- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.061
Ağanın p.hunun üstne p.h olmaz diye kızgın yüz yabdım. He diyecen sen haklısın diyecen dur ben de dört dene doğuruverem diyecenBiraz daha zorlarsam tek kardese doncen gibi hissettim hahehehdh
Yazima da kizgin yuz yabdin ama
Ya bizde biraz ben en kucugum ama en olgunum en toparlayıcym durumu oldu gibi de ondan acikcasi
Aman yoh anammm, en fazla 2 iyidir. Heeecccc olmaz o is, o kadar enerjim de, param da, bos vaktim de yokAğanın p.hunun üstne p.h olmaz diye kızgın yüz yabdım. He diyecen sen haklısın diyecen dur ben de dört dene doğuruverem diyecen
He her seferinde arka toplamak sıkıcı olabilir evet. Bizde çok şükür herkes başka bir tarafından deli. Toparlama işi kabile halinde yapılıyor
Kardeş ben de olursa iki tane isterem dedim ya kardeş ne istiyorsun kardeş saç saça baş başa mı girelim kardeşAman yoh anammm, en fazla 2 iyidir. Heeecccc olmaz o is, o kadar enerjim de, param da, bos vaktim de yok
Ben coklu istemem kismindayim, sen iyidir dedin ben diildir dedimKardeş ben de olursa iki tane isterem dedim ya kardeş ne istiyorsun kardeş saç saça baş başa mı girelim kardeşValla ben de bazen düşünüyorum. Bir kendimim bir kocam var evin işine zor yetişiyorum bu analarımızlar nasıl yapmış zamanında insan gerçekten hayret ediyor
Hala diretiyor ahhshsjsjjsjskBen coklu istemem kismindayim, sen iyidir dedin ben diildir dedim
Aman yaaa gecmisteki çocuklukla, şimdiki ayni degil ki. Bize otur derler otururduk, ye deyince yerdik. Simdi çocukların totosu durmuyo ki anacimmm
2 kesmez 4İki de sana yazdım. Hadi hayırlı olsun
@bir mucizee hiç itiraz etmedi fark ettiysen. 5 tane doğuracak. 2 tane daha bulsak futbol takımı kuruyoruz.Paresilaaa yazayım mı iki tane de sana?
anshnsns hangimizde var 1?2 kesmez 4
Gerçi daha 1 yok ortada
Yazmışken 2si kız 2si erkek olsun o zamananshnsns hangimizde var 1?
Zaten o yüzden çıktık bu yola
Yazdım sana da dört. Oh mis
ahshns o kadarını yapamıyorum ama parantez içinde not düşeyim ben yine deYazmışken 2si kız 2si erkek olsun o zaman
ahshns o kadarını yapamıyorum ama parantez içinde not düşeyim ben yine de
cukulatam 'dan haberi olan var mı ya çarşambadan beri girmemiş
Hoş gelburdayım canısıı, bi kaç gündür çok yoğundum gelemediiim
Pariskoooo, öyle laflar yok2 kesmez 4
Gerçi daha 1 yok ortada
Kuzuumm, iyiym cok sukur, kahverengi akinti devam ediyor ama artmiyor hep ayni devam ediyor. Bolca uyuyorum iste@nisandeniz gecmis olsun basins ag olsun canimrabbim evladinin ömrünü uzatsin
Paresilaaa nabersin kiz ne var ne yok özledim buralari ben
Hemsirecik bana suanki surumlardan özet gec bakalim
dayler dayler nasil gidiyor ?
Bal0ncuk yoksun hala galiba
Gecer inshallah o akintilar insan istwr istemez tedirgin oluyorPariskoooo, öyle laflar yok
Cifter cifter gelsin insallahhhh
Kuzuumm, iyiym cok sukur, kahverengi akinti devam ediyor ama artmiyor hep ayni devam ediyor. Bolca uyuyorum isteuzanıyorum vs, iyiyim coook şükür. Sen nasilsinnnnnn, asıl sen anlattt
Yirim o kizceyi bennnnnGecer inshallah o akintilar insan istwr istemez tedirgin oluyorbazi hamilelerde 9 ay boyuncs regl oluyormus
napalim bol bol emisiyoriz kizimlaartik yavaran düzen oturtmaya basladik gibi tabi her günümüz bir olmuyor ama idare ediyoruu iste
sağol canısı sizde kendinize çok iyi bakınÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım
Çok dikkat et kendine
sağolasınGerçekten öyleymiş, çocuk olmadan önceki ilk ili ay hiç şaşmayan regl 3'er gün geriye gitti, tam öncesindeki ay 7 gün gecikti ama negatifti. Hatta burda da konuşmuştuk, yazmıştım. Sonraki ay hamile kaldım. Ki benim yıllardır hep düzenliydi. Saati bile değişmezdi.
Çok geçmiş olsunDusunceBulutu
Bana atarı gideri yaptın "yok dört çocuk şöyle kötü, yok dört çocuk böyle kötü. sen tek yap" diye.Pariskoooo, öyle laflar yok
Cifter cifter gelsin insallahhhh
Banane kiz sen kac yapcan diye, ben yapamam diyom sen yapma demiyomBana atarı gideri yaptın "yok dört çocuk şöyle kötü, yok dört çocuk böyle kötü. sen tek yap" diye.Paresilaaa 'ya gelince çifter çifter yap diyorsun. Hayırdır kardeş? Benim soyum mu devam etmesin? Nedir yani bilelim hoop
Geçmiş olsun canim, hic gelmesin mümkünse, temas filan istemiyoruzbu arada eşimde bende negatif çıktık çok şükürgeçen hafta özelde kana 200 TL vermiyim haftaiçi işten izin alır giderim diyordum ya yalan oldu o iş. bu hafta hep karantina.biz yine haftaya haftasonu özele kaldık o paranın çıkacağı varmış neyse sağlıcakla olalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?