- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.901
7 gun gecince yani dün 4144 cikti canim, yarin da doktora gideceğim inşallah yolunda olur her şeyBenim de hiç belirti yok.Sadece regl olacakmışım gibi yumurtalık sancıdı ve belim ağrıdı ama rahim ağrısı çekmedim hiç.Peki 7 gün geçince kaç çıktı hcg ?Benim bugün 3 gün geçmiş oluyor.Normal hayata geri döndüm.Sanki regl olmuş bitmiş gibi
Ispanak yi senÖlür diyosun yaniuzdun be daylos yine ac kaldık
Hoş geldiniz. Benim de kızım üç buçuk yaşında. Allah onlara sağlıklı bir ömür versin inşallahSırf sizle acımı paylaşmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum. Malesef bende 23şubatta 23 haftalık bebeğimi su gelmesi nedeniyle kaybettim. 12saat yaşadı. Benimde bir oğlum var 3buçuk yaşında kardeşi için çok hevesleniyordu.
kız dayloş bi de ikiz oluyomuş7 gun gecince yani dün 4144 cikti canim, yarin da doktora gideceğim inşallah yolunda olur her şey
Kaset test alsana cnm bi? Merak ettim cokk
Anammm yaaa demeyin oylekız dayloş bi de ikiz oluyomuş
sen ilk niye olmayasınAnammm yaaa demeyin oylehiç yok bizim tarafta hic bilmedigim var mi acaba
Az once arastirdim, aklima kurt dustu, cift yumurta ikizliginde anne tarafindan gelen genetigin etkisi oluyormus... Ama... Ama... Tek yumurtadasen ilk niye olmayasın
Onu yikamasi zor hshshshIspanak yi sen
İnşallah kuzumm❤❤İçini ferah tut,mis gibi olacak herşey7 gun gecince yani dün 4144 cikti canim, yarin da doktora gideceğim inşallah yolunda olur her şey
Kaset test alsana cnm bi? Merak ettim cokk
Pırasa yi, fasulli yi, ot yi, zebze yi ajshhabsbsOnu yikamasi zor hshshsh
Insallahhh canimmmİnşallah kuzumm❤❤İçini ferah tut,mis gibi olacak herşeyBirazdan gidip kaset test alacam,yarın sabah yaparım artık Yarın 4 gün gecikmiş olacam
olsun kız sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da olsun rabbiM bir aldı iki vercek belki :)Az once arastirdim, aklima kurt dustu, cift yumurta ikizliginde anne tarafindan gelen genetigin etkisi oluyormus... Ama... Ama... Tek yumurtada
kesinlikle ben de beklemezdim ki şayet hiç birinde de beklemedimInsallahhh canimmm
Sabah miiii, bu kadar geçince niye sabahben olsam beklemem ama
Tabii ki, saglikli olsun da gerisi hic onemli degilolsun kız sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da olsun rabbiM bir aldı iki vercek belki :)
kesinlikle ben de beklemezdim ki şayet hiç birinde de beklemedim
Yaaa yanıltmasın diyeInsallahhh canimmm
Sabah miiii, bu kadar geçince niye sabahben olsam beklemem ama
Başınız sağolsun... Allah oğlunuza sağlıklı güzel ömür versin... Ve tekrar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin AllahSırf sizle acımı paylaşmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum. Malesef bende 23şubatta 23 haftalık bebeğimi su gelmesi nedeniyle kaybettim. 12saat yaşadı. Benimde bir oğlum var 3buçuk yaşında kardeşi için çok hevesleniyordu.
Anne tarafımıAz once arastirdim, aklima kurt dustu, cift yumurta ikizliginde anne tarafindan gelen genetigin etkisi oluyormus... Ama... Ama... Tek yumurtada
Aslında üç gün geçmiş akşamda yapabilirsin... Ama en doğru zamanı sen bilirsin... Yarın inşallah güzel haber vereceksin bizlereİnşallah kuzumm❤❤İçini ferah tut,mis gibi olacak herşeyBirazdan gidip kaset test alacam,yarın sabah yaparım artık Yarın 4 gün gecikmiş olacam
Ah ah kıyamam Allah rağmet eylesin Allah anasına babasına sabır versin...Ay bzm bi akraba doğum yaptı 10 günlük bebeği öldü ya bugün
Kalbi dayanamamış kalp hastasıymıs
Amin amin acısı tarifsiz yaBaşınız sağolsun... Allah oğlunuza sağlıklı güzel ömür versin... Ve tekrar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Anne tarafımı
Yuppiiimmmmm
Benim anne tarafım hep ikiz acep ikiz olsun diye mi benimki bekletiyor bu kadar
Aslında üç gün geçmiş akşamda yapabilirsin... Ama en doğru zamanı sen bilirsin... Yarın inşallah güzel haber vereceksin bizlere
Ah ah kıyamam Allah rağmet eylesin Allah anasına babasına sabır versin...
Yaaaaa offf ne zorrrAy bzm bi akraba doğum yaptı 10 günlük bebeği öldü ya bugün
Kalbi dayanamamış kalp hastasıymıs
3 gun gectikten sonra varsa yaniltmaz kuzum, haklısın tabii ki, ama umut hep var işteYaaa yanıltmasın diyeGene negatif çıkacak diye..Bıktım test alıp negatif görmekten
Oo olabilir valla yavrum, ne guzel olur amaa heeeeeeBaşınız sağolsun... Allah oğlunuza sağlıklı güzel ömür versin... Ve tekrar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Anne tarafımı
Yuppiiimmmmm
Benim anne tarafım hep ikiz acep ikiz olsun diye mi benimki bekletiyor bu kadar
Aslında üç gün geçmiş akşamda yapabilirsin... Ama en doğru zamanı sen bilirsin... Yarın inşallah güzel haber vereceksin bizlere
Ah ah kıyamam Allah rağmet eylesin Allah anasına babasına sabır versin...
Gerçekten öyle..Yaaaaa offf ne zorrrbu aci cok cok zor.... Tarifi mumkun olamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?