- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.001
Ayyy iyi oldu iyi, atılım blekin ustune ahshahdhsh
Ben de gelmedikce sabredemez bi daha bi daha kaset test yapardim
Sağol canım. Lazanya ben bile yaptıysam sen hayli hayli yaparsın tatlımAy gecmis olsun canim. Yemek isi kolay ya ama lazanya hic denemedim yalan olmasinins gelsinler saglikla bi an once de. Benimde dis eti iltihap yapmis heralde obur ay gideyim diyorum bi yandan 'da korkuyorum bakalim
Bense iş yerinde 2017 yılı görümlü 2009 yılı dosyasının kararını yazdımEvde boş oturmanın da bazı faydaları oluyor böyle Yalnız kadın da sağlam manyakmış. Kuşu birine ver. En kötü petshop'a falan bırak. Yazık değil mi hayvana
Dişciden degil de şu coronadan korkuyorum birisi dişciden corona kapmis ama mecbur gidecem artik bu aySağol canım. Lazanya ben bile yaptıysam sen hayli hayli yaparsın tatlımsana da çok geçmiş olsun... Korkulmayacak gibi değil ki dişçi ama çok ihmal etme benim gibi uğraşıp durursun
Bense iş yerinde 2017 yılı görümlü 2009 yılı dosyasının kararını yazdım
İçim şişti
Orası ayrı canilik... Allah akıl fikir versin
Bende korkuyordum ama diş doktorum makine getirmiş havayı temizliyor. Ağzına yakın tutuyorDişciden degil de şu coronadan korkuyorum birisi dişciden corona kapmis ama mecbur gidecem artik bu ay
En son gittiğimde yoktu baya oldu belki getirmistir aslinda gebelik olmadan gitmek gerekBende korkuyordum ama diş doktorum makine getirmiş havayı temizliyor. Ağzına yakın tutuyor
Belki seninkinde de vardır
Tekrardan geçmiş olsun canım
o zaman biraz daha bekle gelmezse haftaya yaptırırsınYok canm ben foto atmadım:)
Bilemedim ki yarın gitsem cuma çıkacak sonuçbekletitolar 1 gün
piiiii kız bunu kömürde bi kere çevir kıtır kıtır olurAhahshsjss ben umutsuz degil cocuksuz ev hanimiyim hshshsh
Ben girmedigim icin bilmiyodum beleş oldugunu hahajajaj
Hshshshs hahahahahs ifsalandim ulan hahajaj altima edicem gulmekten hshshsh
Eki Görüntüle 2804126
Kanka zayif bu az daha etlensinde oyle hdhshshshd
Kiz bosver bu sene zordu diyolar zaten atamada yok girip napcaktinen azindan uyumus oldun hshshsh
Daha kucuk bu ablasi yasina bilem girmedipiiiii kız bunu kömürde bi kere çevir kıtır kıtır olur
Kuzumm hadi tebriklerr❤❤Sağlıkla büyüsün yavrun inşallah çok sevindim..Bu arada bugün gecikeli 5 gün,ne gelen var ne giden..Sabah normal kaset test yaptım hiçbir şey yokKızlar doktordan geldim, kese göründü, sağlıklı görünüyormus bir problem şimdilik yokmus. Son adet tarihine gore 5+3ken ultrasonda 4+4 gorundu, ben de sebebini sordum, 1haftalik oynama olabilir cok normal dedi. Kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi. Kahverengi akintim var deyince de progestan verdi. Şimdilik haberler boyle kızlar
İkimizi de kandırıyordur inşallah bu sıpalarGidemedimama regl de olmadım
tipini görünce benim de bi kıyasım gelmediDaha kucuk bu ablasi yasina bilem girmedi
ay hadi hayırlara çıksın inşallahAy kizlar gece ruyamda kus ve kedi yavrusu gordum bebek mujdesiymis haneye hadi insallah diyorum❤
Canim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucuklaKuzumm hadi tebriklerr❤❤Sağlıkla büyüsün yavrun inşallah çok sevindim..Bu arada bugün gecikeli 5 gün,ne gelen var ne giden..Sabah normal kaset test yaptım hiçbir şey yok
İkimizi de kandırıyordur inşallah bu sıpalar
Geçmiş olsun canım, çok mu yakın temasta oldunuz tüh ya? Bol bol meyve ye, sarımsak tüket. Beslenmeni sıkı tut, bulaşmamıştır inşallah ya.arkadaşlar kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar test verdik bir şey çıkmaz inşallah
inşallah çok sağol canım.yakın temas öpme falan olmadı ama bir akşam birlikte oturduk yemek yedik falan.öyle yapıcaz artık. yarın test sonucumuz çıkıcak bakalımGeçmiş olsun canım, çok mu yakın temasta oldunuz tüh ya? Bol bol meyve ye, sarımsak tüket. Beslenmeni sıkı tut, bulaşmamıştır inşallah ya.
