Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 gun gecince yani dün 4144 cikti canim, yarin da doktora gideceğim inşallah yolunda olur her şey
Kaset test alsana cnm bi? Merak ettim cokk

Hoş geldiniz. Benim de kızım üç buçuk yaşında. Allah onlara sağlıklı bir ömür versin inşallah Toparlanmaya çalışıyorum ama zor Mezarına gidebileceğimi sanmıyorum. Eskiden bebek mezarlarına bakıp üzüldüğümü sanırdım, gerçekten üzülmek öyle bir şey değilmiş

7 gun gecince yani dün 4144 cikti canim, yarin da doktora gideceğim inşallah yolunda olur her şey
Kaset test alsana cnm bi? Merak ettim cokk
İnşallah kuzumm❤❤İçini ferah tut,mis gibi olacak herşeyBirazdan gidip kaset test alacam,yarın sabah yaparım artıkYarın 4 gün gecikmiş olacam

Az once arastirdim, aklima kurt dustu, cift yumurta ikizliginde anne tarafindan gelen genetigin etkisi oluyormus... Ama... Ama... Tek yumurtada
olsun kız sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da olsun rabbiM bir aldı iki vercek belki :)
Insallahhh canimmm
Sabah miiii, bu kadar geçince niye sabah ben olsam beklemem ama
kesinlikle ben de beklemezdim ki şayet hiç birinde de beklemedim

olsun kız sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da olsun rabbiM bir aldı iki vercek belki :)

kesinlikle ben de beklemezdim ki şayet hiç birinde de beklemedim
Tabii ki, saglikli olsun da gerisi hic onemli degil hayırlısı olsun insallah kuzummm
Hehehe ben de beklemedm, hep once yaptim

bu arada 1. sayfaya baktımda sen ben o diye sayacak üç dört kişi harici herkes hamile kalmış gebelenmiş maşallah

Başınız sağolsun... Allah oğlunuza sağlıklı güzel ömür versin... Ve tekrar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Az once arastirdim, aklima kurt dustu, cift yumurta ikizliginde anne tarafindan gelen genetigin etkisi oluyormus... Ama... Ama... Tek yumurtada
Anne tarafımı
Yuppiiimmmmm
Benim anne tarafım hep ikiz acep ikiz olsun diye mi benimki bekletiyor bu kadar
İnşallah kuzumm❤❤İçini ferah tut,mis gibi olacak herşeyBirazdan gidip kaset test alacam,yarın sabah yaparım artıkYarın 4 gün gecikmiş olacam
Aslında üç gün geçmiş akşamda yapabilirsin... Ama en doğru zamanı sen bilirsin... Yarın inşallah güzel haber vereceksin bizlere
Ay bzm bi akraba doğum yaptı 10 günlük bebeği öldü ya bugün
Kalbi dayanamamış kalp hastasıymıs
Ah ah kıyamam Allah rağmet eylesin Allah anasına babasına sabır versin...

Amin amin acısı tarifsiz ya

Ay bzm bi akraba doğum yaptı 10 günlük bebeği öldü ya bugün
Kalbi dayanamamış kalp hastasıymıs
Yaaaaa offf ne zorrr bu aci cok cok zor.... Tarifi mumkun olamaz...
Yaaa yanıltmasın diye Gene negatif çıkacak diye..Bıktım test alıp negatif görmekten
3 gun gectikten sonra varsa yaniltmaz kuzum, haklısın tabii ki, ama umut hep var işte
Oo olabilir valla yavrum, ne guzel olur amaa heeeeee yerim o minnoslariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…