- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #185.981
Ahahshsjss ben umutsuz degil cocuksuz ev hanimiyim hshshshOğlum bak umutsuz ev kadınları dedin bize.Hemsirecik bak burayı iyi dinle, bize dedi. Sonra kim umutsuz dedim +1 dedin kendini kastedip. Beyin yakmaya mı geldin bayan? Asaplarımı bozma. Biz umutlu ev kadınlarıyız. Sen umutsuz iş kadını olabilirsin istiyorsan. Herkes yerini bilsin!!! Çocuk yabamadık bak öyle bir ortak noktamız var alırsan ama orda da umut noktasında ayrışıyoruz. Tarafını seç!!!
Ben girmedigim icin bilmiyodum beleş oldugunu hahajajajBen corona yüzünden sınava para da yatırmadım çok şükür bu sene kardayız. Zarardan kar. Sınavın rızkını tüpe yatırıyoruz
Hshshshs hahahahahs ifsalandim ulan hahajaj altima edicem gulmekten hshshshKızlar koşunHemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Kiz bosver bu sene zordu diyolar zaten atamada yok girip napcaktinBen de kpss mağduruyum, beni de alın.
Geçen gün sınava girecektik, sabah eşim banane ben uyucam dedi, sonra beni de kandırdı beraber uyuduk sınava gidemedik.
KPSS'yi uykuya tercih etti adam bildiğin ya. Ya da kocazedeler varsa ben o tarafa da geçebilirim.
Canım hoşgeldin tekrarkızlar selam nasılsınız napıyonuz uzun zamandır yoktum eskiler bilir beni baya rahat 1 ya da 2 aydır yoktum hamile arkadaşlar var mı aramızda eskilerden yenilerdenBal0ncuk kuzu napıyon ne var yok
Kızlar koşunHemsirecik 'in kocası tv'ye çıkmış. Ben size dedim. Dedim ben. Kimdi en son nöbetçi? Başından ayrılmayın dedim. Olacağı buydu
Eki Görüntüle 2804041
Ya istesek boyle denk Gelmez pariskom hshshahaCanım hoşgeldin tekrar
En sondayler dayler ve DusunceBulutu hamile
Bal0ncuk inşallah ay sonuna doğru gelir diye umut ediyorum.
Ben yerimde sayıyorum arada dişi de çıkarttım tedavide son basamak kaldı
Sen naptın yeni gelişmeler var mı
Hemsirecik sen mi eşin mi artık bilemiyorum çok pis deşifre olmuşsunuz
Ay güldüm ya bu çok iyi geldi
Yok canim ya geldi benimki gene ama uzulmedim dedim vardır saati elbet yeni ugraslar ediniyorum orgu örmek gibi 2 hafta sonrada nasipse annemlere gitmeyi dusunuyorum kafa dagitmak amacıyla boyle kafa dagitacak seyler bulmazsam kafaya takacam yoksa sonum kirmizi oda olacakCanım hoşgeldin tekrar
En sondayler dayler ve DusunceBulutu hamile
Bal0ncuk inşallah ay sonuna doğru gelir diye umut ediyorum.
