Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün-de 1 bardak kahve hakkım var. Kistlerime belirli bir vakit ayrılmasını talep ediyorum. Gelip toplumu bilinçlendircem.
Boş ver sen içme. Instant bu zaten, damar tıkayanından. Ucuz diye bunları koyuyorlar buralara. Ben sana sonra gerçeğinden yaparım. Kistlere ayrılan vaktin sonuna geldin. Bir dahaki seansta artık

İnşallah, hastaneye biraz da güzel şeyler için gideyim.
Ben de kadın doğumcuya annemle babamla gidiyordum ameliyat olayları olduğunda. Millet kocasıyla sıra bekliyordu ben de anne babamla. O zaman hep düşünürdüm bir gün ben de bebek için gelebilecek miyim acaba diye. Eksik düşünüyormuşum. Şimdi kocamla bekliyorum o sırayı ama yine bebek yok

Boş ver sen içme. Instant bu zaten, damar tıkayanından. Ucuz diye bunları koyuyorlar buralara. Ben sana sonra gerçeğinden yaparım. Kistlere ayrılan vaktin sonuna geldin. Bir dahaki seansta artık
Nasılsa kocam yok, gelin de kızlar gecesi yapalım bi gün, kahve hayratı yaptırırım size, çikolata çeşmesinin altından geçerek kutlarız o günü.

Benim de öyle, nisanda kontrolüm var. 6 ayda bir radyolog nur yüzümü görmezse olmuyo.
Çok geçmiş olsun bana da 6 ayda bir kontrol dendi ama gitmiyorum 4 5 yıl önce ameliyat oldum bir yıl sonrası tekrarladı.kötü huylu olsa da artık Allahtan diyorum.gidip muayene olmaktan sıkıldım.ameliayat sonrası şekli bozuldu baya üzüldüm. uzun zamandır gitmiyorum kafam rahatladı

Sen yine anne babanla. Ben bakarken de Tek başıma gidiyodum. Evlenince de hep tek gittim.
Bebek oldu, yine küçük emrah gibi bir triple gidiyorum tek başıma. Geçen gün asistan diyo ki eşiniz muayeneye girmeyecek mi? Yoh yooooh

Ben de hiç istemiyorum da 5 yıldır annem ite ite götürüyor küçük çocuk gibi. Bekarken hep giderdim. Doktorlar daha muayene bile etmeden ultrason verirdi ya da bi kez prosedür gereği muayene ederdi, bi tanesi muayene edicem dedi, tamam dedim etti. Anlamadım tekrar edicem dedi, tamam dedim. Üçüncüye edicem dedi. Artık el insaf. Ultrason ver geç neyi muayene ediyosun.
Sonra kalktım o psikolojiyle doktorun bi bildigi vardir diye ama sinirim bi bozuldu. Daha da doktora gidiyorum ultrason verin direkt deyip cikiyorum.

Ben de kaç tane kıstım var diye sormuştum. Doktor bosver sınırın bozulur bir sürü var işte deyip söylememişti. Daha çok sinirim bozuldu

senin yine iyi annen götürüyormuş ben anneme dediğim de okuyordum başka şehirde. ameliyat olmam lazımmış dedim de ee niye olmadın dedi. ben de kalktım kendi başıma oldum 3 gün kaldım hastanede kimseye bir şey demedim. bir daha kimseye minnet etmedim.aynen doktorlar çok sinir bozucu mıncıklıyıp duruyorlar. ultrason da açmaya bile sinir oluyorum artık. evet benim de o kadar çokmuş ki ancak memem alınırsa çözülürmüş.çocuk olunca emzirdikçe küçülüyomuş diye duydum umarım doğrudur da şifa olur bebeler bize

O yaptı gitti cnm deseydin ahshdj Bana direkt patkloji şu bu dedikleri için biz bütün aile hop oturup hop kalktık iki sene

Onu ben de duydum, hatta hamile kaldığımdan beri göğüs ağrılarım da azaldı gibi biraz ama kontrolde görücem artık. Biz nerelere tek gitmişiz bosver.
@NealStreet Birbirimizi görmemizin 1. Yıldönümü

O yaptı gitti cnm deseydin ahshdj Bana direkt patkloji şu bu dedikleri için biz bütün aile hop oturup hop kalktık iki sene
Metresi miyim ben adamın kız. Yaptı gitti, arada bir de gelip masraflarımızı karşılıyo mu diyim. Zilde bile tek benim ismim yaziyo mu diyim?

selam beybitolar
bu altın dolar neden uçtu acep yeni gündemim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…