Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hep öyle dua ediyorum hepimiz için ya. Buranın dışında da etrafımda çocuk sahibi olamayan çok insan var. Bir o kadar da yaptığı çocuğun kıymetini bilmeyen ve ona kıymet vermeyen var. Hem Allah şaşırtmasın diyorum hem de gerçekten çocuğun fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılayabilecek uygun ortamı sağlayabilecek insanlara versin, her isteyene değil

Ayyynen oyle canimm, o yüzden her isteyene nasip olsun insallah diyemiyorum gerçekten. Cocuk kismetiyle gelir mantigiyla, durumu olmayan, maddi manevi ihtiyaclarini karsilayamayacak olanlarin, arka arkaya çocuk yapması o kadar uzuyor ve geriyor ki beni. Neden diyorum. Sonra da bir mevzu gecince, vakit mi var, ona para mi yeter, bi cocuk o mu, o kadar ilgilenemem valla denince daha da geriliyorum... Kizim vardı oğlum da olsun, oğlum vardi kizm da olsun, Allah rızkını verir, 1 tabak fazla yemek koycam alt tarafı, kafası beni cildirtiyor ....

Beni de beni de. Ablamın kocası, olmayan imkanlarıyla üçüncü çocuğu yapacağım diye tutturduğunda kafayı yiyordum. Kaç kez tartıştım ne yiyecek ne içecek bu çocuk. Bedenen de ruhen de yeni bir çocuğa bakacak enerjileri de yok bir de yani. Öbür iki çocuğun da hakkına giriyorsun. Madem o kadar imkanın var önce elindekileri hallet çıkar. Daha okuyacaklar masrafları artacak

Kanki durumlar ayni devam bekliyoruz dervise döndük hepimiz hshshs benim kistim vardi erimis şükür bidaha ki ay yumurta takibi istedi dr bende ruya gorup duruyorum bu gece ruyamda oglum olmustu emziriyordum hayirlisi artikin. Sen nasilsin prenses nasil❤

Ah yaaa, ah iste.... Yetemiyorsun, yetemeyeceksin desek, kimler için çalisiyoz, yedikleri önünde yemedikleri arkalarinda derler. Tek sorun yenecek 2 parca ekmekmis gibi.... Offf valla ben anlamiyorum bu kafalari, hayatlarinda çocuktan baska oyalanacak bir şeyleri mi yok, bu kadar mi boslar bu insanlar. Cocuk bosluk doldurma araci mi ya! Sonra da durumumuz yok, su kadar cocuk var vs diye tiriviri anltilinca tepem daha da atiyor!

Yaaaaa yerim seniiii, insallah kuzum inşallaaaaahhhhhhhhhh kistinin erimesine de coook sevindim

Biz burda eşek başı mıyız kistinden haber bekliyoruz niye demiyon??? Hadi gözümüz aydın. Oğlanı da basmışın. Allah bağışlasın. Gerçeğini de görmek isteriz

Merhabalar
Kızlar durumlar nasil? Yok mu güzel haber?
Ben regl olmadım.
Yarın kan verecem
Ama 1 gün sonra çıkıyor sonuç

Bu muhabbetlerin üstüne işten çıkarıldı bir de. Hatta yasalar yüzünden tam da çıkarılmadı. Ücretsiz izinde. Aklıma geliyor sakin kalamıyorum ya üçüncü çocuğu yapmış olsalardı???

Öyle insanlar çocuğun karnının doyurmayı kafi görüyor çünkü anne baba olarak
Herşey bi yana insanın enerjisi kalmaz, manevi anlamda o çocuğa hiç bir şey veremez

Normalde de gecikiyor muydu böyle? Senin rahim de mi gebeliğe hazırlanıyor acaba gecikerek
Evet geçen ay sadece 3 gün gecikti ama
Valla bilmiyorum annemler de rahim hazırlanıyor derler. Ama sorun erkek infertilitesi olduğu icin çok takılmamıştım.
Bakalım hayırlısı olsun artık

Evet geçen ay sadece 3 gün gecikti ama
Valla bilmiyorum annemler de rahim hazırlanıyor derler. Ama sorun erkek infertilitesi olduğu icin çok takılmamıştım.
Bakalım hayırlısı olsun artık
Aa sizde de mi erkek infertilitesiydi? Olsun ya belli olmaz. Müdahalesiz mi deniyorsunuz? Yumurta takibi yapılıyor mu?

Aa sizde de mi erkek infertilitesiydi? Olsun ya belli olmaz. Müdahalesiz mi deniyorsunuz? Yumurta takibi yapılıyor mu?
Evet erkek infertilitesi canm. Yok yumurta takibi yapılmıyor
Nasip aynen.
Kür falan kullanıyor düzenli bakalım.
Sizin de erkek infertilitesi idi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…