Ben yerimde sayıyorum arada dişi de çıkarttım tedavide son basamak kaldı
Sen naptın yeni gelişmeler var mı
Hemsirecik sen mi eşin mi artık bilemiyorum çok pis deşifre olmuşsunuz
Ay güldüm ya bu çok iyi geldi
@NealStreet çok fena yakalarYa istesek boyle denk Gelmez pariskom hshshaha
Üzülme evet vakti saati henüz gelmemiş demek ki canımYok canim ya geldi benimki gene ama uzulmedim dedim vardır saati elbet yeni ugraslar ediniyorum orgu örmek gibi 2 hafta sonrada nasipse annemlere gitmeyi dusunuyorum kafa dagitmak amacıyla boyle kafa dagitacak seyler bulmazsam kafaya takacam yoksa sonum kirmizi oda olacakbaloncuka noldu ki yeni gebelere rabbim saglikla almayi nasip etsin. 20lik dis mi
Ay gecmis olsun canim. Yemek isi kolay ya ama lazanya hic denemedim yalan olmasin@NealStreet çok fena yakalar
Üzülme evet vakti saati henüz gelmemiş demek ki canım
Onlar en güzel zamanda gelecekler
Ve biz o gün geldiğinde binlerce kez şükredeceğiz.. En güzeli kafanı dağıt.. Bende kalimba çalıyorum onla uğraşınca zaman geçiyor. Hiç yapmadığım yemekleri yapmayı çalışıyorum tabi kolaydan başlayarakbugünkü deneme lazanya görünüş iyi bakalım tat nasıl olacak
Bal0ncuk iyi iyi çok şükür birazcık mola verdi diyelim sahalara hızla dönüş yapacak kuzum
Nerdeee bir kanal tedavisi. Ama pandemi yüzünden bir yıldan fazla gitmedim nerdeyse diş kalmamış. Kırılmasın diye iki dişe kaplama yapılacak. Allah tan en arkadaki dişlerde minnak dişlerimle ortada dolaşmıyorum
Beleşti demedim Kezibancım. Adın da pek güzelmiş. Ben KPSS'ye başvurmadım corona yüzünden. O yüzden para da cepte kaldı, şey pardon tüpteAhahshsjss ben umutsuz degil cocuksuz ev hanimiyim hshshsh
Ben girmedigim icin bilmiyodum beleş oldugunu hahajajaj
Hshshshs hahahahahs ifsalandim ulan hahajaj altima edicem gulmekten hshshsh
Eki Görüntüle 2804126
Kanka zayif bu az daha etlensinde oyle hdhshshshd
Kiz bosver bu sene zordu diyolar zaten atamada yok girip napcaktinen azindan uyumus oldun hshshsh
Ahhsahhsha oyle deyince tanıdım, buyuk harfle nen yazınca daha da iyi tanidim inanir mısınEveet. Beni nasıl tanımazsın yaa benim ben BEEEN
Aşk olsun. İçini çürütür müyüz? Biz hep seni düşündüğümüzden. İki hafta saldık ipini daha ne istiyong???
Tadını çıkar. Sonra tepene çökücez geriAhhsahhsha oyle deyince tanıdım, buyuk harfle nen yazınca daha da iyi tanidim inanir mısınAllah razi ossun be bacim, valla siz olmasaniz kendimi nasil böyle ozgur hissedecegum
Çökün yebruucum, gelecek sizden gessinnnTadını çıkar. Sonra tepene çökücez geri
GidemedimNaptın gittin mi teste? Ben terelelli
Yok canm ben foto atmadım:)Yeni gördüm bildirim gelmedi. bence yaptır canım sanki sen foto atmıştın orda var gibiydi. inşallah gönlünce olur
Anaam ne zaman gideceksin?Gidemedimama regl de olmadım
Pazartesi ye kadar gelmezse yapaymBana da bildirim gelmedi ya
Bi test yaptır canım, baksınlar kana. Varsa çıkar müjde olur, yoksa da kafan rahatlamış olur. İnşallah vardır da idrar testinde çıkmıyordu, amin
Olsun yav belki geç döllenme oldu? Tekrar baktın mı idrarda
Yok canm en son dün bakmıştım.Olsun yav belki geç döllenme oldu? Tekrar baktın mı idrarda
Heee hshshhs beles severdim oysakiBeleşti demedim Kezibancım. Adın da pek güzelmiş. Ben KPSS'ye başvurmadım corona yüzünden. O yüzden para da cepte kaldı, şey pardon tüpte
Humm o zaman sen artık gidişatı da önceden kestirebiliyorsundur. Böyle beklemek sabır zorlamalı oluyor ama bir yandan da bizi anneliğe hazırlıyor diyorum. Daha kıymetli olacak geç ve zor gelen bebek hemYok canm en son dün bakmıştım.
Keşke geç döllenme olmuş olsa
Her gün idrar yapmak da manasız geliyor artık
Alıştım 19 aydır her ay bu durumu yaşamaya
O yüzden bekleyeyim bakalım gelsin gelecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?