- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.821
Ayy hemen etiketlerimi kapatiyim hshshshshs
Yazık contaları yakmış. Kız kaset test yap demiş. Sen neye cevap verdin acaba ahshhsjs
Yooo gayet de ona cevap verdim, kaset test deyince ben de yek yeaaa dedim, banane, kan verip burdan atcam yok oyle yagma dedim ammaaaaa anlamışsaniz ben nabammmmm. Sonunu da şöyle bitirdim, kanı erken versem nolcak ne değişecek, yine yine stres yasayacaktim dedimHormonlardan zaar hshzhdsh
Ya sana kan ver diyen oldu mu, hı oldu mu? Biz sana kan ver dedik mi? Sen evde kendi imkanlarınla doğuma kadar devam et dedik biz. Suyun gelince hastaneye gidersin orda da beta baktırırsın hazır gitmişken. Tahlil sonucuyla bebek aynı anda çıkar zaten. Bitti gitti. Tam sizin aileye uygun çözüm bulduk. Sen kan diyon vermem diyonYooo gayet de ona cevap verdim, kaset test deyince ben de yek yeaaa dedim, banane, kan verip burdan atcam yok oyle yagma dedim ammaaaaa anlamışsaniz ben nabammmmm. Sonunu da şöyle bitirdim, kanı erken versem nolcak ne değişecek, yine yine stres yasayacaktim dedim
Betayi koşturup 1 gun gecince verip aval aval bekleyip tekrar tekrar verip stres yasamaak baskaaaa, dogum sonuna kadar doktora gitmemek baskaaaaYa sana kan ver diyen oldu mu, hı oldu mu? Biz sana kan ver dedik mi? Sen evde kendi imkanlarınla doğuma kadar devam et dedik biz. Suyun gelince hastaneye gidersin orda da beta baktırırsın hazır gitmişken. Tahlil sonucuyla bebek aynı anda çıkar zaten. Bitti gitti. Tam sizin aileye uygun çözüm bulduk. Sen kan diyon vermem diyon
Bence sen perşembe kalp atışını da duyarsınBetayi koşturup 1 gun gecince verip aval aval bekleyip tekrar tekrar verip stres yasamaak baskaaaa, dogum sonuna kadar doktora gitmemek baskaaaailkini de yaptım, bos gebelik kurtaj stresini deli gibi yasadim ordan biliyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum, olacaksa stressiz olsun en azından
Umarım, ama daha 5+4 olcak kendi hesabima gore, duyan da varmis bu haftada, duymayan da. Duymama ihtimalini aklimin buyuk bir kosesinde tutarak gidecegim ama duyarsam çok sevineceğimBence sen perşembe kalp atışını da duyarsın
Yapma sana şitres yasak 9 ay. Sonra zaten istesen de istemesen de kaçınılmaz olacakUmarım, ama daha 5+4 olcak kendi hesabima gore, duyan da varmis bu haftada, duymayan da. Duymama ihtimalini aklimin buyuk bir kosesinde tutarak gidecegim ama duyarsam çok sevineceğiminsallah her sey yolunda gider.. bak yarın kan vereceğim diye şimdiden stres yaptim bile
Kanin sonucu hemen ciksa sorun yok da, 4e kadar beklemek omrumden omur yiyor. Bugun saglik ocağından aradilar, 20haftalik oldunuz dimi diyeYapma sana şitres yasak 9 ay. Sonra zaten istesen de istemesen de kaçınılmaz olacak
Enee ikinciyi doğuruyom diyeydin. Neyse ki güzel zamanda sormuşlar. Başka türlü olsa uuf can yakabilirdiKanin sonucu hemen ciksa sorun yok da, 4e kadar beklemek omrumden omur yiyor. Bugun saglik ocağından aradilar, 20haftalik oldunuz dimi diyehaber vermem gerekiyormus da.
