- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.841
Sağlıkla gelsin minis ❤❤
Ayyyy inşallah annesi inşallahYaaaa çok şaşırdım kuzummm, daha 700lerde olur gibi düşünmüştüm cok mutlu oldummm, persembe gideceğim, inşallah kalp de duyarim kuzummm
Sonradan cikan da cok var canım hep yaziyorlar burda, olabilir yani. Erken testler pek dogru sonuc vermeyebiliyormus diye de cok soyleniyor. Sen yine de icin rahat olsun diye yarin normal bir kaset testle dene istersen, persembe de kan verirsinErken testte de birşey çıkmadı..En son 14 sabahı yaptım sanırım.Eğer gelmezse Perşembe günü kan vericem.Hiç böyle olan var mı ya bildiğiniz?Hani idrarda çıkmayıp kanda çıkan?
Kanka sende adimiza ozel dua edersin artik gebelerin duasi kabul olurAmin kuzumm, insallahh
Sonradan cikan da cok var canım hep yaziyorlar burda, olabilir yani. Erken testler pek dogru sonuc vermeyebiliyormus diye de cok soyleniyor. Sen yine de icin rahat olsun diye yarin normal bir kaset testle dene istersen, persembe de kan verirsinen hayirlisi olsun insallah canimmm
Yiaaaaaaaa kutlamaları kaçırdım. Çok şüküüüür. Gözümüz aydın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah. Aaaay çok mutlandım
Kanka sende adimiza ozel dua edersin artik gebelerin duasi kabul olur
Hshshhs once benim duam kanki siraya gec hsbsb
Ne beee bu da kendine müslüman. Belki ikimizi de reddedecek ne bildin hallahallaaaHshshhs once benim duam kanki siraya gec hsbsb
Sacmalama daylos bana hayir diyemez cunku bana aşık hshssbNe beee bu da kendine müslüman. Belki ikimizi de reddedecek ne bildin hallahallaaa
Bana aşık olmasın, dua etsin. Siz aranızdaki ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsinizSacmalama daylos bana hayir diyemez cunku bana aşık hshssb
JahshsjwgwjBana aşık olmasın, dua etsin. Siz aranızdaki ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Nasıl da bonkör, yağdırıyor maşallah. Bu enerjiyi ayın geri kalanında da görmek isterizJahshsjwgwjherkeşe benden dua
Ahh yaşamadan anlamak mümkün değil canım. Düşünmeden konuşmuş ama o yaşamaz inşallah bu acıyı. Hayat insana neler yaşatıyor nelerEvetttt bugün çok sevgili iş arkadaşlarımdan biri...
Bebeğin yaşasaydı bir yaşında mı olacaktı dedi
Bense gülerek yok kız ne bir yaşı... Yaşasaydı ağustosta doğacaktı... 7 aylık falan olacaktı dedim. Yaaaa görüyor musun hayat be garip dedi... Öyle tabi yiyecek ekmeği yokmuş dedim...
Sanırım artık ben büyüdüm acımla yaşamayı öğrendim....
Dinimiz amin hshsNasıl da bonkör, yağdırıyor maşallah. Bu enerjiyi ayın geri kalanında da görmek isteriz
Eneee niye gittin kiz bisey demedenAşklarımmmm ben geldim sizsiz yapamadım hesabımi geçici iptal etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?