- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.121
Amin sağ olasın canım. İnşallahKuzum geçmiş olsun canim yaaa, hepsi iyi huylu olsun, daha da gelmesinler insallahhhhh
Şimdi el ele veriyoruz ve gozlerimizi kapatiyoruzahhsjshdhsSize de geçmiş olsun dicem ama Amerikanya filmlerindeki rehabilitasyon grupları gibi olacağızdayler dayler Hemsirecik Halbuki ana olmaya gelmiştik ahahhshbs
Kanka ben seni dogurturum uzulme ikinamazsan ustune oturur yine cikartirim o bebeyi hshshsjshsAğlayınca çıkmıyormuş reyiz ıkınmak lazımmış. Tam benlik hareketler. Ağla deseler çok güzel ağlardım aslında ama...Doğurrum lan sen niye benim bebek çıkarma motivasyonumu baltalıyon ki şimdi Allam ya cık cık
Birazda boyle seyler konusalim ya nolmus sanki ben daha carpintilarimi anlaticam durun hshshsSize de geçmiş olsun dicem ama Amerikanya filmlerindeki rehabilitasyon grupları gibi olacağızdayler dayler Hemsirecik Halbuki ana olmaya gelmiştik ahahhshbs
aa üstüme iyilik sağlık. olmaz hıhKanka ben seni dogurturum uzulme ikinamazsan ustune oturur yine cikartirim o bebeyi hshshsjshs
aahhshsjs senin de mi ritmin bozuk?Birazda boyle seyler konusalim ya nolmus sanki ben daha carpintilarimi anlaticam durun hshshs
Ya neden benden iyi ebemi bulucan sanki hshshs yav benim neyim duzgun calisiyor ki hahahaaa üstüme iyilik sağlık. olmaz hıh
aahhshsjs senin de mi ritmin bozuk?
Kanka ben seni dogurturum uzulme ikinamazsan ustune oturur yine cikartirim o bebeyi hshshsjshs
Birazda boyle seyler konusalim ya nolmus sanki ben daha carpintilarimi anlaticam durun hshshs
Kızlarrr, demek ki bu ozelligimiz de aynı, artik sarilabiliriz ahshahshahsaa üstüme iyilik sağlık. olmaz hıh
aahhshsjs senin de mi ritmin bozuk?
Ben ölçmüyorum ölçersem 500 de çıkabilir. Ta 2008-2009'da sağlık ocağındaki doktor grip diye gittiğimde ekg çekti bir tuhaflık fark etti galiba. Sonra aritmi var gibi bir git baktır dedi. Kalp hastanesinde holter takıldı. O zaman doktor ilaç vermedi. Yavaş hareket etmeye çalış, ani hareketler yapma dedi ama ilaç da vermicem dedi yolladı. Bir daha da gitmedim ama ara ara bozuk attığında ve çarpıntım olduğunda fark ediyorum. Astımımı takip eden doktor bana soğuk algınlığı ilacı kesinlikle almayacaksın dedi bu yüzden. Çarpıntıyı daha da artırıyor onlarKızlarrr, demek ki bu ozelligimiz de aynı, artik sarilabiliriz ahshahshahs
Benim normal nabzim 110 civari atiyo, carpinti baslayinca 140kusur ahbsahs
Ben liseden beri ilac kullanıyorum ara ara bu konuda. Normali hizli cunku, bu da ilginc geliyor doktorlara. Atesim cikacak gibi olursa 150lere yaklasiyor. Tansiyonum düşük olduğu için arada olcup ona gore duzenlyorm, onu olcerken nabiz bagiriyor ztnBen ölçmüyorum ölçersem 500 de çıkabilir. Ta 2008-2009'da sağlık ocağındaki doktor grip diye gittiğimde ekg çekti bir tuhaflık fark etti galiba. Sonra aritmi var gibi bir git baktır dedi. Kalp hastanesinde holter takıldı. O zaman doktor ilaç vermedi. Yavaş hareket etmeye çalış, ani hareketler yapma dedi ama ilaç da vermicem dedi yolladı. Bir daha da gitmedim ama ara ara bozuk attığında ve çarpıntım olduğunda fark ediyorum. Astımımı takip eden doktor bana soğuk algınlığı ilacı kesinlikle almayacaksın dedi bu yüzden. Çarpıntıyı daha da artırıyor onlar
Tövbeler olsun tam rehabilitasyon grubuyuz ha. Ablamda da var aritmi. Ona da bir süre dideral verdiler. Sonra bitince gitmedi galiba o da bir dahaBen liseden beri ilac kullanıyorum ara ara bu konuda. Normali hizli cunku, bu da ilginc geliyor doktorlara. Atesim cikacak gibi olursa 150lere yaklasiyor. Tansiyonum düşük olduğu için arada olcup ona gore duzenlyorm, onu olcerken nabiz bagiriyor ztndideral kullanıyorum. He bir de astım bende de var holter, ekg, hepsini birkax yilda bir istiyorlar.
