- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.101
Evet. Bir sürü ilaç ve takviye kullandı iki ay ama bizim şansımıza maalesef ters etki yaptı. Direkt tüpe yönlendirdiler bizi o yüzden. Hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah. %1 morfolojiyle doğal yoldan ikinci çocuğuna hamile kalan bir kızla konuşmuştum burada. Yaşımız müsait olsa ben de bir süre daha deneyebilirdim belki ama eşimde bir de geçmiş bir enfeksiyon kaynaklı dediler. Açıkçası korktum da biraz. Değerler daha da kötüyse giderse diyeEvet erkek infertilitesi canm. Yok yumurta takibi yapılmıyor
Nasip aynen.
Kür falan kullanıyor düzenli bakalım.
Sizin de erkek infertilitesi idi dimi?
Deli manyak, cok okudun mu bu yetkinlik icinKanka ben prof kist ureticisiyim jshshsjs her ay min 1 tane çıkıyor
Şaka gibi... Bazen bilmemek, cahilce davranmak daha buyuk mutluluk diyorum gercekten! Emin ol senin kadar dusunmemislerdir o durumuBu muhabbetlerin üstüne işten çıkarıldı bir de. Hatta yasalar yüzünden tam da çıkarılmadı. Ücretsiz izinde. Aklıma geliyor sakin kalamıyorum ya üçüncü çocuğu yapmış olsalardı???
Tabii canım, yedik ictik tamam.. bu kadar basit. Sonra su kadar cocuk var kolay mi, zor durumdayız vs... Gerçekten kiziyorum, cok hem de!Öyle insanlar çocuğun karnının doyurmayı kafi görüyor çünkü anne baba olarak
Herşey bi yana insanın enerjisi kalmaz, manevi anlamda o çocuğa hiç bir şey veremez
Kank siz benim kist geçmişimi bilmiyonuz tabi sıkı durun hemen anlatiyim hshdhdhDeli manyak, cok okudun mu bu yetkinlik icin
Şaka gibi... Bazen bilmemek, cahilce davranmak daha buyuk mutluluk diyorum gercekten! Emin ol senin kadar dusunmemislerdir o durumu
Tabii canım, yedik ictik tamam.. bu kadar basit. Sonra su kadar cocuk var kolay mi, zor durumdayız vs... Gerçekten kiziyorum, cok hem de!
Bazi vucutlar yapiyormus kuzum, seninki de oyle demek ki. Zarar vermese de surekli vucut uretebiliyormus. Beynindeki hangi bölgede ve ne durumda. Benim de hipofiz bezimde var canım kist.Kank siz benim kist geçmişimi bilmiyonuz tabi sıkı durun hemen anlatiyim hshdhdh12 yaşımda beynimde kist olustu benim o gun bugundur devreler gidik hshshdhd bi tane bilegimde kistim var aldirdim yine cikti bıraktım duruyo şimdi onlami ugrasicam hshshs
Sağ ol canım. Allah razı olsun amin@nisandeniz gecmis olsun basins ag olsun canimrabbim evladinin ömrünü uzatsin
Paresilaaa nabersin kiz ne var ne yok özledim buralari ben
Hemsirecik bana suanki surumlardan özet gec bakalim
dayler dayler nasil gidiyor ?
@Bal0ncuk yoksun hala galiba
Ben ameliyat oldum canim o zaman nobet gecirmistim cunku alinmasi lazimdiBazi vucutlar yapiyormus kuzum, seninki de oyle demek ki. Zarar vermese de surekli vucut uretebiliyormus. Beynindeki hangi bölgede ve ne durumda. Benim de hipofiz bezimde var canım kist.
Kuzum yaa cok büyük risk atlatmissinBen ameliyat oldum canim o zaman nobet gecirmistim cunku alinmasi lazimdi
Gecmis olsun askosum allah daha beterinden korusun son olsun inşallah ❤❤❤Kuzum yaa cok büyük risk atlatmissineger ben de biraz daha gec fark etseydim, nelerle karşılaşacağımı bilmiyordum, gorme alanina yakın olduğu ve kanama yaptığı icin, kör olma tehlikesi iceriyordu. Buyuklugu de sınırdaydi. Bir tik erken fark ettiğim için şanslıydım ve uzun süren, 12 yıldır devam eden ilaç tedavisi ve hipofozde egrilikle simdilik iyiyim ama kontrol ve her yil mr a devam kuzum. Sukur iyiyim, inşallah sen de cok iyi olacaksın hep
Amin kuzummmm. Inşallah gelmesin bir dahaGecmis olsun askosum allah daha beterinden korusun son olsun inşallah ❤❤❤
Öyle takılanların zırt diye her sene bir tane de yapsa oluyor işte. Biz de böyle çare aranıyoruzDeli manyak, cok okudun mu bu yetkinlik icin
Şaka gibi... Bazen bilmemek, cahilce davranmak daha buyuk mutluluk diyorum gercekten! Emin ol senin kadar dusunmemislerdir o durumu
Tabii canım, yedik ictik tamam.. bu kadar basit. Sonra su kadar cocuk var kolay mi, zor durumdayız vs... Gerçekten kiziyorum, cok hem de!
