Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nayn herkes onu diyir hema cumartesi alınmış pazar gecesi herşey uçmuş şimdi de sallanıyor aşağı yukarı
ahahshjs hafta sonu piyasalar açık olmadığı için net etkisi görülemiyor. asya borsaları doğuda olduğu için bizden önce açılıyor. o yüzden asıl etkisi pazar gecesi görülmeye başlandı. sabah bizim piyasalar da açılınca iyice şooldu işte al satlardan

ne oldu bilmem hema herkesin şok olduğu bi kesin

kızlar merhaba ben klomen kullandım doktorum bugun çağırdı yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?

Hay Allah ya. Önceki kimyasal değildi di mi, düşüktü?
Önceki kalbi durmuştu canım
Bu sefer iki gün kahverengi leke geldi. Dünde sabah yataktan kalktım
Sanki orda su dolu bir balon vardı da patladı. Bacaklarımdan aktı. Kramplar kasılma... Öğleden sonra normal regle döndü.

Geçmiş olsun. Kötü hissetmişsindir ya İşe gidebildin mi bugün? Kendini biraz toparlayınca şu hsg'yi çekilsen mi acaba? Önceki kaybınla bu kimyasaldan kalan bir şey varsa onlar da temizlenir hem

Geçmiş olsun. Kötü hissetmişsindir ya İşe gidebildin mi bugün? Kendini biraz toparlayınca şu hsg'yi çekilsen mi acaba? Önceki kaybınla bu kimyasaldan kalan bir şey varsa onlar da temizlenir hem
Korktum düşük Yaşadığımda bile kanamam olmamıştı. Mecbur gittim işe. Ara ara kramplarım oluyor. Gideceğim artık hsg ye içim şişti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…