- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.801
Bi sey biliyoz da soyluyozzzzz
Bence de ters kose yabiciikkkkkkkİlla belirtisiz olunca hamile kalacağım diyorsun yani? Bebeğin sana ters köşe yapsın da gör hıh!
Hayirli olsun
Du bakalım o işler belli olmaz
Gerçek belirti hic olmadi bende mesela, regl donemi hep bol belirtili oldugu icin hic ciddiye almadim, ne zaman bsy olmadi, o zaman gebelik olduHayirli olsundayler dayler cok sevindim saglikla al kucagina valla o kadar ay bos belirtilere kanmisim ben hep gercek belirti bariz benim diyo zaten onu anladim valla
O benle alakali bir durumdu bakDu bakalım o işler belli olmaz
Kız şu an acayip midem bulanıyorO benle alakali bir durumdu bakParesilaaa parem kendine cekmis onuuuu, ben zaten bol bosbol belirti yaşıyodum reglde, o yzden bahsedilen hiçbir gebelik belirtisi benlik değildi. Her sey yasiyodum her ay ztn o yzden bi gun hic bsy yasamazsam o zmn suphelencem demistm, bol belirtisi olmayana tutmaz bu
Kız şu an acayip midem bulanıyor
Göğsüm sızlıyor kramplar Kasık ağrısı ben bunları hep yaşıyorum ama şunu anladım
Göğüs acısı regl olacağım gün geçiyor
Geçmezse hamileyim derim artık
Tamam sende de en buyuk belirti belirtisizlik olcek diye bi sey yok, belki sen belirtilerle kalcannnnnKız şu an acayip midem bulanıyor
Göğsüm sızlıyor kramplar Kasık ağrısı ben bunları hep yaşıyorum ama şunu anladım
Göğüs acısı regl olacağım gün geçiyor
Geçmezse hamileyim derim artık
hafi inşallah rüyam doğru çıkar
Keşke kızlar ama ı ıh hissetmiyorumTamam sende de en buyuk belirti belirtisizlik olcek diye bi sey yok, belki sen belirtilerle kalcannnnn
Dualarım seninle kuzummmmmm, coook istiyorm cokKeşke kızlar ama ı ıh hissetmiyorum
İnşallah deyim
Kanki ben duzeldim artik reglim gelince psikolojim duzeldi hahahah carsamba tohtora gidicem bakalim yeni tedavi isteyeceğimBen de hevesi kırılmasın diye yazdım zaten. Sonucu yazarsa ben de gözümü kapatacağım hemşire reyiz merak etme. Bu konuda destekçinim ama bazı konularda çok yamuk yapıyon onları bilahare görüşelim !!! Gözüm üstünde 👁👁
Yoo ben diziler tamamlanmadan izlemiyorum valla shshshss ayrica hicte cekistirmedik seni ahanda yuzune yuzune soyledik hshshshsSakire çay yooohhhsalıya saglik ocağına randevu aldim, yarin da dohturumdan Perşembe için randevu aldim miydiiii, tamamdir bu is ellaaam
Arkası yarınlı dizileri izlersiniz, 1 hafta diger bölümü beklersiniz ama dimiiii, soz konusu daylos oluncaa, ya bırah yaaa ahshahshs
Siz ikiniz, utanmiyonuz mu beni cekistirmeye yaziklar osssnnnn
Amin canim benim sag saglim insallahGerçek belirti hic olmadi bende mesela, regl donemi hep bol belirtili oldugu icin hic ciddiye almadim, ne zaman bsy olmadi, o zaman gebelik olduçok teşekkür ederimmmm aminnnn insallahhh hepimiz saglikla kavuşacağız bebelerimize
Yek yeaaaa, etiketleyip atcam burdan, yarin aaaşam 4u bekle coniii, yoh oooole yağmaKanki ben duzeldim artik reglim gelince psikolojim duzeldi hahahah carsamba tohtora gidicem bakalim yeni tedavi isteyeceğim
Yoo ben diziler tamamlanmadan izlemiyorum valla shshshss ayrica hicte cekistirmedik seni ahanda yuzune yuzune soyledik hshshshskanka kaset test bekliyorum senden yolla gelsin hxhshdh
Oyy ne tatli hareketler bunlarAmin canim benim sag saglim insallahbenimde aksine hic olmadigi kadar kasik agrim oldu bel agrim oldu ama ayni adet belirtisi gibiydi oyle batma seyirme degil ovulasyondan 3 4 gun sonra basladi hatirladigim kadariyle dedim bebim hormonlari bozuldu galiba bu kadar erken adet olamam oysa bebisimmis burdayim diyomus adet zamanina kadar surdu hatta gecikmemin 2.gunu pembe 3.gunu kahverengi lekelendim
Canımsın güzel anneDualarım seninle kuzummmmmm, coook istiyorm cok
Ayy hemen etiketlerimi kapatiyim hshshshshsYek yeaaaa, etiketleyip atcam burdan, yarin aaaşam 4u bekle coniii, yoh oooole yağmahayir erken gitsem nolcekk, yine ver, yine gel, yine bekle anammm yookk, kaldıramam bir daha o stresiiiii
Oyy ne tatli hareketler bunlarhayırlısıyla tum isteyenlerin gönlüne gore olsun insallahhhhhhhh. Cok guzel duygular agrida bile şükür diyebiliyorsun bazen..
Oh şükür. Yeni derken ilaçla yumurta takibi mi? Hsg için geç mi oluyor?Kanki ben duzeldim artik reglim gelince psikolojim duzeldi hahahah carsamba tohtora gidicem bakalim yeni tedavi isteyeceğim
Yoo ben diziler tamamlanmadan izlemiyorum valla shshshss ayrica hicte cekistirmedik seni ahanda yuzune yuzune soyledik hshshshskanka kaset test bekliyorum senden yolla gelsin hxhshdh
Yazık contaları yakmış. Kız kaset test yap demiş. Sen neye cevap verdin acaba ahshhsjsYek yeaaaa, etiketleyip atcam burdan, yarin aaaşam 4u bekle coniii, yoh oooole yağmahayir erken gitsem nolcekk, yine ver, yine gel, yine bekle anammm yookk, kaldıramam bir daha o stresiiiii
Hsg onumuzdeki aylarda conem cunku bilet randevu uzun surer ilac deneyelim diyorumOh şükür. Yeni derken ilaçla yumurta takibi mi? Hsg için geç mi oluyor?
Hormonlardan zaar hshzhdshYazık contaları yakmış. Kız kaset test yap demiş. Sen neye cevap verdin acaba ahshhsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?