- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.881
Allahim lutfen usagim akilli uslu olsun aminAlo sosyal hizmetler mi?
Bunlar folik asit bebeği ya akıllı uslu olma ihtimalleri pek yok. Gözleri açık doğuyorlar. Eskiden doğduktan üç beş gün sonra açıyordu bebekler gözünü. Bu nasıl tıp? Yanlış yere doğru gelişiyorAllahim lutfen usagim akilli uslu olsun amin
Hayir ya uslu olmak zorunda yoksa pamuksudan dayak yerBunlar folik asit bebeği ya akıllı uslu olma ihtimalleri pek yok. Gözleri açık doğuyorlar. Eskiden doğduktan üç beş gün sonra açıyordu bebekler gözünü. Bu nasıl tıp? Yanlış yere doğru gelişiyor
Bi dhaa gitmem sizi çok özledimYaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmm
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuuben regl donemi cok bangir bangir yaşadığm için, Paresilaaa ciiimin çok sevdiği su sozu soyluyordum hep, benim en büyük belirtim, belirtisizlik olacak diye. Hakkat oyle oldu normal dumduk anlamadan oldu. Hiçbir seye dikkat etmemiştim bu ay, hatta folik asitim bitmişti haftalardir almamistim, kafama gore takılıyordum, aklimda yoktu bile. Derken 1 gun gecti sanip test yaptim, cok silik bi cizgi cikti, Allah Allah dedim, gectiyse daha belirgin olması gerekmiyor mu, derken tekrar bi hatirlamaya çalıştım tarihi, uygulamam silinmisti cunku, meger daha 3 gun varmis vs öylece testlerle koyulasmayi takip ettim. Bugün 7 gün gecmisti kan verdim, bilerek geç verdim amaaaa bu hemsirosla terelelliye maskara oldumm neyse persembe doktora gidiyorum canim insallah sen de cok guzel haberler al kuzumm
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm sizeneyse tamam affettim (kararlilik seviyem). Kuzummm insallah hepimiz alalım bebislerimizi sagliklaaaaa
Peceteye yaz, siraya gorum
Tişikkirlir ahdhahdhsh
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnnneyse bi daha birakma sakinnnn
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhh
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaa
Olmaz öyle şeyGidiliyormus
yazık kız bebek o. pamuksu'ya öğret. kardeşin o senin de. zeynepinharikalardiyarı'nı takip ediyor musun? kedisi depresyona girdi bebek doğunca. gardroba saklanıyor sürekliHayir ya uslu olmak zorunda yoksa pamuksudan dayak yer
Yok bilmiyorum onları. Benim kedi aşırı kiskanc kus gelip kafama konsa gelir hemen kucagima oturur paylasamaz beniyazık kız bebek o. pamuksu'ya öğret. kardeşin o senin de. zeynepinharikalardiyarı'nı takip ediyor musun? kedisi depresyona girdi bebek doğunca. gardroba saklanıyor sürekli
aboooo napcan psikologa götürürsün hamile kalınca. 9 ayda anca alışır bu habere. aç baksana instagram'da. sürekli paylaşıyor. bebek doğalı daha bir ay oldu. ilk iki hafta kedi salona hiç girmemiş. belki bebek gider diye bekledi zaar yazık ona daYok bilmiyorum onları. Benim kedi aşırı kiskanc kus gelip kafama konsa gelir hemen kucagima oturur paylasamaz beni
Yedik moku deseneeeHıı sen öyle san hııııı kesin
Insssss guzumm, duyayım da yine birakmayin yagami sizAhahsjsjsj ins duyarsin yoksa bilemorooom gshsh
Ya kanki ben regl olacağım zaman cok pis oluyom böyle cinnet geciriyom evde hshshs
Kiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyomBen oynamıyorum ya torpil falan dönüyor. VIP dua falan ne öyle?! Loca da açın tam olsun hallahallaHemsirecik dayler dayler
Simdi usulca o gusu birak cinimmmmKediye ellesmiyomda kus cok batıyor bana heran pisirebilirim onu
Yav he he, he yav heee... Benimki de günde 32 saat uyuyacak, hic aglamicakBir yirmihta bayiltirim hshshsh
Buyruuuuğnnn şiş vaaar, kebap vaaar.Alo sosyal hizmetler mi?
E yapsanaaaaaa ne duruyonnnBi dhaa gitmem sizi çok özledim
Yapaym mi var evde su an
Hahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakizeyazık kız bebek o. pamuksu'ya öğret. kardeşin o senin de. zeynepinharikalardiyarı'nı takip ediyor musun? kedisi depresyona girdi bebek doğunca. gardroba saklanıyor sürekli
Duy çünkü bizim daha yazılmış mesailerimiz var yani hazır ol pozisyonunda bekliyoruz. Bu 5+'dan da m büyük acaba yaYedik moku deseneee
Insssss guzumm, duyayım da yine birakmayin yagami siz
Gece zor zaptettim. Bunu başıboş bırakmayalım hafanallah... Elden ele nöbetleşe başında durulsunKiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyom
Simdi usulca o gusu birak cinimmmm
Yav he he, he yav heee... Benimki de günde 32 saat uyuyacak, hic aglamicak
Hee hem komikler yarılıyom hem yazık pisişe diyorum. Kafaları yedi kedicağızHahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakize
Benimki salona girip bebegin ustune oturur bence hshshshaboooo napcan psikologa götürürsün hamile kalınca. 9 ayda anca alışır bu habere. aç baksana instagram'da. sürekli paylaşıyor. bebek doğalı daha bir ay oldu. ilk iki hafta kedi salona hiç girmemiş. belki bebek gider diye bekledi zaar yazık ona da
O gus yenecek daylos jsbsjsYedik moku deseneee
Kiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyom
Buyruuuuğnnn şiş vaaar, kebap vaaar.
