Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz daha zorlarsam tek kardese doncen gibi hissettim hahehehdh
Yazima da kizgin yuz yabdin ama
Ya bizde biraz ben en kucugum ama en olgunum en toparlayıcym durumu oldu gibi de ondan acikcasi
Ağanın p.hunun üstne p.h olmaz diye kızgın yüz yabdım. He diyecen sen haklısın diyecen dur ben de dört dene doğuruverem diyecen
He her seferinde arka toplamak sıkıcı olabilir evet. Bizde çok şükür herkes başka bir tarafından deli. Toparlama işi kabile halinde yapılıyor

Aman yoh anammm, en fazla 2 iyidir. Heeecccc olmaz o is, o kadar enerjim de, param da, bos vaktim de yok

Aman yoh anammm, en fazla 2 iyidir. Heeecccc olmaz o is, o kadar enerjim de, param da, bos vaktim de yok
Kardeş ben de olursa iki tane isterem dedim ya kardeş ne istiyorsun kardeş saç saça baş başa mı girelim kardeş Valla ben de bazen düşünüyorum. Bir kendimim bir kocam var evin işine zor yetişiyorum bu analarımızlar nasıl yapmış zamanında insan gerçekten hayret ediyor

Ben coklu istemem kismindayim, sen iyidir dedin ben diildir dedim
Aman yaaa gecmisteki çocuklukla, şimdiki ayni degil ki. Bize otur derler otururduk, ye deyince yerdik. Simdi çocukların totosu durmuyo ki anacimmm

2 kesmez 4
Gerçi daha 1 yok ortada
Pariskoooo, öyle laflar yok
Cifter cifter gelsin insallahhhh
Kuzuumm, iyiym cok sukur, kahverengi akinti devam ediyor ama artmiyor hep ayni devam ediyor. Bolca uyuyorum iste uzanıyorum vs, iyiyim coook şükür. Sen nasilsinnnnnn, asıl sen anlattt

Gecer inshallah o akintilar insan istwr istemez tedirgin oluyor bazi hamilelerde 9 ay boyuncs regl oluyormus

napalim bol bol emisiyoriz kizimla artik yavaran düzen oturtmaya basladik gibi tabi her günümüz bir olmuyor ama idare ediyoruu iste

Yirim o kizceyi bennnnn sut kokulu Minişkooooturur kuzum ya, yorgunlugu da sevgisi de baskadir eminim
Doktorum suanlik bir sorun gormedi, insallah 1 nisanda kontrole gidince kalp atisini duyunca cok daha mutlu olacağım cnm, bazilarinin 9ay suruyormus evet. Yeter ki saglik olsun, akinti hic sorun degl

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım
Çok dikkat et kendine
sağol canısı sizde kendinize çok iyi bakın
sağolasın benim de öyleydi gerçekten geçen ay 6 gün erken olduğum için hatta bu ay bat ne zaman bilmiyordum. demek ki doğruymuş

Pariskoooo, öyle laflar yok
Cifter cifter gelsin insallahhhh
Bana atarı gideri yaptın "yok dört çocuk şöyle kötü, yok dört çocuk böyle kötü. sen tek yap" diye. Paresilaaa 'ya gelince çifter çifter yap diyorsun. Hayırdır kardeş? Benim soyum mu devam etmesin? Nedir yani bilelim hoop

bu arada eşimde bende negatif çıktık çok şükür geçen hafta özelde kana 200 TL vermiyim haftaiçi işten izin alır giderim diyordum ya yalan oldu o iş. bu hafta hep karantina.biz yine haftaya haftasonu özele kaldık o paranın çıkacağı varmış neyse sağlıcakla olalım da

Banane kiz sen kac yapcan diye, ben yapamam diyom sen yapma demiyom valla parasi olan, yeterli gelecek vadedebilecegini dusunen, zaman ayırabilecek olan kac tane istiyosa yapsin bacimmmm, yeter ki cok cocuk yapcak diye çocukların geleceklerinden calmasinlar

Geçmiş olsun canim, hic gelmesin mümkünse, temas filan istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…