- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.041
Ben de birden fazla embriyo tutarsa her sene birini attıracağım diyorum kocama ahhsjsjjsjdjd "Hee tabii" diyor. Sana ne len ben doğurmayı kabul etmişim sana noluyoooğvucüdum keşkem suriyeli kadınlar gibi doğurgan olsaydı her dokuz ayda bir tahmini 40 ayda 4 çocuk yapmazsam adam değildim
aaaaaaaaaaaaaaa ayıpsın kanka kendi içimde çok pis oturum yaparımKendi içinde birkaç kişilik açık oturum yapmışın ha. Sağlam kalan beyin devrelerimi yaktın iki dakkada. Hanginize hak versem bilemedim. Hepiniz kendi içinizde haklısınız
Üniversitenin son senesinde tez yazarken stresten üç ay regl olmamıştım. Ondan sonra doktora gittim ilaç verdi onunla yeniden regl olabildim. O zamandan beri çok kıymetini bilirim ben de ama hani çocuk olayında doktorların ilk bunu sormaları tuhaf geldi. Amh'a bile değil regl olmana bakıyorlar yani. Bizim bebikler bizi sabır testine sokuyor bence. "Önce şöyle bir silkelenip kendinize gelin. Bize düzgün bakacak, kıymetimizi bilecek, aklı başında ana babalar olun öyle geleceğiz" diyorlar. Yeni nesil çok şımarık anacım. Daha gelmeden anaya babaya ders veriyorlar
ahaahaha tabi ya doğuran değilsin doğurtan değilsinBen de birden fazla embriyo tutarsa her sene birini attıracağım diyorum kocama ahhsjsjjsjdjd "Hee tabii" diyor. Sana ne len ben doğurmayı kabul etmişim sana noluyoooğ
Bayağı hararetli geçiyor oturumlar belli belliaaaaaaaaaaaaaaa ayıpsın kanka kendi içimde çok pis oturum yaparımderim ki sayın beyin bey,sayın kalp bey ve ben gelin oturalım tartışalım güzelce ama ana konu yumurtalar olunca yumurtalıkları da es geçmiyorum tabiki soruyorum abicim senin derdin ney de benim herifin gımbıl gımbıl çocuhlarını kabul etmiyorsun o sana gönderiyor milyon tane sen bir yumurta çıkaramıyorsun senin elden ne farkın var üretimdeki sıkıntı ne bize bi açıkla bakim diyoruz
Ama ne!ahaahaha tabi ya doğuran değilsin doğurtan değilsin
Offfffff ne diyorsun hem de nasılBayağı hararetli geçiyor oturumlar belli belli
ne yani neeAma ne!
Yapalım kız 5 sana, 2 de bana yazıyorum.Offfffff ne diyorsun hem de nasıl
ne yani nee
2 kafi hzhzhdb
E kim bakacak, tek basina mi bakcan laaa ahdjahshsBen de birden fazla embriyo tutarsa her sene birini attıracağım diyorum kocama ahhsjsjjsjdjd "Hee tabii" diyor. Sana ne len ben doğurmayı kabul etmişim sana noluyoooğ
2 aydir kendi icinde bi duzeni var, ellesme ahsbabdbslen hemşire beni mahvediyosun yaa
benim de 2 aydır 42 günde geliyor bu da sayılır mı
Ya ben doğuracam o bi de bakmayacak mıE kim bakacak, tek basina mi bakcan laaa ahdjahshs
İki de sana yazdım. Hadi hayırlı olsun2 kafi hzhzhdb
E adam illa sekizyuzelli tane cocuk mu istesinnnnahshahhssYa ben doğuracam o bi de bakmayacak mı
Liste gabarik ahshahİki de sana yazdım. Hadi hayırlı olsun
bir mucizee hiç itiraz etmedi fark ettiysen. 5 tane doğuracak. 2 tane daha bulsak futbol takımı kuruyoruz. Paresilaaa yazayım mı iki tane de sana?
O kadar yapamam cnms ya sağlıklı olsun iki tane olsun benim olsun. Ay ama bak yaşım genç olsa ve doğal yolla olsa 3 tane isteyebilirdim. Çok kardeş olmak çok güzelE adam illa sekizyuzelli tane cocuk mu istesinnnnahshahhss
Biz 4 kardeşiz, o kadar da guzel diil benceO kadar yapamam cnms ya sağlıkla olsun iki tane olsun benim olsun. Ay ama bak yaşım genç olsa ve doğal yolla olsa 3 tane isteyebilirdim. Çok kardeş olmak çok güzel
Biz de dört taneyiz. Bence çok güzel. Nesini beğenmedin?Biz 4 kardeşiz, o kadar da guzel diil bence
Niye kizdin yahuuu, siz iyi anlasiyorsunuzdur, biz iyi anlasamiyoruzdur, sirf kardesim diye sevmeli miyimBiz de dört taneyiz. Bence çok güzel. Nesini beğenmedin?
Kızmadım ahhshs Yazı şeysinden öyle yansımış. Biz de anlaşamıyoruz ama öyle de güzel ne bileyim ya ben seviyomNiye kizdin yahuuu, siz iyi anlasiyorsunuzdur, biz iyi anlasamiyoruzdur, sirf kardesim diye sevmeli miyim
Biraz daha zorlarsam tek kardese doncen gibi hissettim hahehehdhKızmadım ahhshs Yazı şeysinden öyle yansımış. Biz de anlaşamıyoruz ama öyle de güzel ne bileyim ya ben seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?