yarın da test yap çıkmazsa yoktur bence.3 gün gecikmeyle çıkması lazım.inşallah gönlünce olurKızlaar bende en ufak belirti yok yahuNe gelen var ne giden.Gelmesi gereken günle birlikte yarın 3.gün olacak Bişey varsa iyi bir gebelik testiyle çıkar dimi?Hiç böyle yapmazdı
Valla ya, aşı zamaniydi tam, marta tarih vermislerdi, şimdi temmuza verdi. Bu sefer yapcaz o asiyi diyor, insallaahhhhEnee ikinciyi doğuruyom diyeydin. Neyse ki güzel zamanda sormuşlar. Başka türlü olsa uuf can yakabilirdi
Erken testler pek iyi degl diyorlar ama bilmiyorm ben cok, ne zaman yapmistin en son canimKızlaar bende en ufak belirti yok yahuNe gelen var ne giden.Gelmesi gereken günle birlikte yarın 3.gün olacak Bişey varsa iyi bir gebelik testiyle çıkar dimi?Hiç böyle yapmazdı
Ayy çok heyecanlı. Hemen bize haber ver. Yani merak ettiğimden değil de sen kendini ilgleniyor san diyeValla ya, aşı zamaniydi tam, marta tarih vermislerdi, şimdi temmuza verdi. Bu sefer yapcaz o asiyi diyor, insallaahhhhkani verdim, sonuc bekliyorum. 4te öğreneceğim
Erken testler pek iyi degl diyorlar ama bilmiyorm ben cok, ne zaman yapmistin en son canim
Offff 4 mü çok varmışValla ya, aşı zamaniydi tam, marta tarih vermislerdi, şimdi temmuza verdi. Bu sefer yapcaz o asiyi diyor, insallaahhhhkani verdim, sonuc bekliyorum. 4te öğreneceğim
Erken testler pek iyi degl diyorlar ama bilmiyorm ben cok, ne zaman yapmistin en son canim
Merhaba sizin bebeğinizin cinsiyeti ne oldu merak ettim bende öyle rüya gördüm :)Kızllllaaaarrrrrrrr
Kııızzzzzllllaaaaarrrrr
Rüyada civciv görmek zahmetsizce meydsna gelecek rızk ve işe delalet eder.. Bolluk ve kısmettir
Elde civciv tutmak ise güzel ve hayırlı bir evlat sahibi olacağına delalet edermiş
Bakınnnnnnn
Erken testte de birşey çıkmadı..En son 14 sabahı yaptım sanırım.Eğer gelmezse Perşembe günü kan vericem.Hiç böyle olan var mı ya bildiğiniz?Hani idrarda çıkmayıp kanda çıkan?Valla ya, aşı zamaniydi tam, marta tarih vermislerdi, şimdi temmuza verdi. Bu sefer yapcaz o asiyi diyor, insallaahhhhkani verdim, sonuc bekliyorum. 4te öğreneceğim
Aynen oyle canim hem korkuyosun hem sukrediyosunYek yeaaaa, etiketleyip atcam burdan, yarin aaaşam 4u bekle coniii, yoh oooole yağmahayir erken gitsem nolcekk, yine ver, yine gel, yine bekle anammm yookk, kaldıramam bir daha o stresiiiii
Oyy ne tatli hareketler bunlarhayırlısıyla tum isteyenlerin gönlüne gore olsun insallahhhhhhhh. Cok guzel duygular agrida bile şükür diyebiliyorsun bazen..
Ayy çok heyecanlı. Hemen bize haber ver. Yani merak ettiğimden değil de sen kendini ilgleniyor san diye
VeOffff 4 mü çok varmış
Her seferinde değeri yazdın sanıyorum
Allahımmmmmmm dum tıs dum tıs dum tıs
Yaaaa çok şaşırdım kuzummm, daha 700lerde olur gibi düşünmüştüm cok mutlu oldummm, persembe gideceğim, inşallah kalp de duyarim kuzummmAllahımmmmmmm dum tıs dum tıs dum tıs
Sağlıkla artmaya devam etsin fıstığım çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?