- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.021
Öyle düşünme bunda da vardır bir hayır. Her şey yolunda gitsin size bir şey olmasın da en büyük dert karantina olsun. Yalnız değilsin evde. Bir şekilde vakit geçirirsinizinşallah sağolunevet direk 10 gün karantina yazmışlar şaka gibi
inşallah canısı çok sağolbakalım stres olmasın diye kendimizi abur cubur ve uykuya vericez
hadi ya inşallah bizim de öyle olur da bulaşmamıştırsağol canım bir işimiz düzgün gitse şaşırcam
biliyorum canısı aynen inşallah atlatırız sağolasınHormonlarinda bir durum olmus olabilir belki bu aylık canim, bir de rahim kendini hazirliyor derler boyle zamanlarda
Cok geçmiş olsun canim, inşallah sorun çıkmadan atlatirsiniz. Temaslı olunca karantinaya alinirsiniz, en başından beri böyle. Hatta once 14 gündü, sonradan 10gune indirdiler. Stres yapma canım
haklısın her şerde bir hayır.en azından eşimin olması iyi.hep iyi yönden bakmak lazım da beceremiyoruz bazenÖyle düşünme bunda da vardır bir hayır. Her şey yolunda gitsin size bir şey olmasın da en büyük dert karantina olsun. Yalnız değilsin evde. Bir şekilde vakit geçirirsiniz
Bunun için birbirimiz varız işte. Karamsarlığa birimiz düşünce hop diye dürtüklüyor diğerlerimizhaklısın her şerde bir hayır.en azından eşimin olması iyi.hep iyi yönden bakmak lazım da beceremiyoruz bazen
evet iyiki varsınızBunun için birbirimiz varız işte. Karamsarlığa birimiz düşünce hop diye dürtüklüyor diğerlerimiz
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canımarkadaşlar kayınvalidem korona olmuş bizi de karantinaya aldılar test verdik bir şey çıkmaz inşallah
İnşallah canimmbiliyorum canısı aynen inşallah atlatırız sağolasın
Gerçekten öyleymiş, çocuk olmadan önceki ilk ili ay hiç şaşmayan regl 3'er gün geriye gitti, tam öncesindeki ay 7 gün gecikti ama negatifti. Hatta burda da konuşmuştuk, yazmıştım. Sonraki ay hamile kaldım. Ki benim yıllardır hep düzenliydi. Saati bile değişmezdi.Hormonlarinda bir durum olmus olabilir belki bu aylık canim, bir de rahim kendini hazirliyor derler boyle zamanlarda
Benim de önceki ay erken gelmişti meselaGerçekten öyleymiş, çocuk olmadan önceki ilk ili ay hiç şaşmayan regl 3'er gün geriye gitti, tam öncesindeki ay 7 gün gecikti ama negatifti. Hatta burda da konuşmuştuk, yazmıştım. Sonraki ay hamile kaldım. Ki benim yıllardır hep düzenliydi. Saati bile değişmezdi.
Çok geçmiş olsunDusunceBulutu
Kanks benimde bu ay 1 gun once geldi sayilirmi buBenim de önceki ay erken gelmişti meselademek ki gerçekmiş bu mevzu sağlıkla kavusalim bebislerimize inşallah
len hemşire beni mahvediyosun yaaKanks benimde bu ay 1 gun once geldi sayilirmi bu
Herkesin öyle olacak diye bir şey mi varmış yavKanks benimde bu ay 1 gun once geldi sayilirmi bu
Hshshshsh tabiki sayilir olum bu sayilmicakta ne sayilcaklen hemşire beni mahvediyosun yaa
benim de 2 aydır 42 günde geliyor bu da sayılır mı
Totem kanki hshdhdh seninde once geliyor bence hadi itiraf etHerkesin öyle olacak diye bir şey mi varmış yav
Reyiz benimki hep oynak. Ben denemeye başladığımızdan beri hamile sayılırım. Şimdi bir de tüp bebeğin masrafın bir kısmını ödedik önden. İyice sıyırdım. Doğum fiyatları falan baktım ahshhdjdj Sana da tavsiye ederim. Hepimiz hamile sayılırız. Çocuğun yarısı bizde sonuçtaHshshshsh tabiki sayilir olum bu sayilmicakta ne sayilcak
Totem kanki hshdhdh seninde once geliyor bence hadi itiraf et
Benim duzenliydi ya bayadir ilk defa one çektiReyiz benimki hep oynak. Ben denemeye başladığımızdan beri hamile sayılırım. Şimdi bir de tüp bebeğin masrafın bir kısmını ödedik önden. İyice sıyırdım. Doğum fiyatları falan baktım ahshhdjdj Sana da tavsiye ederim. Hepimiz hamile sayılırız. Çocuğun yarısı bizde sonuçta
