Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar

yuppi sağlıkla büyüsün

Kpss mağdurları arkidesi hshshs kanks ne o kural hic mat cozmedinmi yoksa
Ahhshsh ben matematik severim. Tarih, coğrafya, vatandaşlıkta toplamda iki soru işaretlemişim. 1'i doğru 1'i yanlış çıkmış. Her alanda en az bir tam net çıkması lazımmış. Bu yüzden hesaplanmamış Bunu da sonuç ekranında puanımın hesaplanmama gerekçesi olarak sınav kılavuzunun bilmem kaçıncı maddesine yönlendirmeleri sayesinde öğrendim. Teşekkürler ÖSYM. Şey gibi oldu bu. Mağazanın bir reyonunda kocaman yazıyı görürsün %70 İNDİRİM yazısını. Koşarak gider bakarsın 70'in yanında minicik "e varan" yazısı var. O indirim asla %70'e varmaz. Benim de öyle oldu

Cümleten gözümüz aydın. İki hafta darlayamayız artık. Sen de git bir rahat nefes al

yaaa 100%100 lük bir tespit bu kadar olur çok iyi ya
Kim umutsuz, hangi umutsuz? Hani nerde?
aha +1 ben

2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshs
ohhhh en güzeli hep destek tam destek umutsuz ev kadınlarına
Ya sıkıldım ben artik is istirem
Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemisti kanka uzdun valla neyse bosver zaten atama yohhh olan sinav paralarına oluyo

Gönül rahatlığı ile akşam nickin yanına yapacağım

2 senedir çalışan bayanım en kısa zamanda çocuklu ev hanımı bir bayan olmak istiyorum yeni sorular alabilirim cevap omuilik sarımsağı (not: kim milyoner olmak ister)
Oğlum bak umutsuz ev kadınları dedin bize. Hemsirecik bak burayı iyi dinle, bize dedi. Sonra kim umutsuz dedim +1 dedin kendini kastedip. Beyin yakmaya mı geldin bayan? Asaplarımı bozma. Biz umutlu ev kadınlarıyız. Sen umutsuz iş kadını olabilirsin istiyorsan. Herkes yerini bilsin!!! Çocuk yabamadık bak öyle bir ortak noktamız var alırsan ama orda da umut noktasında ayrışıyoruz. Tarafını seç!!!

2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshs

Ya sıkıldım ben artik is istirem

Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemisti kanka uzdun valla neyse bosver zaten atama yohhh olan sinav paralarına oluyo
Ben corona yüzünden sınava para da yatırmadım çok şükür bu sene kardayız. Zarardan kar. Sınavın rızkını tüpe yatırıyoruz

seni varya eli sopalı asabi çatıkkaş olarak düşünüyorum son sopa bükücü terelelli

seni varya eli sopalı asabi çatıkkaş olarak düşünüyorum son sopa bükücü terelelli
Kendimi hiç saklayamam. Geçen ablamla görüntülü konuşma yaparken birden dedi ki "Şu kaşlarını rahat bırak artık iz yapacaksın" ahhshdhs Halbuki o kadar geç ki bunun için. Uzun yıllardır kaşlarımın ortasındaki çizgiler depderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…