Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gecmis olsun canim. Yemek isi kolay ya ama lazanya hic denemedim yalan olmasin ins gelsinler saglikla bi an once de. Benimde dis eti iltihap yapmis heralde obur ay gideyim diyorum bi yandan 'da korkuyorum bakalim
Sağol canım. Lazanya ben bile yaptıysam sen hayli hayli yaparsın tatlım sana da çok geçmiş olsun... Korkulmayacak gibi değil ki dişçiama çok ihmal etme benim gibi uğraşıp durursun
Evde boş oturmanın da bazı faydaları oluyor böyle Yalnız kadın da sağlam manyakmış. Kuşu birine ver. En kötü petshop'a falan bırak. Yazık değil mi hayvana
Bense iş yerinde 2017 yılı görümlü 2009 yılı dosyasının kararını yazdım
İçim şişti
Orası ayrı canilik... Allah akıl fikir versin

Dişciden degil de şu coronadan korkuyorum birisi dişciden corona kapmis ama mecbur gidecem artik bu ay

Dişciden degil de şu coronadan korkuyorum birisi dişciden corona kapmis ama mecbur gidecem artik bu ay
Bende korkuyordum ama diş doktorum makine getirmiş havayı temizliyor. Ağzına yakın tutuyor
Belki seninkinde de vardır
Tekrardan geçmiş olsun canım

Eklentiler

• IMG-20210125-WA0013.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 26
piiiii kız bunu kömürde bi kere çevir kıtır kıtır olur

Kuzumm hadi tebriklerr❤❤Sağlıkla büyüsün yavrun inşallah çok sevindim..Bu arada bugün gecikeli 5 gün,ne gelen var ne giden..Sabah normal kaset test yaptım hiçbir şey yok
Gidemedim ama regl de olmadım
İkimizi de kandırıyordur inşallah bu sıpalar

Canim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucukla insallah burdaki herkes cok mutlu olur yavrucuklarina kavuşarak
Neden bu kadar gecikti acaba, mevsimsel olabilir belki de cnm

Geçmiş olsun canım, çok mu yakın temasta oldunuz tüh ya? Bol bol meyve ye, sarımsak tüket. Beslenmeni sıkı tut, bulaşmamıştır inşallah ya.
inşallah çok sağol canım.yakın temas öpme falan olmadı ama bir akşam birlikte oturduk yemek yedik falan.öyle yapıcaz artık. yarın test sonucumuz çıkıcak bakalım ne güzel haftaya kalp atışına gidicektik tam da

İnşallah kapmamışsınızdır. Bu durumda temaslı olduğunuz için karantinaya mı girmeniz gerekiyor

Benim görümcem ağır covid atlattı. Koku tad duyusu hâlâ yok. Kv onunla beraber yemiş, içmiş, ev toplamış, sarılmış. Ona bulaşmadı mesela kuzum. Kendisi bide kanser hastası, bağışıklık sıfır. Sana da bulaşmamıştır inşallah güzel düşünelim sonuç güzel gelsin

Canim cok sag ol, inşallah hayirlisiyla en saglikli sekilde kavusuruz kuzucukla insallah burdaki herkes cok mutlu olur yavrucuklarina kavuşarak
Neden bu kadar gecikti acaba, mevsimsel olabilir belki de cnm
24 yıldır regl olurum hiç geciktiği olmamıştı sinirlerim bozuldu iyice
arkadaşlar kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar test verdik bir şey çıkmaz inşallah
Kuzum çok geçmiş olsun.Lütfen içini ferah tut.Stres hormonları,bağışıklığı düşüren hormonlardır.Stres yapmamaya çalış olur mu.İnşallah negatif çıkacaksınız

İnşallah kapmamışsınızdır. Bu durumda temaslı olduğunuz için karantinaya mı girmeniz gerekiyor
inşallah sağolun evet direk 10 gün karantina yazmışlar şaka gibi
inşallah canısı çok sağol bakalım stres olmasın diye kendimizi abur cubur ve uykuya vericez
hadi ya inşallah bizim de öyle olur da bulaşmamıştır sağol canım bir işimiz düzgün gitse şaşırcam

Hormonlarinda bir durum olmus olabilir belki bu aylık canim, bir de rahim kendini hazirliyor derler boyle zamanlarda
Cok geçmiş olsun canim, inşallah sorun çıkmadan atlatirsiniz. Temaslı olunca karantinaya alinirsiniz, en başından beri böyle. Hatta once 14 gündü, sonradan 10gune indirdiler. Stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…