İnşallah kapmamışsınızdır. Bu durumda temaslı olduğunuz için karantinaya mı girmeniz gerekiyorinşallah çok sağol canım.yakın temas öpme falan olmadı ama bir akşam birlikte oturduk yemek yedik falan.öyle yapıcaz artık. yarın test sonucumuz çıkıcak bakalımne güzel haftaya kalp atışına gidicektik tam da
Benim görümcem ağır covid atlattı. Koku tad duyusu hâlâ yok. Kv onunla beraber yemiş, içmiş, ev toplamış, sarılmış. Ona bulaşmadı mesela kuzum. Kendisi bide kanser hastası, bağışıklık sıfır. Sana da bulaşmamıştır inşallah güzel düşünelim sonuç güzel gelsininşallah çok sağol canım.yakın temas öpme falan olmadı ama bir akşam birlikte oturduk yemek yedik falan.öyle yapıcaz artık. yarın test sonucumuz çıkıcak bakalımne güzel haftaya kalp atışına gidicektik tam da
24 yıldır regl olurum hiç geciktiği olmamıştıCanim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucuklainsallah burdaki herkes cok mutlu olur yavrucuklarina kavuşarak
Neden bu kadar gecikti acaba, mevsimsel olabilir belki de cnm
Kuzum çok geçmiş olsun.Lütfen içini ferah tut.Stres hormonları,bağışıklığı düşüren hormonlardır.Stres yapmamaya çalış olur mu.İnşallah negatif çıkacaksınızarkadaşlar kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar test verdik bir şey çıkmaz inşallah
inşallah sağolunİnşallah kapmamışsınızdır. Bu durumda temaslı olduğunuz için karantinaya mı girmeniz gerekiyor
inşallah canısı çok sağol24 yıldır regl olurum hiç geciktiği olmamıştısinirlerim bozuldu iyice
Kuzum çok geçmiş olsun.Lütfen içini ferah tut.Stres hormonları,bağışıklığı düşüren hormonlardır.Stres yapmamaya çalış olur mu.İnşallah negatif çıkacaksınız
hadi ya inşallah bizim de öyle olur da bulaşmamıştırBenim görümcem ağır covid atlattı. Koku tad duyusu hâlâ yok. Kv onunla beraber yemiş, içmiş, ev toplamış, sarılmış. Ona bulaşmadı mesela kuzum. Kendisi bide kanser hastası, bağışıklık sıfır. Sana da bulaşmamıştır inşallah güzel düşünelim sonuç güzel gelsin
Hormonlarinda bir durum olmus olabilir belki bu aylık canim, bir de rahim kendini hazirliyor derler boyle zamanlarda24 yıldır regl olurum hiç geciktiği olmamıştısinirlerim bozuldu iyice
Kuzum çok geçmiş olsun.Lütfen içini ferah tut.Stres hormonları,bağışıklığı düşüren hormonlardır.Stres yapmamaya çalış olur mu.İnşallah negatif çıkacaksınız
Cok geçmiş olsun canim, inşallah sorun çıkmadan atlatirsiniz. Temaslı olunca karantinaya alinirsiniz, en başından beri böyle. Hatta once 14 gündü, sonradan 10gune indirdiler. Stres yapma canıminşallah sağolunevet direk 10 gün karantina yazmışlar şaka gibi
inşallah canısı çok sağolbakalım stres olmasın diye kendimizi abur cubur ve uykuya vericez
hadi ya inşallah bizim de öyle olur da bulaşmamıştırsağol canım bir işimiz düzgün gitse şaşırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?