Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vucüdum keşkem suriyeli kadınlar gibi doğurgan olsaydı her dokuz ayda bir tahmini 40 ayda 4 çocuk yapmazsam adam değildim
Ben de birden fazla embriyo tutarsa her sene birini attıracağım diyorum kocama ahhsjsjjsjdjd "Hee tabii" diyor. Sana ne len ben doğurmayı kabul etmişim sana noluyoooğ

aaaaaaaaaaaaaaa ayıpsın kanka kendi içimde çok pis oturum yaparım derim ki sayın beyin bey,sayın kalp bey ve ben gelin oturalım tartışalım güzelce ama ana konu yumurtalar olunca yumurtalıkları da es geçmiyorum tabiki soruyorum abicim senin derdin ney de benim herifin gımbıl gımbıl çocuhlarını kabul etmiyorsun o sana gönderiyor milyon tane sen bir yumurta çıkaramıyorsun senin elden ne farkın var üretimdeki sıkıntı ne bize bi açıkla bakim diyoruz

Bayağı hararetli geçiyor oturumlar belli belli

Kızmadım ahhshs Yazı şeysinden öyle yansımış. Biz de anlaşamıyoruz ama öyle de güzel ne bileyim ya ben seviyom
Biraz daha zorlarsam tek kardese doncen gibi hissettim hahehehdh
Yazima da kizgin yuz yabdin ama
Ya bizde biraz ben en kucugum ama en olgunum en toparlayıcym durumu oldu gibi de ondan acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…