Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl da bilmişim
Kızlar koşun Hemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Hemsirecik bunu yapmayacaktın aşko çorbası güzel olurdu tek kişilik tek kase

Kpss mağdurları arkidesi hshshs kanks ne o kural hic mat cozmedinmi yoksa
Ben de kpss mağduruyum, beni de alın.
Geçen gün sınava girecektik, sabah eşim banane ben uyucam dedi, sonra beni de kandırdı beraber uyuduk sınava gidemedik.
KPSS'yi uykuya tercih etti adam bildiğin ya. Ya da kocazedeler varsa ben o tarafa da geçebilirim.

Kendi memuriyet kariyerini başlamadan bitirmiş. Seni salsaydı bari

Püüüüü o zaman daha da rezilmiş. Evinin kadını çocuklarının anası olmanı istiyor olabilir
Ben 21 yaşımdan beri çalışıyorum, evde çok sıkılıyorum ama hem pandemi, hem kedi, hem çocuk derken olmuyo.
Bu arada kendimi biraz daha geliştirip ALES'e çalışıp daha sıkı dönmeyi planlıyorum işe.

Ben de corona yüzünden yeni iş arayışına giremedim. Yeni kariyer hedefim önce ana olmak sonra çocuğum yeterli yaşa ulaşınca onu da yanıma alıp okula öyle dönmek

gız otur doğur bebeni büyüt neetcen çalışıp

Ben de corona yüzünden yeni iş arayışına giremedim. Yeni kariyer hedefim önce ana olmak sonra çocuğum yeterli yaşa ulaşınca onu da yanıma alıp okula öyle dönmek
Park beşiğiyle okula götürürüm. Öğretmenler odasına girip, yok yok rahatsız olmayın dicem.

Cümleten gözümüz aydın. İki hafta darlayamayız artık. Sen de git bir rahat nefes al
Gız sen isim mi degistirdin ellaam, taniyamadim ya ben seni. Sukurler osssun bacimmm, icimi curutttunuzahshhshsh
2 hafta tatil sana hadi bakalim hshshshs

Ya sıkıldım ben artik is istirem

Ahahahahshss bunu biliydim ben ya daha once biri soylemisti kanka uzdun valla neyse bosver zaten atama yohhh olan sinav paralarına oluyo
ARO bacimm
Gönül rahatlığı ile akşam nickin yanına yapacağım
Yaaaaa aglarimmmm canim benimmm
Kızlar koşun Hemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Yaaaa dnabsanbsjanssnsnsnsjsnsnsn manykkk
nasıl da bilmişim

Hemsirecik bunu yapmayacaktın aşko çorbası güzel olurdu tek kişilik tek kase
Bak bak, fiştekleyene bak ajhsajshsh

Gız sen isim mi degistirdin ellaam, taniyamadim ya ben seni. Sukurler osssun bacimmm, icimi curutttunuzahshhshsh

ARO bacimm

Yaaaaa aglarimmmm canim benimmm

Yaaaa dnabsanbsjanssnsnsnsjsnsnsn manykkk

Bak bak, fiştekleyene bak ajhsajshsh
Eveet. Beni nasıl tanımazsın yaa benim ben BEEEN
Aşk olsun. İçini çürütür müyüz? Biz hep seni düşündüğümüzden. İki hafta saldık ipini daha ne istiyong???

Bizde öyle bu sene uykudan dolayı 10 dakikayla kaçırdık. sonra oralara gitmişken kemeraltına gidip en sevdiğim midyeciden midye yedik çalışmadan gidince insan bir rahat oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…