- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.861
Ya ne biliym ani oldu shshshshsEneee niye gittin kiz bisey demeden
Yaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmmKanka sende adimiza ozel dua edersin artik gebelerin duasi kabul olur
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de41 bin kere maşallah
içimden kız geçiyo
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuuBiraz korkuyorum hem de hâlâ bir belirti,regl belirtisi yok..Veee bu arada hayırlı olsun bebeğimm..İnanılmaz sevindimBiraz paylaşsana sen nasıl anladın,ne zaman öğrendin,şu an ne kadarlık Ay çok sevindim ya❤❤❤Sağlıkla büyüsün yavrucak
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm sizeYiaaaaaaaa kutlamaları kaçırdım. Çok şüküüüür. Gözümüz aydın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah. Aaaay çok mutlandım
Peceteye yaz, siraya gorum
Hshshhs once benim duam kanki siraya gec hsbsb
Ne beee bu da kendine müslüman. Belki ikimizi de reddedecek ne bildin hallahallaaa
Sacmalama daylos bana hayir diyemez cunku bana aşık hshssb
Tişikkirlir ahdhahdhshBana aşık olmasın, dua etsin. Siz aranızdaki ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnnAşklarımmmm ben geldim sizsiz yapamadım hesabımi geçici iptal etmiştim.
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhhdayler dayler canm benim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Yoktum ama okuyodum uzaktan, izliyodum sizleri
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaaYa ne biliym ani oldu shshshshs
Neyse ben regl olmadım bugün 2 olacak gecikeli regl günümde test yaptm negatif
Amin amin inşallah. Kalp atışı için de darlayacağız daha seni. Doğuma kadar yakandayızYaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmm
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuuben regl donemi cok bangir bangir yaşadığm için, Paresilaaa ciiimin çok sevdiği su sozu soyluyordum hep, benim en büyük belirtim, belirtisizlik olacak diye. Hakkat oyle oldu normal dumduk anlamadan oldu. Hiçbir seye dikkat etmemiştim bu ay, hatta folik asitim bitmişti haftalardir almamistim, kafama gore takılıyordum, aklimda yoktu bile. Derken 1 gun gecti sanip test yaptim, cok silik bi cizgi cikti, Allah Allah dedim, gectiyse daha belirgin olması gerekmiyor mu, derken tekrar bi hatirlamaya çalıştım tarihi, uygulamam silinmisti cunku, meger daha 3 gun varmis vs öylece testlerle koyulasmayi takip ettim. Bugün 7 gün gecmisti kan verdim, bilerek geç verdim amaaaa bu hemsirosla terelelliye maskara oldumm neyse persembe doktora gidiyorum canim insallah sen de cok guzel haberler al kuzumm
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm sizeneyse tamam affettim (kararlilik seviyem). Kuzummm insallah hepimiz alalım bebislerimizi sagliklaaaaa
Tişikkirlir ahdhahdhsh
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnnneyse bi daha birakma sakinnnn
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhh
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaa
Oh vip dua yerimi aldim ❤Yaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmm
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuuben regl donemi cok bangir bangir yaşadığm için, Paresilaaa ciiimin çok sevdiği su sozu soyluyordum hep, benim en büyük belirtim, belirtisizlik olacak diye. Hakkat oyle oldu normal dumduk anlamadan oldu. Hiçbir seye dikkat etmemiştim bu ay, hatta folik asitim bitmişti haftalardir almamistim, kafama gore takılıyordum, aklimda yoktu bile. Derken 1 gun gecti sanip test yaptim, cok silik bi cizgi cikti, Allah Allah dedim, gectiyse daha belirgin olması gerekmiyor mu, derken tekrar bi hatirlamaya çalıştım tarihi, uygulamam silinmisti cunku, meger daha 3 gun varmis vs öylece testlerle koyulasmayi takip ettim. Bugün 7 gün gecmisti kan verdim, bilerek geç verdim amaaaa bu hemsirosla terelelliye maskara oldumm neyse persembe doktora gidiyorum canim insallah sen de cok guzel haberler al kuzumm
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm sizeneyse tamam affettim (kararlilik seviyem). Kuzummm insallah hepimiz alalım bebislerimizi sagliklaaaaa
Tişikkirlir ahdhahdhsh
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnnneyse bi daha birakma sakinnnn
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhh
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaa
Demekki yarin yine test yapican hshbsYa ne biliym ani oldu shshshshs
Neyse ben regl olmadım bugün 2 olacak gecikeli regl günümde test yaptm negatif
Hiç öyle gidilinilir mi? Hiç?Aşklarımmmm ben geldim sizsiz yapamadım hesabımi geçici iptal etmiştim.
Esmis onada benim gibiHiç öyle gidilinilir mi? Hiç?
Amin amin inşallah. Kalp atışı için de darlayacağız daha seni. Doğuma kadar yakandayız
Yesss, babadan torpilliOh vip dua yerimi aldim ❤
Demekki yarin yine test yapican hshbs
Buraya girişte huni testi yapılıyor zaten. Gelgitli olmayan giremiyor içeriEsmis onada benim gibi
Hıı sen öyle san hııııı kesinHahaha ins persembe duyarim da birkac zaman bi rahatlarim sizden ötürü, yetti gari
Yesss, babadan torpilli
Ahahsjsjsj ins duyarsin yoksa bilemorooom gshshHahaha ins persembe duyarim da birkac zaman bi rahatlarim sizden ötürü, yetti gari
Yesss, babadan torpilli
Ya kanki ben regl olacağım zaman cok pis oluyom böyle cinnet geciriyom evde hshshsBuraya girişte huni testi yapılıyor zaten. Gelgitli olmayan giremiyor içeri
Ben burdan hissediyorum o cinnetleri. Pisiye yazık. Guşa yazıkAhahsjsjsj ins duyarsin yoksa bilemorooom gshsh
Ya kanki ben regl olacağım zaman cok pis oluyom böyle cinnet geciriyom evde hshshs
Kediye ellesmiyomda kus cok batıyor bana heran pisirebilirim onuBen burdan hissediyorum o cinnetleri. Pisiye yazık. Guşa yazık
Panter Emel'i ararım bak! Baak, ararımKediye ellesmiyomda kus cok batıyor bana heran pisirebilirim onu
Aşırı pis ya valla beni delirtiyoPanter Emel'i ararım bak! Baak, ararım️
Yazarken bile deliriyorjahahhsjsjsjjsjsAşırı pis ya valla beni delirtiyo
Kiz var ya yemlikten yemleri alip kafesten aşağı atiyor bilerek ve isteyerek ya koparicam kafasini bir gunYazarken bile deliriyorjahahhsjsjsjjsjs
Tam sana layık asi bir kuşKiz var ya yemlikten yemleri alip kafesten aşağı atiyor bilerek ve isteyerek ya koparicam kafasini bir gun
Bir yirmihta bayiltirim hshshshTam sana layık asi bir kuş
Çocuğun de öyle sayko olursa kapının önüne mi koyacan la?! Bana bak
Alo sosyal hizmetler mi?Bir yirmihta bayiltirim hshshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?