Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi dhaa gitmem sizi çok özledim
Yapaym mi var evde su an

Yok bilmiyorum onları. Benim kedi aşırı kiskanc kus gelip kafama konsa gelir hemen kucagima oturur paylasamaz beni
aboooo napcan psikologa götürürsün hamile kalınca. 9 ayda anca alışır bu habere. aç baksana instagram'da. sürekli paylaşıyor. bebek doğalı daha bir ay oldu. ilk iki hafta kedi salona hiç girmemiş. belki bebek gider diye bekledi zaar yazık ona da

Hıı sen öyle san hııııı kesin
Yedik moku deseneee
Ahahsjsjsj ins duyarsin yoksa bilemorooom gshsh

Ya kanki ben regl olacağım zaman cok pis oluyom böyle cinnet geciriyom evde hshshs
Insssss guzumm, duyayım da yine birakmayin yagami siz
Ben oynamıyorum ya torpil falan dönüyor. VIP dua falan ne öyle?! Loca da açın tam olsun hallahalla Hemsirecik dayler dayler
Kiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyom
Kediye ellesmiyomda kus cok batıyor bana heran pisirebilirim onu
Simdi usulca o gusu birak cinimmmm
Bir yirmihta bayiltirim hshshsh
Yav he he, he yav heee... Benimki de günde 32 saat uyuyacak, hic aglamicak
Alo sosyal hizmetler mi?
Buyruuuuğnnn şiş vaaar, kebap vaaar.
Bi dhaa gitmem sizi çok özledim
Yapaym mi var evde su an
E yapsanaaaaaa ne duruyonnn
yazık kız bebek o. pamuksu'ya öğret. kardeşin o senin de. zeynepinharikalardiyarı'nı takip ediyor musun? kedisi depresyona girdi bebek doğunca. gardroba saklanıyor sürekli
Hahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakize

Yedik moku deseneee

Insssss guzumm, duyayım da yine birakmayin yagami siz
Duy çünkü bizim daha yazılmış mesailerimiz var yani hazır ol pozisyonunda bekliyoruz. Bu 5+'dan da m büyük acaba ya
Kiz yok beee, ona oyle diyom ben baksana ortaligi tozu dumana katti, kuş koparcak kedi pisircek abovv, napim gecistiriyom

Simdi usulca o gusu birak cinimmmm

Yav he he, he yav heee... Benimki de günde 32 saat uyuyacak, hic aglamicak
Gece zor zaptettim. Bunu başıboş bırakmayalım hafanallah... Elden ele nöbetleşe başında durulsun
Hahshahs cok komik yaa, ceyrekhanla pakize
Hee hem komikler yarılıyom hem yazık pisişe diyorum. Kafaları yedi kedicağız

Benimki salona girip bebegin ustune oturur bence hshshsh
O gus yenecek daylos jsbsjs

Tamam nobet bende simdi sen ses etme, hala yencek diyo ellaaaam

Buyuk mudur ki acabaaaa, hic bilmepdurum cok merak edipdurum, yarini zor beklepdurummmmmmmm

Kiyamis ya epey de hisli, konusan bi kedi ya
Benimki salona girip bebegin ustune oturur bence hshshsh

O gus yenecek daylos jsbsjs
Ya hemsirosum, bi kere bizim bi arkadas öyle yemişti kuşu, ölmüştü ben ondan seni sevdigim icin yeme diyom, yoksa ye tabii de

Ölür diyosun yani uzdun be daylos yine ac kaldık

Uyanir uyanmaz yaptım, yani simdi
Negatif

Kızlar ben bebeğimi kaybettim bir anda suyum geldi. 23 haftalıktı, 6 saat yaşadı. Şükürler olsun bir kızım var. Dünyada çekilecek ne acılar varmış
Sırf sizle acımı paylaşmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum. Malesef bende 23şubatta 23 haftalık bebeğimi su gelmesi nedeniyle kaybettim. 12saat yaşadı. Benimde bir oğlum var 3buçuk yaşında kardeşi için çok hevesleniyordu.

Benim de hiç belirti yok.Sadece regl olacakmışım gibi yumurtalık sancıdı ve belim ağrıdı ama rahim ağrısı çekmedim hiç.Peki 7 gün geçince kaç çıktı hcg ?Benim bugün 3 gün geçmiş oluyor.Normal hayata geri döndüm.Sanki regl olmuş bitmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…