- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.961
nasıl da bilmişimKendimi hiç saklayamam. Geçen ablamla görüntülü konuşma yaparken birden dedi ki "Şu kaşlarını rahat bırak artık iz yapacaksın" ahhshdhs Halbuki o kadar geç ki bunun için. Uzun yıllardır kaşlarımın ortasındaki çizgiler depderin
Kızlar koşunHemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Ben de kpss mağduruyum, beni de alın.Kpss mağdurları arkidesi hshshskanks ne o kural hic mat cozmedinmi yoksa
Kendi memuriyet kariyerini başlamadan bitirmiş. Seni salsaydı bariBen de kpss mağduruyum, beni de alın.
Geçen gün sınava girecektik, sabah eşim banane ben uyucam dedi, sonra beni de kandırdı beraber uyuduk sınava gidemedik.
KPSS'yi uykuya tercih etti adam bildiğin ya. Ya da kocazedeler varsa ben o tarafa da geçebilirim.
Kendisi zaten devlette çalışıyo, kendini denemek için girecekmiş beyefendi, ona bişey olmadı, olan bana oldu.Kendi memuriyet kariyerini başlamadan bitirmiş. Seni salsaydı bari
Püüüüü o zaman daha da rezilmiş. Evinin kadını çocuklarının anası olmanı istiyor olabilirKendisi zaten devlette çalışıyo, kendini denemek için girecekmiş beyefendi, ona bişey olmadı, olan bana oldu.
Ben 21 yaşımdan beri çalışıyorum, evde çok sıkılıyorum ama hem pandemi, hem kedi, hem çocuk derken olmuyo.Püüüüü o zaman daha da rezilmiş. Evinin kadını çocuklarının anası olmanı istiyor olabilir
Ben de corona yüzünden yeni iş arayışına giremedim. Yeni kariyer hedefim önce ana olmak sonra çocuğum yeterli yaşa ulaşınca onu da yanıma alıp okula öyle dönmekBen 21 yaşımdan beri çalışıyorum, evde çok sıkılıyorum ama hem pandemi, hem kedi, hem çocuk derken olmuyo.
Bu arada kendimi biraz daha geliştirip ALES'e çalışıp daha sıkı dönmeyi planlıyorum işe.
gız otur doğur bebeni büyüt neetcen çalışıpBen 21 yaşımdan beri çalışıyorum, evde çok sıkılıyorum ama hem pandemi, hem kedi, hem çocuk derken olmuyo.
Bu arada kendimi biraz daha geliştirip ALES'e çalışıp daha sıkı dönmeyi planlıyorum işe.
Bir yıldır dört duvar, çocuk doğsun, iki yıl da benden olsun, üç yıl.gız otur doğur bebeni büyüt neetcen çalışıp
Park beşiğiyle okula götürürüm.Ben de corona yüzünden yeni iş arayışına giremedim. Yeni kariyer hedefim önce ana olmak sonra çocuğum yeterli yaşa ulaşınca onu da yanıma alıp okula öyle dönmek
Çocuğa öle yıl biçme canım Allah sağlık sııhat ömür versin hep seninle olcak miinoş kafaBir yıldır dört duvar, çocuk doğsun, iki yıl da benden olsun, üç yıl.
Beni Bakırköy'den alırsınız madem.
Temiz çamaşır getiririz sana. ÜzülmeBir yıldır dört duvar, çocuk doğsun, iki yıl da benden olsun, üç yıl.
Beni Bakırköy'den alırsınız madem.
en iyi ihtimal dedim de :) insan tek başına evde dura dura deliriyo böyle şyleri hesaplıyoÇocuğa öle yıl biçme canım Allah sağlık sııhat ömür versin hep seninle olcak miinoş kafa
neyse şöle düşün bebe olunca delirmeye vaktin kalmayacaken iyi ihtimal dedim de :) insan tek başına evde dura dura deliriyo böyle şyleri hesaplıyo
Gız sen isim mi degistirdin ellaam, taniyamadim ya ben seni. Sukurler osssun bacimmm, icimi curutttunuzahshhshshCümleten gözümüz aydın. İki hafta darlayamayız artık. Sen de git bir rahat nefes al
ARO bacimm2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshs
Ya sıkıldım ben artik is istirem
Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemistikanka uzdun valla neyse bosver zaten atama yohhh olan sinav paralarına oluyo
Yaaaaa aglarimmmmGönül rahatlığı ile akşam nickin yanınayapacağım
Yaaaa dnabsanbsjanssnsnsnsjsnsnsn manykkkKızlar koşunHemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Bak bak, fiştekleyene bak ajhsajshsh
Eveet. Beni nasıl tanımazsın yaa benim ben BEEENGız sen isim mi degistirdin ellaam, taniyamadim ya ben seni. Sukurler osssun bacimmm, icimi curutttunuzahshhshsh
ARO bacimm
Yaaaaa aglarimmmmcanim benimmm
Yaaaa dnabsanbsjanssnsnsnsjsnsnsn manykkk
Bak bak, fiştekleyene bak ajhsajshsh
Bizde öyle bu sene uykudan dolayı 10 dakikayla kaçırdık. sonra oralara gitmişken kemeraltına gidip en sevdiğim midyeciden midye yedikBen de kpss mağduruyum, beni de alın.
Geçen gün sınava girecektik, sabah eşim banane ben uyucam dedi, sonra beni de kandırdı beraber uyuduk sınava gidemedik.
KPSS'yi uykuya tercih etti adam bildiğin ya. Ya da kocazedeler varsa ben o tarafa da geçebilirim.
Yo biz kaçırmadık ya, bilerek ve isteyerek gitmedik yani uyumak için.Bizde öyle bu sene uykudan dolayı 10 dakikayla kaçırdık. sonra oralara gitmişken kemeraltına gidip en sevdiğim midyeciden midye yedikçalışmadan gidince insan bir rahat oluyor tabi
iyiymişYo biz kaçırmadık ya, bilerek ve isteyerek gitmedik yani uyumak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?