- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.141
Orta bir yerin köyünde buluşalım bari. Çok uzağızYav biz yapana kadar korona gecer hshshshs koyde yapariz bahcede gormezler hahahaha
Olur kanka olsunda bebeler allahin izniyleOrta bir yerin köyünde buluşalım bari. Çok uzağız
Ahahhahah, burdayım burdaHshshss ya durun biraz daha anlatalim hahhha
Yarısı bizde reyiz. Diğer yarısını aldık mıydı tamam bu işOlur kanka olsunda bebeler allahin izniyle
Yav benim koca yimirtlama donemimde goreve gidiyor napcasYarısı bizde reyiz. Diğer yarısını aldık mıydı tamam bu iş
Yine mi ulan?! Sen de git. Çadır kur. "Bu da Allah'ın bir emri, napak komutan?" deYav benim koca yimirtlama donemimde goreve gidiyor napcas
Bilerek yapiyorlar sanki ya herkes saadetime karsi hshshshYine mi ulan?! Sen de git. Çadır kur. "Bu da Allah'ın bir emri, napak komutan?" de
Yimirtayi erkene çek, nasi da fikirYav benim koca yimirtlama donemimde goreve gidiyor napcas
Zehir maşallah. Şeytanın aklına gelmezYimirtayi erkene çek, nasi da fikir
Amin. Sağ olasın. Ben de öyle düşünüyorum ya soluduğumuz hava bile hava değil. Yediğimiz içtiğimiz hormon, radyasyonHemsirecik @NealStreet dayler dayler geçmiş olsun canlar kist olayı baya sıkıntı. benim de sağ göğsüm kitle dolu. eskiden böyle şeyler yokmuş hep yediklerimizden işte Allah daha beterinden korusun
aynen öyle. Her şey etkiliyor temiz doğal bir şey kalmadı hayatımızda.stres de etkiliyor. stressiz bir yaşam sürdürmek bu dönem de çok zor.gidip köye yerleşmek lazım aslında ben isterdim bir çiftliğim olsun inşallah bir gün nasip olur da şehirden uzaklaşırızAmin. Sağ olasın. Ben de öyle düşünüyorum ya soluduğumuz hava bile hava değil. Yediğimiz içtiğimiz hormon, radyasyon
Zekada ulke birinçligim vaarZehir maşallah. Şeytanın aklına gelmez
Yediklerimiz ve teknolojik aglarin artmasi bana kalirsa.. cok gecmis olsun canim sana da. Hepimiz dipçik gibiyiz çok şükürHemsirecik @NealStreet dayler dayler geçmiş olsun canlar kist olayı baya sıkıntı. benim de sağ göğsüm kitle dolu. eskiden böyle şeyler yokmuş hep yediklerimizden işte Allah daha beterinden korusun
kesinlikleZekada ulke birinçligim vaar
Yediklerimiz ve teknolojik aglarin artmasi bana kalirsa.. cok gecmis olsun canim sana da. Hepimiz dipçik gibiyiz çok şükür
Helal olsun sana koca zekalı kızZekada ulke birinçligim vaar
Yediklerimiz ve teknolojik aglarin artmasi bana kalirsa.. cok gecmis olsun canim sana da. Hepimiz dipçik gibiyiz çok şükür
Benim de öyle, nisanda kontrolüm var. 6 ayda bir radyolog nur yüzümü görmezse olmuyo.Hemsirecik @NealStreet dayler dayler geçmiş olsun canlar kist olayı baya sıkıntı. benim de sağ göğsüm kitle dolu. eskiden böyle şeyler yokmuş hep yediklerimizden işte Allah daha beterinden korusun
Heeeh son kist bükücü de geldiğine göre kadro tamamBenim de öyle, nisanda kontrolüm var. 6 ayda bir radyolog nur yüzümü görmezse olmuyo.
E burdan çıkaracağın sonuc, herkeste bir şeyler var, cok da saapmamak lazim sonucu olsun, ne gitmeee calsiiyon ikide birHelal olsun sana koca zekalı kız
Yine rehabilitasyon grubuna bağladınız amaGiderim bak, bak giderim, gidiyorum bak, baaak
Gün-de 1 bardak kahve hakkım var.Heeeh son kist bükücü de geldiğine göre kadro tamamGel gel köşede ücretsiz çay kahve de var ama sen zaten içme. Suyunu al da gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?