Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hemen etiketlerimi kapatiyim hshshshshs

Yazık contaları yakmış. Kız kaset test yap demiş. Sen neye cevap verdin acaba ahshhsjs

Hormonlardan zaar hshzhdsh
Yooo gayet de ona cevap verdim, kaset test deyince ben de yek yeaaa dedim, banane, kan verip burdan atcam yok oyle yagma dedim ammaaaaa anlamışsaniz ben nabammmmm. Sonunu da şöyle bitirdim, kanı erken versem nolcak ne değişecek, yine yine stres yasayacaktim dedim

Ya sana kan ver diyen oldu mu, hı oldu mu? Biz sana kan ver dedik mi? Sen evde kendi imkanlarınla doğuma kadar devam et dedik biz. Suyun gelince hastaneye gidersin orda da beta baktırırsın hazır gitmişken. Tahlil sonucuyla bebek aynı anda çıkar zaten. Bitti gitti. Tam sizin aileye uygun çözüm bulduk. Sen kan diyon vermem diyon

Betayi koşturup 1 gun gecince verip aval aval bekleyip tekrar tekrar verip stres yasamaak baskaaaa, dogum sonuna kadar doktora gitmemek baskaaaa ilkini de yaptım, bos gebelik kurtaj stresini deli gibi yasadim ordan biliyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum, olacaksa stressiz olsun en azından

Bence sen perşembe kalp atışını da duyarsın

Bence sen perşembe kalp atışını da duyarsın
Umarım, ama daha 5+4 olcak kendi hesabima gore, duyan da varmis bu haftada, duymayan da. Duymama ihtimalini aklimin buyuk bir kosesinde tutarak gidecegim ama duyarsam çok sevineceğim insallah her sey yolunda gider.. bak yarın kan vereceğim diye şimdiden stres yaptim bile

Yapma sana şitres yasak 9 ay. Sonra zaten istesen de istemesen de kaçınılmaz olacak

Kızlaar bende en ufak belirti yok yahuNe gelen var ne giden.Gelmesi gereken günle birlikte yarın 3.gün olacakBişey varsa iyi bir gebelik testiyle çıkar dimi?Hiç böyle yapmazdı

Kızlaar bende en ufak belirti yok yahuNe gelen var ne giden.Gelmesi gereken günle birlikte yarın 3.gün olacakBişey varsa iyi bir gebelik testiyle çıkar dimi?Hiç böyle yapmazdı
yarın da test yap çıkmazsa yoktur bence.3 gün gecikmeyle çıkması lazım.inşallah gönlünce olur

Enee ikinciyi doğuruyom diyeydin. Neyse ki güzel zamanda sormuşlar. Başka türlü olsa uuf can yakabilirdi
Valla ya, aşı zamaniydi tam, marta tarih vermislerdi, şimdi temmuza verdi. Bu sefer yapcaz o asiyi diyor, insallaahhhh kani verdim, sonuc bekliyorum. 4te öğreneceğim
Erken testler pek iyi degl diyorlar ama bilmiyorm ben cok, ne zaman yapmistin en son canim

Ayy çok heyecanlı. Hemen bize haber ver. Yani merak ettiğimden değil de sen kendini ilgleniyor san diye

Offff 4 mü çok varmış
Her seferinde değeri yazdın sanıyorum

Merhaba sizin bebeğinizin cinsiyeti ne oldu merak ettim bende öyle rüya gördüm :)

Erken testte de birşey çıkmadı..En son 14 sabahı yaptım sanırım.Eğer gelmezse Perşembe günü kan vericem.Hiç böyle olan var mı ya bildiğiniz?Hani idrarda çıkmayıp kanda çıkan?

Aynen oyle canim hem korkuyosun hem sukrediyosun aminnn kandil gecesi dua ettim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…