Bu carpinti durumu, ara ara ciddi nukseden bir şey. Normal zamanlarda zaten hizli atiyor ama carpinti olunca disardan bile fark ediyor neredeyse ve o zaman ilac kullanmak elzem oluyor benim için. O sebeple ara ara tekrar ederse gidip aliyom ama son birkac yildir iyiyim. Ateslenmedigim surece sorun yok. Valla kiz, bildigin el ele verip cember konusmasi yapmalıgizTövbeler olsun tam rehabilitasyon grubuyuz ha. Ablamda da var aritmi. Ona da bir süre dideral verdiler. Sonra bitince gitmedi galiba o da bir daha
Aman bosver herkeste var bi seyler diyerek iplememeyi tercih ediyorm benGidiyom ben ya az daha hastalık konuşursak gelmiş geçmiş bütün hastalıklarımı yeniden ve aynı anda hissetmeye başlayacağım. Sağlık anksiyetem var benim zaten oturduğum yerde hastalık arıyorum kendimde.Hemsirecik zehri saldı üstümüze kendi gitti. Hadi siz dertleşin ben gaçtım
Kızlarrr, demek ki bu ozelligimiz de aynı, artik sarilabiliriz ahshahshahs
Benim normal nabzim 110 civari atiyo, carpinti baslayinca 140kusur ahbsahs
Ben ölçmüyorum ölçersem 500 de çıkabilir. Ta 2008-2009'da sağlık ocağındaki doktor grip diye gittiğimde ekg çekti bir tuhaflık fark etti galiba. Sonra aritmi var gibi bir git baktır dedi. Kalp hastanesinde holter takıldı. O zaman doktor ilaç vermedi. Yavaş hareket etmeye çalış, ani hareketler yapma dedi ama ilaç da vermicem dedi yolladı. Bir daha da gitmedim ama ara ara bozuk attığında ve çarpıntım olduğunda fark ediyorum. Astımımı takip eden doktor bana soğuk algınlığı ilacı kesinlikle almayacaksın dedi bu yüzden. Çarpıntıyı daha da artırıyor onlar
Hshshss ya durun biraz daha anlatalim hahhhaGidiyom ben ya az daha hastalık konuşursak gelmiş geçmiş bütün hastalıklarımı yeniden ve aynı anda hissetmeye başlayacağım. Sağlık anksiyetem var benim zaten oturduğum yerde hastalık arıyorum kendimde.Hemsirecik zehri saldı üstümüze kendi gitti. Hadi siz dertleşin ben gaçtım
Hshshss ya durun biraz daha anlatalim hahhha
Hele hele minnos minnos hele minnos minnos minnos hshshsjs aklima bunu getirdi dedecik hshs
Senin baby shower'da o şarkıyı çalak. Ben çok seviyom onu ahshhdHele hele minnos minnos hele minnos minnos minnos hshshsjs aklima bunu getirdi dedecik hshsbu yasta bu sinir ahh dedem ah
Olur neden olmasin hshshshSenin baby shower'da o şarkıyı çalak. Ben çok seviyom onu ahshhd
Ters kelepçeyle götürürler kız bizi ahshsjnsOlur neden olmasin hshshshallahim nolur yarabbim hepimiz ayni zamanda gebe kalip toplu baby shower yapalim amin hdhdhdh
Yav biz yapana kadar korona gecer hshshshs koyde yapariz bahcede gormezler hahahahaTers kelepçeyle götürürler kız bizi ahshsjns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?