E yapsanaaaaaa ne duruyonnn
Hahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakize
Tamam nobet bende simdi sen ses etme, hala yencek diyo ellaaaamDuy çünkü bizim daha yazılmış mesailerimiz var yani hazır ol pozisyonunda bekliyoruz. Bu 5+'dan da m büyük acaba ya
Gece zor zaptettim. Bunu başıboş bırakmayalım hafanallah... Elden ele nöbetleşe başında durulsun
Hee hem komikler yarılıyom hem yazık pisişe diyorum. Kafaları yedi kedicağız
Ya hemsirosum, bi kere bizim bi arkadas öyle yemişti kuşu, ölmüştüBenimki salona girip bebegin ustune oturur bence hshshsh
O gus yenecek daylos jsbsjs
Ölür diyosun yaniTamam nobet bende simdi sen ses etme, hala yencek diyo ellaaaam
Buyuk mudur ki acabaaaa, hic bilmepdurum cok merak edipdurum, yarini zor beklepdurummmmmmmm
Kiyamis ya epey de hisli, konusan bi kedi ya
Ya hemsirosum, bi kere bizim bi arkadas öyle yemişti kuşu, ölmüştüben ondan seni sevdigim icin yeme diyom, yoksa ye tabii de
Uyanir uyanmaz yaptım, yani simdiYedik moku deseneee
Kiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyom
Buyruuuuğnnn şiş vaaar, kebap vaaar.
E yapsanaaaaaa ne duruyonnn
Hahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakize
ÖfUyanir uyanmaz yaptım, yani simdi
Negatif
Amin canım Allah kimseye yaşatmasınAhh yaşamadan anlamak mümkün değil canım. Düşünmeden konuşmuş ama o yaşamaz inşallah bu acıyı. Hayat insana neler yaşatıyor neler
Bir daha bizi bırakmaAşklarımmmm ben geldim sizsiz yapamadım hesabımi geçici iptal etmiştim.
Sırf sizle acımı paylaşmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum. Malesef bende 23şubatta 23 haftalık bebeğimi su gelmesi nedeniyle kaybettim. 12saat yaşadı. Benimde bir oğlum var 3buçuk yaşında kardeşi için çok hevesleniyordu.Kızlar ben bebeğimi kaybettimbir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Benim de hiç belirti yok.Sadece regl olacakmışım gibi yumurtalık sancıdı ve belim ağrıdı ama rahim ağrısı çekmedim hiç.Peki 7 gün geçince kaç çıktı hcg ?Benim bugün 3 gün geçmiş oluyor.Normal hayata geri döndüm.Sanki regl olmuş bitmiş gibiYaaa sen ne diyosun, duanin krali gelcek sana beeeee, yerimmmmmm
Oyyyy cok teşekkür ederim canımmmm, hepsi kabulüm, cok esitim ikisine de
Yaaa haklisin ama benim de belirtisiz olmuştuuuben regl donemi cok bangir bangir yaşadığm için, Paresilaaa ciiimin çok sevdiği su sozu soyluyordum hep, benim en büyük belirtim, belirtisizlik olacak diye. Hakkat oyle oldu normal dumduk anlamadan oldu. Hiçbir seye dikkat etmemiştim bu ay, hatta folik asitim bitmişti haftalardir almamistim, kafama gore takılıyordum, aklimda yoktu bile. Derken 1 gun gecti sanip test yaptim, cok silik bi cizgi cikti, Allah Allah dedim, gectiyse daha belirgin olması gerekmiyor mu, derken tekrar bi hatirlamaya çalıştım tarihi, uygulamam silinmisti cunku, meger daha 3 gun varmis vs öylece testlerle koyulasmayi takip ettim. Bugün 7 gün gecmisti kan verdim, bilerek geç verdim amaaaa bu hemsirosla terelelliye maskara oldumm neyse persembe doktora gidiyorum canim insallah sen de cok guzel haberler al kuzumm
Yaaaa ustume geldiniz geldiniz küstüm sizeneyse tamam affettim (kararlilik seviyem). Kuzummm insallah hepimiz alalım bebislerimizi sagliklaaaaa
Peceteye yaz, siraya gorum
Tişikkirlir ahdhahdhsh
Yaaaaa hos geldin canimmmmmmm, cok merak ettik seni ama yaaaa, nedenn gittnnnnnneyse bi daha birakma sakinnnn
Oyyy cnm benim cok teşekkür ederim, inşallah bu topikteki güzel yureklilerim de kavuşacak kuzularina, heeeeep aklımdasıniz cok ciddiyim, insallah inşallah hhhhhhh
Yaaaa yine yapsanaaàaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?