anladim valla
Gerçek belirti hic olmadi bende mesela, regl donemi hep bol belirtili oldugu icin hic ciddiye almadim, ne zaman bsy olmadi, o zaman gebelik oldu çok teşekkür ederimmmm aminnnn insallahhh hepimiz saglikla kavuşacağız bebelerimize

Du bakalım o işler belli olmaz
O benle alakali bir durumdu bak Paresilaaa parem kendine cekmis onuuuu, ben zaten bol bosbol belirti yaşıyodum reglde, o yzden bahsedilen hiçbir gebelik belirtisi benlik değildi. Her sey yasiyodum her ay ztn o yzden bi gun hic bsy yasamazsam o zmn suphelencem demistm, bol belirtisi olmayana tutmaz bu

Kız şu an acayip midem bulanıyor
Göğsüm sızlıyor kramplar Kasık ağrısı ben bunları hep yaşıyorum ama şunu anladım
Göğüs acısı regl olacağım gün geçiyor
Geçmezse hamileyim derim artık

Tamam sende de en buyuk belirti belirtisizlik olcek diye bi sey yok, belki sen belirtilerle kalcannnnn

Kanki ben duzeldim artik reglim gelince psikolojim duzeldi hahahah carsamba tohtora gidicem bakalim yeni tedavi isteyeceğim
Yoo ben diziler tamamlanmadan izlemiyorum valla shshshss ayrica hicte cekistirmedik seni ahanda yuzune yuzune soyledik hshshshs kanka kaset test bekliyorum senden yolla gelsin hxhshdh

Gerçek belirti hic olmadi bende mesela, regl donemi hep bol belirtili oldugu icin hic ciddiye almadim, ne zaman bsy olmadi, o zaman gebelik oldu çok teşekkür ederimmmm aminnnn insallahhh hepimiz saglikla kavuşacağız bebelerimize
Amin canim benim sag saglim insallah benimde aksine hic olmadigi kadar kasik agrim oldu bel agrim oldu ama ayni adet belirtisi gibiydi oyle batma seyirme degil ovulasyondan 3 4 gun sonra basladi hatirladigim kadariyle dedim bebim hormonlari bozuldu galiba bu kadar erken adet olamam oysa bebisimmis burdayim diyomus adet zamanina kadar surdu hatta gecikmemin 2.gunu pembe 3.gunu kahverengi lekelendim

Yek yeaaaa, etiketleyip atcam burdan, yarin aaaşam 4u bekle coniii, yoh oooole yağma hayir erken gitsem nolcekk, yine ver, yine gel, yine bekle anammm yookk, kaldıramam bir daha o stresiiiii
Oyy ne tatli hareketler bunlar hayırlısıyla tum isteyenlerin gönlüne gore olsun insallahhhhhhhh. Cok guzel duygular agrida bile şükür diyebiliyorsun bazen..

Ayy hemen etiketlerimi kapatiyim hshshshshs

Oh şükür. Yeni derken ilaçla yumurta takibi mi? Hsg için geç mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…