- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.941
Anaaa ben seni devam ediyon sanıyom ya. Hatta devlettesin sanıyorum. Gel arkadaş olalımYok kanki evlenince biraktim isi burdada bulamadik
Dovlet bana bahmiiiiAnaaa ben seni devam ediyon sanıyom ya. Hatta devlettesin sanıyorum. Gel arkadaş olalım
agshsh ben de kpss'de kimsenin bilmediği bir kurala takıldım puanım hesaplanmadı. Atanmaya yaklaşamadım bile. Gel arkadaş olalımDovlet bana bahmiiiibenim mezuniyetim kıtlık zamanina denk geldi ya atanamadim simdide ben sinava girmiyorum hshshshs
Kpss mağdurları arkidesi hshshsagshsh ben de kpss'de kimsenin bilmediği bir kurala takıldım puanım hesaplanmadı. Atanmaya yaklaşamadım bile. Gel arkadaş olalım
ohhhh en güzeli hep destek tam destek umutsuz ev kadınlarınaBende evimin kadini kedimin anasi oldum anca isimde yok hshshshs
Shshshsh ask olsun ya 1.5 metre boyum var boyle nasıl tehlikeli olcam ben anca minik kus olurum hshshshd☠☠☠☠
yuppi sağlıkla büyüsünKızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar
Ahhshsh ben matematik severim. Tarih, coğrafya, vatandaşlıkta toplamda iki soru işaretlemişim. 1'i doğru 1'i yanlış çıkmış. Her alanda en az bir tam net çıkması lazımmış. Bu yüzden hesaplanmamışKpss mağdurları arkidesi hshshskanks ne o kural hic mat cozmedinmi yoksa
Kim umutsuz, hangi umutsuz? Hani nerde?ohhhh en güzeli hep destek tam destek umutsuz ev kadınlarına
Cümleten gözümüz aydın. İki hafta darlayamayız artık. Sen de git bir rahat nefes alKızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar
yaaa 100%100 lük bir tespit bu kadar olurAhhshsh ben matematik severim. Tarih, coğrafya, vatandaşlıkta toplamda iki soru işaretlemişim. 1'i doğru 1'i yanlış çıkmış. Her alanda en az bir tam net çıkması lazımmış. Bu yüzden hesaplanmamışBunu da sonuç ekranında puanımın hesaplanmama gerekçesi olarak sınav kılavuzunun bilmem kaçıncı maddesine yönlendirmeleri sayesinde öğrendim. Teşekkürler ÖSYM. Şey gibi oldu bu. Mağazanın bir reyonunda kocaman yazıyı görürsün %70 İNDİRİM yazısını. Koşarak gider bakarsın 70'in yanında minicik "e varan" yazısı var. O indirim asla %70'e varmaz. Benim de öyle oldu
aha +1 benKim umutsuz, hangi umutsuz? Hani nerde?
Sen ev hanımımımı mısın?yaaa 100%100 lük bir tespit bu kadar olurçok iyi ya
aha +1 ben
2 senedir çalışan bayanım en kısa zamanda çocuklu ev hanımı bir bayan olmak istiyorumSen ev hanımımımı mısın?
2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshsKızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar
Ya sıkıldım ben artik is istiremohhhh en güzeli hep destek tam destek umutsuz ev kadınlarına
Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemistiAhhshsh ben matematik severim. Tarih, coğrafya, vatandaşlıkta toplamda iki soru işaretlemişim. 1'i doğru 1'i yanlış çıkmış. Her alanda en az bir tam net çıkması lazımmış. Bu yüzden hesaplanmamışBunu da sonuç ekranında puanımın hesaplanmama gerekçesi olarak sınav kılavuzunun bilmem kaçıncı maddesine yönlendirmeleri sayesinde öğrendim. Teşekkürler ÖSYM. Şey gibi oldu bu. Mağazanın bir reyonunda kocaman yazıyı görürsün %70 İNDİRİM yazısını. Koşarak gider bakarsın 70'in yanında minicik "e varan" yazısı var. O indirim asla %70'e varmaz. Benim de öyle oldu
Gönül rahatlığı ile akşam nickin yanınaKızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar
Oğlum bak umutsuz ev kadınları dedin bize.2 senedir çalışan bayanım en kısa zamanda çocuklu ev hanımı bir bayan olmak istiyorumyeni sorular alabilirim cevap omuilik sarımsağı (not: kim milyoner olmak ister)
Ben corona yüzünden sınava para da yatırmadım çok şükür bu sene kardayız. Zarardan kar. Sınavın rızkını tüpe yatırıyoruz2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshs
Ya sıkıldım ben artik is istirem
Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemistikanka uzdun valla neyse bosver zaten atama yohhh olan sinav paralarına oluyo
seni varya eli sopalı asabi çatıkkaş olarak düşünüyorum son sopa bükücü terelelliOğlum bak umutsuz ev kadınları dedin bize.Hemsirecik bak burayı iyi dinle, bize dedi. Sonra kim umutsuz dedim +1 dedin kendini kastedip. Beyin yakmaya mı geldin bayan? Asaplarımı bozma. Biz umutlu ev kadınlarıyız. Sen umutsuz iş kadını olabilirsin istiyorsan. Herkes yerini bilsin!!! Çocuk yabamadık bak öyle bir ortak noktamız var alırsan ama orda da umut noktasında ayrışıyoruz. Tarafını seç!!!
Kendimi hiç saklayamam. Geçen ablamla görüntülü konuşma yaparken birden dedi ki "Şu kaşlarını rahat bırak artık iz yapacaksın" ahhshdhs Halbuki o kadar geç ki bunun için. Uzun yıllardır kaşlarımın ortasındaki çizgiler depderinseni varya eli sopalı asabi çatıkkaş olarak düşünüyorum son sopa bükücü terelelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?