bir mucizee kenks sana demiş miydim. Tüp bebek merkezindeki koordinatör genetik uzmanıymış. Bize bayağı sorular sordu. Ben de amh'ı düşük olan bir arkadaş da araştırıyordu diye onun adına da sordum. Amh'ı sordu önce. Bilmiyorum dedim. Sonra direk regl oluyor mu diye sordu. Bana da hep bunu sordular. Regl olmak önemli bir şeymiş yani senin de haberin olsun. Regl olduğun sürece umut var diye bakıyorlar. Hatta olmayanı da bence tüple hallediyorlardır da. Kuluçka makinesi gibi olmuş adamlar
Bana uyar beybi, tam gunu de olur hahshshdhsKanks benimde bu ay 1 gun once geldi sayilirmi bu
Çocuğa da öyle dersin. Baktım sen nazlanıyon ben de kendimi şımarttımBenim duzenliydi ya bayadir ilk defa one çektibende once telefon alip sonrq çocuk yapicam ya vazgeçtim
wuwuhuu kesinlikle o zaman 25 güne düşerse kesin hamileyimHshshshsh tabiki sayilir olum bu sayilmicakta ne sayilcak
Totem kanki hshdhdh seninde once geliyor bence hadi itiraf et
kanka onu bende diyorum Allahıma şükürler olsun ki o hep gelsin ben hiç sızlanmam o geldiği sürece hep ümit varReyiz benimki hep oynak. Ben denemeye başladığımızdan beri hamile sayılırım. Şimdi bir de tüp bebeğin masrafın bir kısmını ödedik önden. İyice sıyırdım. Doğum fiyatları falan baktım ahshhdjdj Sana da tavsiye ederim. Hepimiz hamile sayılırız. Çocuğun yarısı bizde sonuçta
bir mucizee kenks sana demiş miydim. Tüp bebek merkezindeki koordinatör genetik uzmanıymış. Bize bayağı sorular sordu. Ben de amh'ı düşük olan bir arkadaş da araştırıyordu diye onun adına da sordum. Amh'ı sordu önce. Bilmiyorum dedim. Sonra direk regl oluyor mu diye sordu. Bana da hep bunu sordular. Regl olmak önemli bir şeymiş yani senin de haberin olsun. Regl olduğun sürece umut var diye bakıyorlar. Hatta olmayanı da bence tüple hallediyorlardır da. Kuluçka makinesi gibi olmuş adamlar
vucüdum keşkem suriyeli kadınlar gibi doğurgan olsaydı her dokuz ayda bir tahmini 40 ayda 4 çocuk yapmazsam adam değildimwuwuhuu kesinlikle o zaman 25 güne düşerse kesin hamileyim
kanka onu bende diyorum Allahıma şükürler olsun ki o hep gelsin ben hiç sızlanmam o geldiği sürece hep ümit var
kanka sen deli misin regl olmak tabikide çooooooooooookkkkkk önemli kızken anlamazdım o gelse de gelmese de pat hamile kalınır sanıyordumhem neden öyle değilmiş ki bazen düşünüyorum da ben 40 yaşına kadar sürerde o zaman menepoz olursam belki 56 yaşında menepoza giren 46 yaşında hamile kalıp doğuran var ben ve benim gibiler ya da 18 25 yaşında menepoza girenlerin hakkı noluyor neden herkes aynı zamanda girmiyor aslında keşke öyle olsaymış bütün kadınlar hepsi aynı yaşa kadar menepoz olsaymış ama o zaman da bu konuda imtihan olmazdı
Kendi içinde birkaç kişilik açık oturum yapmışın ha. Sağlam kalan beyin devrelerimi yaktın iki dakkada. Hanginize hak versem bilemedim. Hepiniz kendi içinizde haklısınızwuwuhuu kesinlikle o zaman 25 güne düşerse kesin hamileyim
kanka onu bende diyorum Allahıma şükürler olsun ki o hep gelsin ben hiç sızlanmam o geldiği sürece hep ümit var
kanka sen deli misin regl olmak tabikide çooooooooooookkkkkk önemli kızken anlamazdım o gelse de gelmese de pat hamile kalınır sanıyordumhem neden öyle değilmiş ki bazen düşünüyorum da ben 40 yaşına kadar sürerde o zaman menepoz olursam belki 56 yaşında menepoza giren 46 yaşında hamile kalıp doğuran var ben ve benim gibiler ya da 18 25 yaşında menepoza girenlerin hakkı noluyor neden herkes aynı zamanda girmiyor aslında keşke öyle olsaymış bütün kadınlar hepsi aynı yaşa kadar menepoz olsaymış ama o zaman da bu konuda imtihan olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?