Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglim 2 gün gecikti kızlar. Bugün de olmazsam 3 olacak.
2 test yaptm negatif.
Kuzenim ile konuştum az önce 9 haftalık hamile oda.
Dedi ben bi ebenin yanına gittim karnıma elini attı dedi hamile olabilirsn veya adet olacaksın o yüzden muayene etmedi dedi.
Bende eve gelip test yaptm yine negatif dedi.
Sonra kan vermiş dr henüz çok küçük demiş.
Geç döllenme imis herhalde.
Yarın kan testi yapsam mı sizce bende
dayler dayler
Paresilaaa
Hemsirecik
@terelellidenhalliceyim
Kedilervekitaplar
DusunceBulutu
anonimbirbayan

Asko gelmezse git yaptir ne kaybedersinki

İnşallah birtanem çok sağol
Yaaaaa offf ne zorrr bu aci cok cok zor.... Tarifi mumkun olamaz...

3 gun gectikten sonra varsa yaniltmaz kuzum, haklısın tabii ki, ama umut hep var işte

Oo olabilir valla yavrum, ne guzel olur amaa heeeeee yerim o minnoslariiiii

Yarın sabah ta kardeşim gelecekmiş nasıl alıp nasıl yapacam ya minnoş kimbilir ne kadar sonra çıkacak ortaya

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin, evladınızı size bağışlasın
Yarın da gelmezse yaptırabilirsin bence. Kim bilir

Naptın gittin mi teste? Ben terelelli
ben de diyorum who is this
Sen niye ortadan kaybolup duruyorsun. Çağırınca gelmemeler falan. Hey hoop havan kime???
hehehhe yok yav ev iş vakit bulamıyom pek bıktım koşuşturmadan evimin kadını cocuhlarımın anası olmak istiyom hema nerdeee
Gunaydin kiz nerdeydin sen yine

Adina noldu giz
ben buralardayım gülo arada yokluyom sizi niiittiniz diye en son sen kuşu yeme peşindeydin mesela

Benim ben BEEEEN
Burası da zaman ayırman gereken bir yer. Saksı değiliz biz!!! Ben de evimin kadını oldum ama çocuklarımın anası olma kısmında takılı kaldım ya. Şu bölüm sonu canavarını bi alt etsek, şu pirensesi kaleden bi kurtarsak olacak da ah işte beceremedik. Du bakalım olacak bir şeyler.
Hemsirecik 'in başında nöbetleşe bekleyen tim kurduk aramızda. Sen de gel yardıma ihtiyacımız var. Kız çok tehlikeli

Yeni gördüm bildirim gelmedi. bence yaptır canım sanki sen foto atmıştın orda var gibiydi. inşallah gönlünce olur

Bende evimin kadini kedimin anasi oldum anca isimde yok hshshshs
Shshshsh ask olsun ya 1.5 metre boyum var boyle nasıl tehlikeli olcam ben anca minik kus olurum hshshshd☠☠☠☠

Bana da bildirim gelmedi ya
Bi test yaptır canım, baksınlar kana. Varsa çıkar müjde olur, yoksa da kafan rahatlamış olur. İnşallah vardır da idrar testinde çıkmıyordu, amin

Bende evimin kadini kedimin anasi oldum anca isimde yok hshshshs

Shshshsh ask olsun ya 1.5 metre boyum var boyle nasıl tehlikeli olcam ben anca minik kus olurum hshshshd☠☠☠☠
Nasıl işin yok la? İzne mi ayrıldın?
Asıl boyu kısa olandan korkacan
Senden güzel bir yırtıcı kuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…