- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.921
Asko gelmezse git yaptir ne kaybedersinkiReglim 2 gün gecikti kızlar. Bugün de olmazsam 3 olacak.
2 test yaptm negatif.
Kuzenim ile konuştum az önce 9 haftalık hamile oda.
Dedi ben bi ebenin yanına gittim karnıma elini attı dedi hamile olabilirsn veya adet olacaksın o yüzden muayene etmedi dedi.
Bende eve gelip test yaptm yine negatif dedi.
Sonra kan vermiş dr henüz çok küçük demiş.
Geç döllenme imis herhalde.
Yarın kan testi yapsam mı sizce bende
dayler dayler
Paresilaaa
Hemsirecik
@terelellidenhalliceyim
Kedilervekitaplar
DusunceBulutu
anonimbirbayan
İnşallah birtanem çok sağolBaşınız sağolsun... Allah oğlunuza sağlıklı güzel ömür versin... Ve tekrar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Anne tarafımı
Yuppiiimmmmm
Benim anne tarafım hep ikiz acep ikiz olsun diye mi benimki bekletiyor bu kadar
Aslında üç gün geçmiş akşamda yapabilirsin... Ama en doğru zamanı sen bilirsin... Yarın inşallah güzel haber vereceksin bizlere
Ah ah kıyamam Allah rağmet eylesin Allah anasına babasına sabır versin...
Yaaaaa offf ne zorrrbu aci cok cok zor.... Tarifi mumkun olamaz...
3 gun gectikten sonra varsa yaniltmaz kuzum, haklısın tabii ki, ama umut hep var işte
Oo olabilir valla yavrum, ne guzel olur amaa heeeeeeyerim o minnoslariiiii
Niye toplu almiyonuz su meretleri ahshahhsİnşallah birtanem çok sağol
Yarın sabah ta kardeşim gelecekmiş nasıl alıp nasıl yapacam yaminnoş kimbilir ne kadar sonra çıkacak ortaya
Başınız sağ olsun. Allah sabır versin, evladınızı size bağışlasınSırf sizle acımı paylaşmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum. Malesef bende 23şubatta 23 haftalık bebeğimi su gelmesi nedeniyle kaybettim. 12saat yaşadı. Benimde bir oğlum var 3buçuk yaşında kardeşi için çok hevesleniyordu.
Yarın da gelmezse yaptırabilirsin bence. Kim bilirReglim 2 gün gecikti kızlar. Bugün de olmazsam 3 olacak.
2 test yaptm negatif.
Dedi ben bi ebenin yanına gittim karnıma elini attı dedi hamile olabilirsn veya adet olacaksın o yüzden muayene etmedi dedi.
dayler dayler
Paresilaaa
Hemsirecik
@terelellidenhalliceyim
Kedilervekitaplar
DusunceBulutu
anonimbirbayan
Dimi haklısın giderim inşallahBaşınız sağ olsun. Allah sabır versin, evladınızı size bağışlasın
Yarın da gelmezse yaptırabilirsin bence. Kim bilir
Aynen bilinmezlikten kurtulmus olurum hemAsko gelmezse git yaptir ne kaybedersinki
Naptın gittin mi teste? Ben terelelliDimi haklısın giderim inşallah
Sen niye ortadan kaybolup duruyorsun. Çağırınca gelmemeler falan. Hey hoop havan kime???KÜNAYDIN AŞKOLAR
Gunaydin kiz nerdeydin sen yineKÜNAYDIN AŞKOLAR
Adina noldu gizNaptın gittin mi teste? Ben terelelli
Kendime tertemiz ve bembeyaz bir sayfa açtım ahhshdjGunaydin kiz nerdeydin sen yine
Adina noldu giz
ben de diyorum who is thisNaptın gittin mi teste? Ben terelelli
hehehhe yok yav ev iş vakit bulamıyom pek bıktım koşuşturmadan evimin kadını cocuhlarımın anası olmak istiyom hema nerdeeeSen niye ortadan kaybolup duruyorsun. Çağırınca gelmemeler falan. Hey hoop havan kime???
ben buralardayım gülo arada yokluyom sizi niiittiniz diye en son sen kuşu yeme peşindeydin meselaGunaydin kiz nerdeydin sen yine
Adina noldu giz
Benim ben BEEEENben de diyorum who is this
hehehhe yok yav ev iş vakit bulamıyom pek bıktım koşuşturmadan evimin kadını cocuhlarımın anası olmak istiyom hema nerdeee
ben buralardayım gülo arada yokluyom sizi niiittiniz diye en son sen kuşu yeme peşindeydin mesela
Yeni gördüm bildirim gelmedi. bence yaptır canım sanki sen foto atmıştın orda var gibiydi. inşallah gönlünce olurReglim 2 gün gecikti kızlar. Bugün de olmazsam 3 olacak.
2 test yaptm negatif.
dayler dayler
Paresilaaa
Hemsirecik
@terelellidenhalliceyim
Kedilervekitaplar
DusunceBulutu
anonimbirbayan
Bende evimin kadini kedimin anasi oldum anca isimde yok hshshshsben de diyorum who is this
hehehhe yok yav ev iş vakit bulamıyom pek bıktım koşuşturmadan evimin kadını cocuhlarımın anası olmak istiyom hema nerdeee
ben buralardayım gülo arada yokluyom sizi niiittiniz diye en son sen kuşu yeme peşindeydin mesela
Shshshsh ask olsun ya 1.5 metre boyum var boyle nasıl tehlikeli olcam ben anca minik kus olurum hshshshd☠☠☠☠Benim ben BEEEEN
Burası da zaman ayırman gereken bir yer. Saksı değiliz biz!!! Ben de evimin kadını oldum ama çocuklarımın anası olma kısmında takılı kaldım ya. Şu bölüm sonu canavarını bi alt etsek, şu pirensesi kaleden bi kurtarsak olacak da ah işte beceremedik. Du bakalım olacak bir şeyler.
Hemsirecik 'in başında nöbetleşe bekleyen tim kurduk aramızda. Sen de gel yardıma ihtiyacımız var. Kız çok tehlikeli
Bana da bildirim gelmedi yaReglim 2 gün gecikti kızlar. Bugün de olmazsam 3 olacak.
2 test yaptm negatif.
dayler dayler
Paresilaaa
Hemsirecik
@terelellidenhalliceyim
Kedilervekitaplar
DusunceBulutu
anonimbirbayan
Nasıl işin yok la? İzne mi ayrıldın?Bende evimin kadini kedimin anasi oldum anca isimde yok hshshshs
Shshshsh ask olsun ya 1.5 metre boyum var boyle nasıl tehlikeli olcam ben anca minik kus olurum hshshshd☠☠☠☠
Yok kanki evlenince biraktim isi burdada bulamadikNasıl işin yok la? İzne mi ayrıldın?
Asıl boyu kısa olandan korkacan
Senden güzel bir yırtıcı kuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?