Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık kimse bir şey sormamayı öğrense keşke ya. Olunca zaten haberleri olacak. He yok olduğu halde haberleri yoksa da zaten henüz paylaşmak istemiyorsundur, yoksa bilirdi. Herkes yatak odamızda çok şükür.
Öyle deme ya. Çok mutlu olduğun günler de gelecek. Şimdi her şey üst üste oldu, yıprandın, çok normal. Eşin de spermiogramını versin, hsg de çekilsin. Kafanız rahat olsun. Hem de planlamalarınızı da oturur ona göre yaparsınız artık. Bir şey varsa da onu bilip ona göre bir yol çizmek de bir adım öyle düşün. Yine yıpranıyorsun, yine zorlanıyorsun ama en azından "Elimde bunlar var biliyorum" deyip önüne bakıyorsun

çok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmaz benim de şimdi pembe akıntım başladı ağrıyla birlikte.Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin inşallah

Gidebildin mi doktora? Sizin karantina devam mıydı? Negatif çıkınca saldılar mı?
negatif çıktı ama salmadılar cuma günü karantina bitecek cumartesi özele gidicem. başka ilçede ama yapacak bir şey yok.yarın devlete gidicektim nasip olmadı.umarım bir şey olmamıştır dışarı da çıkamıyoruz ki durumu bilelim

Dur aklına kötü şeyler getirme hemen. Basit bir lekelenmedir belki. Pembe ve kahveyse sıkıntı yok diyorlar genelde. Sağlıklıca tutunmuştur inşallah yerine güzel güzel

Dur aklına kötü şeyler getirme hemen. Basit bir lekelenmedir belki. Pembe ve kahveyse sıkıntı yok diyorlar genelde. Sağlıklıca tutunmuştur inşallah yerine güzel güzel
inşallah canısı sağolasın getirmemeye çalışıyorum.4 gün sonra öğrenicez inşallah iyi haberler veririm

çok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmaz benim de şimdi pembe akıntım başladı ağrıyla birlikte.Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Ben gebeliğimin başından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Doktora sorduğumda, parlak kırmızı olmadığı sürece önemli değil diyo. Ama seninki daha çok yeni, yerleşme bile olabilir.
Bebek rahme yerleşirken rahim dokusunu biraz tahrip ettiği için oluyo bu tarz şeyler.

Ya kaynım bile diyor çocuk yapma çalışmalarına başlayın.
Dondum kaldım ya. Sen nasıl bir adamsın ki bir kadına bunu diyorsun. Hiçbir şekilde unutmayacağım
Paresilaaa parem geçmiş olsun hiç üzülme inşallah bunun arkası sağlıklı bir gebelik gelecek Allahn izniyle

Paresilaaa ah be kuzum ya @NealStreet dediği gibi hsg çekil kuzum bi bakılsın bakalım

Teşekkür ederim hepinize kendimi toplayıp önüme bakacağım
Seviliyorsunuz

Ya kaynım bile diyor çocuk yapma çalışmalarına başlayın.
Dondum kaldım ya. Sen nasıl bir adamsın ki bir kadına bunu diyorsun. Hiçbir şekilde unutmayacağım
Daha dün buralarda bir yerlerde okudum. Kayınpeder kendi kızının hamile karnını sevip gelinine "Böyle görünce imrenmiyorsun di mi? Üzülme senin de olur" diyormuş. Manyak her yerde manyak. Keşke bunların hiçbiri olmasa etrafımızda ve bu saçma baskıya hiçbirimiz maruz kalmasak ama bunları bir anda yok edebilmek mümkün değil. İçimize attıkça bizde yaralar açıyor. Zihnimizdeki o baskı da belki çocuk sahibi olabilmemize engel oluyor. Hiçbir faydası yok. Yüzüne bakıp gül ama içinden o an söv mesela. Dalgaya vur geç çünkü bunlar tek kişi değil. Görümcen sussa kaynın, kaynın sussa iş arkadaşın konuşacak. Bunların ardı arkası kesilmez. Onların ayıbının ağırlığını biz niye taşıyalım içimizde? Kendine böyle şeyleri yük etme

Çok şükür kırmızı değil. inşallah öyledir ister istemez korktum pembe akıntı geldiğinde kasıkta batma tarzında bir ağrı vardı.hiç yaşadınız mı? şimdi kahverengiye döndü ama dünkü ağrıdan sonra hala sağlıklı mı bilmiyorum

Bence bu yerleşme. Zaten şu an elinden dinlenmekten başka bir şey gelmez. Kafanı güzel şeylerle meşgul etmeye çalış, bize güzel haberlerle gel sonra

Hem hafif ağrım, hem de kahverengi akıntım olduğu oldu, genelde yorulduğum veya ayakta çok kaldığım zaman oluyo. Kasık batması değil de adet ağrısı gibi bir ağrı oluyordu.
Kaç kere koşa koşa doktora gittim.
Doktorun telefonu yok mu, arayıp bir sorsan?

Bence bu yerleşme. Zaten şu an elinden dinlenmekten başka bir şey gelmez. Kafanı güzel şeylerle meşgul etmeye çalış, bize güzel haberlerle gel sonra
inşallah gerçekten elden bir şey gelmez bakalım ne olcak
anladım. Var numarada progestan kullan karantina bitince görüşelim dedi daha da sormadım.bol bol dinleniyorum bakalım iyi gelir belki. haber ederim cumartesi

1 nisanada cok az kaldi gülo varya cok cabuk büyüyorlar emzirirken kucagima sigmiyor artik . Rabbim burdaki herkese bu duyguyu nasip etsin hep aklimdasiniz inanin emzirirken yorurulurken uykusuzluktan aglarken bile Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik

Prenses kocaman oldu bende kilo vermeye baslamak istiyorum habire girtlak cikolata yiyordum . Tatli yi kestim bakalim suanlik sadece .
Hayir otu hapini alsana hem kiste iyi geliyor hemde yumurtaliklari calistiriyor agnu caston ve bitkisel ! Ben cok memnundum ondan

Hahaha yaaa uykusuzluktan aglarken şu mu geciyor aklından, olsun da görün gününüzü, al iste noldu simdi

Ayy az kaldi canim evet, hep bsy bekliyor olacağız, bitmez bu heyecan ve stres, mutluluk ve yorgunluk, huzur ve yipranma

Kokla bizim icin o minnos yavruyu canimmm

aayyyy canım hemşom Allah razı olsun inşallah mutlu haberle biz de kucağımızda minnoşları konuşuyor oluruz en kısa zamandaminik tavşan kaç aylık oldu bizim yerimize de çok öp kokla onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…