Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanka sende adimiza ozel dua edersin artik gebelerin duasi kabul olur
Yaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmm
41 bin kere maşallah
içimden kız geçiyo
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuu ben regl donemi cok bangir bangir yaşadığm için, Paresilaaa ciiimin çok sevdiği su sozu soyluyordum hep, benim en büyük belirtim, belirtisizlik olacak diye. Hakkat oyle oldu normal dumduk anlamadan oldu. Hiçbir seye dikkat etmemiştim bu ay, hatta folik asitim bitmişti haftalardir almamistim, kafama gore takılıyordum, aklimda yoktu bile. Derken 1 gun gecti sanip test yaptim, cok silik bi cizgi cikti, Allah Allah dedim, gectiyse daha belirgin olması gerekmiyor mu, derken tekrar bi hatirlamaya çalıştım tarihi, uygulamam silinmisti cunku, meger daha 3 gun varmis vs öylece testlerle koyulasmayi takip ettim. Bugün 7 gün gecmisti kan verdim, bilerek geç verdim amaaaa bu hemsirosla terelelliye maskara oldumm neyse persembe doktora gidiyorum canim insallah sen de cok guzel haberler al kuzumm
Yiaaaaaaaa kutlamaları kaçırdım. Çok şüküüüür. Gözümüz aydın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah. Aaaay çok mutlandım
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm size neyse tamam affettim (kararlilik seviyem). Kuzummm insallah hepimiz alalım bebislerimizi sagliklaaaaa
dayler dayler Ben de sipariş vermek istiyorum. İstek dua alıyor musun?
Peceteye yaz, siraya gorum
Hshshhs once benim duam kanki siraya gec hsbsb

Ne beee bu da kendine müslüman. Belki ikimizi de reddedecek ne bildin hallahallaaa

Sacmalama daylos bana hayir diyemez cunku bana aşık hshssb

Bana aşık olmasın, dua etsin. Siz aranızdaki ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
Tişikkirlir ahdhahdhsh
Aşklarımmmm ben geldim sizsiz yapamadım hesabımi geçici iptal etmiştim.
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnn neyse bi daha birakma sakinnnn
dayler dayler canm benim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Yoktum ama okuyodum uzaktan, izliyodum sizleri
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhh
Ya ne biliym ani oldu shshshshs
Neyse ben regl olmadım bugün 2 olacak gecikeli regl günümde test yaptm negatif
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaa

Amin amin inşallah. Kalp atışı için de darlayacağız daha seni. Doğuma kadar yakandayız

Oh vip dua yerimi aldim ❤
Ya ne biliym ani oldu shshshshs
Neyse ben regl olmadım bugün 2 olacak gecikeli regl günümde test yaptm negatif
Demekki yarin yine test yapican hshbs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…