- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.181
Aramız dediği o ara değil ya kistik bünyeliler rehabilitasyon grubumuzu kastediyorBen hep aranızdaydımsağolasın canısı aynen artık bir şey de yiyemicez köye yerleşmek lazım diyordum en azından ektiğimizi yeriz
merkez bankası başkanı bir gece ansızın görevden alındığı için olabilir mi?selam beybitolar
bu altın dolar neden uçtu acep yeni gündemim bu
nayn herkes onu diyir hema cumartesi alınmış pazar gecesi herşey uçmuş şimdi de sallanıyor aşağı yukarımerkez bankası başkanı bir gece ansızın görevden alındığı için olabilir mi?
ahahshjs hafta sonu piyasalar açık olmadığı için net etkisi görülemiyor. asya borsaları doğuda olduğu için bizden önce açılıyor. o yüzden asıl etkisi pazar gecesi görülmeye başlandı. sabah bizim piyasalar da açılınca iyice şooldu işte al satlardannayn herkes onu diyir hema cumartesi alınmış pazar gecesi herşey uçmuş şimdi de sallanıyor aşağı yukarı
ne oldu bilmem hema herkesin şok olduğu bi kesinahahshjs hafta sonu piyasalar açık olmadığı için net etkisi görülemiyor. asya borsaları doğuda olduğu için bizden önce açılıyor. o yüzden asıl etkisi pazar gecesi görülmeye başlandı. sabah bizim piyasalar da açılınca iyice şooldu işte al satlardan
elimizde takı neyin de kalmadı ki krizi fırsata çevirirdik belki mehne oldu bilmem hema herkesin şok olduğu bi kesin
İzin alabilirse gelcek inşallah, birkaç gün doğum izni oluyomuş sanırsam.Olanı anlatcan kardeş napalım? Bekar anne misiniz diye mi sorsunlar sonra aa! Doğuma gelecek ama di mi?
Haha resmi olarak öyle bir şeyler var evetİzin alabilirse gelcek inşallah, birkaç gün doğum izni oluyomuş sanırsam.
Hadi inşallah.Haha resmi olarak öyle bir şeyler var evet
Ciddi misiinKızlar size de deyim sanırım bu ay kimyasal gebelik geçirdim
Gitmedim telefon ile konuştum. Yaşadıklarımı anlattım yüksek ihtimal kimyasal geçirmişsin dediCiddi misiinDoktoruna gittin mi
Hay Allah ya. Önceki kimyasal değildi di mi, düşüktü?Gitmedim telefon ile konuştum. Yaşadıklarımı anlattım yüksek ihtimal kimyasal geçirmişsin dedi
Önceki kalbi durmuştu canımHay Allah ya. Önceki kimyasal değildi di mi, düşüktü?
Geçmiş olsun. Kötü hissetmişsindir yaÖnceki kalbi durmuştu canım
Bu sefer iki gün kahverengi leke geldi. Dünde sabah yataktan kalktım
Sanki orda su dolu bir balon vardı da patladı. Bacaklarımdan aktı. Kramplar kasılma... Öğleden sonra normal regle döndü.
Korktum düşük Yaşadığımda bile kanamam olmamıştı. Mecbur gittim işe. Ara ara kramplarım oluyor. Gideceğim artık hsg ye içim şişti artıkGeçmiş olsun. Kötü hissetmişsindir yaİşe gidebildin mi bugün? Kendini biraz toparlayınca şu hsg'yi çekilsen mi acaba? Önceki kaybınla bu kimyasaldan kalan bir şey varsa onlar da temizlenir hem
Nasil yaniiiKızlar size de deyim sanırım bu ay kimyasal gebelik geçirdim
Gecmis olsun pariskomKorktum düşük Yaşadığımda bile kanamam olmamıştı. Mecbur gittim işe. Ara ara kramplarım oluyor. Gideceğim artık hsg ye içim şişti artık
Git Parem içinin şişmesinden de değil de bir daha aynı şeyi yaşama diyeKorktum düşük Yaşadığımda bile kanamam olmamıştı. Mecbur gittim işe. Ara ara kramplarım oluyor. Gideceğim artık hsg ye içim şişti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?