Ah yaaa... Ne diyeyim ki...Öyle takılanların zırt diye her sene bir tane de yapsa oluyor işte. Biz de böyle çare aranıyoruz
Evet hatırladım. Sen de ilaç denicez önce dedin di mi. Allahım kalan üç gram aklım da gidiyor el bile sallamadanKanka demistim aslinda hatta sende ne zaman film cektiricen demistinsenin kafa gitmis hshshs
Çok tuhaf ya bu kistik bünye olayı. Benim iki yumurtalığımdan da dermoid kist alındı. Bu doğuştan oluyormuş. Belli bir zaman sonra bilinmeyen bir sebepten büyümeye başlıyormuş. O zaman fark ediliyormuş. Benimki 24 yaşımda fark edildi. Üstelik vakaların sadece %15'inde her iki tarafta da oluyormuş. Ben o azınlığa karıştım. Böbreğimde de zararsız dedikleri bir kist var ama birkaç senede bir ultrasonla bakılması gerekiyor. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. 3-4 sene oldu galiba. 20'lik dişimi çene cerrahı çeneyi yarıp aldı. "İyi ki gelmişsin. Kökünde kist oluşumu başlamıştı. Onu da temizledim" dediKank siz benim kist geçmişimi bilmiyonuz tabi sıkı durun hemen anlatiyim hshdhdh12 yaşımda beynimde kist olustu benim o gun bugundur devreler gidik hshshdhd bi tane bilegimde kistim var aldirdim yine cikti bıraktım duruyo şimdi onlami ugrasicam hshshs
Kiz dur once dogur sonra gitsin simdi lazim bize hshshEvet hatırladım. Sen de ilaç denicez önce dedin di mi. Allahım kalan üç gram aklım da gidiyor el bile sallamadan
Kist kardesligiiiiÇok tuhaf ya bu kistik bünye olayı. Benim iki yumurtalığımdan da dermoid kist alındı. Bu doğuştan oluyormuş. Belli bir zaman sonra bilinmeyen bir sebepten büyümeye başlıyormuş. O zaman fark ediliyormuş. Benimki 24 yaşımda fark edildi. Üstelik vakaların sadece %15'inde her iki tarafta da oluyormuş. Ben o azınlığa karıştım. Böbreğimde de zararsız dedikleri bir kist var ama birkaç senede bir ultrasonla bakılması gerekiyor. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. 3-4 sene oldu galiba. 20'lik dişimi çene cerrahı çeneyi yarıp aldı. "İyi ki gelmişsin. Kökünde kist oluşumu başlamıştı. Onu da temizledim" dedi
Di mi di mi di miKiz dur once dogur sonra gitsin simdi lazim bize hshsh
Taam artık yeterin daha çıkmasınlar. Biz artık sağlıklı sağlıklı bebekler çıkaralımKist kardesligiiii
Hshdhshsheh doğum zamani gelince cikaramiyom diye aglama he hshshTaam artık yeterin daha çıkmasınlar. Biz artık sağlıklı sağlıklı bebekler çıkaralım
Ağlayınca çıkmıyormuş reyiz ıkınmak lazımmış. Tam benlik hareketler. Ağla deseler çok güzel ağlardım aslında ama...Hshdhshsheh doğum zamani gelince cikaramiyom diye aglama he hshsh
Kuzum geçmiş olsun canim yaaa, hepsi iyi huylu olsun, daha da gelmesinler insallahhhhhÇok tuhaf ya bu kistik bünye olayı. Benim iki yumurtalığımdan da dermoid kist alındı. Bu doğuştan oluyormuş. Belli bir zaman sonra bilinmeyen bir sebepten büyümeye başlıyormuş. O zaman fark ediliyormuş. Benimki 24 yaşımda fark edildi. Üstelik vakaların sadece %15'inde her iki tarafta da oluyormuş. Ben o azınlığa karıştım. Böbreğimde de zararsız dedikleri bir kist var ama birkaç senede bir ultrasonla bakılması gerekiyor. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. 3-4 sene oldu galiba. 20'lik dişimi çene cerrahı çeneyi yarıp aldı. "İyi ki gelmişsin. Kökünde kist oluşumu başlamıştı. Onu da temizledim" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?