- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.201
Nasil yaniii
Teşekkür ederim canımGecmis olsun pariskom
Üzerine dünde görümcem rüyasında bebek battaniyesi ördüğünğ ve balkona astığını görmüş bebek haberi var mı diye sorduGit Parem içinin şişmesinden de değil de bir daha aynı şeyi yaşama diye
Artık kimse bir şey sormamayı öğrense keşke ya. Olunca zaten haberleri olacak. He yok olduğu halde haberleri yoksa da zaten henüz paylaşmak istemiyorsundur, yoksa bilirdi. Herkes yatak odamızda çok şükür.Teşekkür ederim canım
Üzerine dünde görümcem rüyasında bebek battaniyesi ördüğünğ ve balkona astığını görmüş bebek haberi var mı diye sordu
Sırayla gelmez hiçbirşey
Hiç ama hiç mutlu değilim
çok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmazTeşekkür ederim canım
Üzerine dünde görümcem rüyasında bebek battaniyesi ördüğünğ ve balkona astığını görmüş bebek haberi var mı diye sordu
Sırayla gelmez hiçbirşey
Hiç ama hiç mutlu değilim
Gidebildin mi doktora? Sizin karantina devam mıydı? Negatif çıkınca saldılar mı?çok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmazbenim de şimdi pembe akıntım başladı ağrıyla birlikte.Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin inşallah
negatif çıktı ama salmadılar cuma günü karantina bitecek cumartesi özele gidicem. başka ilçede ama yapacak bir şey yok.yarın devlete gidicektim nasip olmadı.umarım bir şey olmamıştır dışarı da çıkamıyoruz ki durumu bilelimGidebildin mi doktora? Sizin karantina devam mıydı? Negatif çıkınca saldılar mı?
Dur aklına kötü şeyler getirme hemen. Basit bir lekelenmedir belki. Pembe ve kahveyse sıkıntı yok diyorlar genelde. Sağlıklıca tutunmuştur inşallah yerine güzel güzelnegatif çıktı ama salmadılar cuma günü karantina bitecek cumartesi özele gidicem. başka ilçede ama yapacak bir şey yok.yarın devlete gidicektim nasip olmadı.umarım bir şey olmamıştır dışarı da çıkamıyoruz ki durumu bilelim
inşallah canısı sağolasınDur aklına kötü şeyler getirme hemen. Basit bir lekelenmedir belki. Pembe ve kahveyse sıkıntı yok diyorlar genelde. Sağlıklıca tutunmuştur inşallah yerine güzel güzel
Ben gebeliğimin başından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Doktora sorduğumda, parlak kırmızı olmadığı sürece önemli değil diyo. Ama seninki daha çok yeni, yerleşme bile olabilir.çok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmazbenim de şimdi pembe akıntım başladı ağrıyla birlikte.Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Ya kaynım bile diyor çocuk yapma çalışmalarına başlayın.Artık kimse bir şey sormamayı öğrense keşke ya. Olunca zaten haberleri olacak. He yok olduğu halde haberleri yoksa da zaten henüz paylaşmak istemiyorsundur, yoksa bilirdi. Herkes yatak odamızda çok şükür.
Öyle deme ya. Çok mutlu olduğun günler de gelecek. Şimdi her şey üst üste oldu, yıprandın, çok normal. Eşin de spermiogramını versin, hsg de çekilsin. Kafanız rahat olsun. Hem de planlamalarınızı da oturur ona göre yaparsınız artık. Bir şey varsa da onu bilip ona göre bir yol çizmek de bir adım öyle düşün. Yine yıpranıyorsun, yine zorlanıyorsun ama en azından "Elimde bunlar var biliyorum" deyip önüne bakıyorsun
Paresilaaa parem geçmiş olsun hiç üzülme inşallah bunun arkası sağlıklı bir gebelik gelecek Allahn izniyle
Teşekkür ederim hepinize kendimi toplayıp önüme bakacağımçok geçmiş olsun kimyalsal da ben de öyle yaşadım umarım bir daha yaşanmazbenim de şimdi pembe akıntım başladı ağrıyla birlikte.Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Daha dün buralarda bir yerlerde okudum. Kayınpeder kendi kızının hamile karnını sevip gelinine "Böyle görünce imrenmiyorsun di mi? Üzülme senin de olur" diyormuş. Manyak her yerde manyak. Keşke bunların hiçbiri olmasa etrafımızda ve bu saçma baskıya hiçbirimiz maruz kalmasak ama bunları bir anda yok edebilmek mümkün değil. İçimize attıkça bizde yaralar açıyor. Zihnimizdeki o baskı da belki çocuk sahibi olabilmemize engel oluyor. Hiçbir faydası yok. Yüzüne bakıp gül ama içinden o an söv mesela. Dalgaya vur geç çünkü bunlar tek kişi değil. Görümcen sussa kaynın, kaynın sussa iş arkadaşın konuşacak. Bunların ardı arkası kesilmez. Onların ayıbının ağırlığını biz niye taşıyalım içimizde? Kendine böyle şeyleri yük etmeYa kaynım bile diyor çocuk yapma çalışmalarına başlayın.
Dondum kaldım ya. Sen nasıl bir adamsın ki bir kadına bunu diyorsun. Hiçbir şekilde unutmayacağım
Çok şükür kırmızı değil. inşallah öyledir ister istemez korktum pembe akıntı geldiğinde kasıkta batma tarzında bir ağrı vardı.hiç yaşadınız mı? şimdi kahverengiye döndü ama dünkü ağrıdan sonra hala sağlıklı mı bilmiyorumBen gebeliğimin başından beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Doktora sorduğumda, parlak kırmızı olmadığı sürece önemli değil diyo. Ama seninki daha çok yeni, yerleşme bile olabilir.
Bebek rahme yerleşirken rahim dokusunu biraz tahrip ettiği için oluyo bu tarz şeyler.
Bence bu yerleşme. Zaten şu an elinden dinlenmekten başka bir şey gelmez. Kafanı güzel şeylerle meşgul etmeye çalış, bize güzel haberlerle gel sonraÇok şükür kırmızı değil. inşallah öyledir ister istemez korktum pembe akıntı geldiğinde kasıkta batma tarzında bir ağrı vardı.hiç yaşadınız mı? şimdi kahverengiye döndü ama dünkü ağrıdan sonra hala sağlıklı mı bilmiyorum
Hem hafif ağrım, hem de kahverengi akıntım olduğu oldu, genelde yorulduğum veya ayakta çok kaldığım zaman oluyo. Kasık batması değil de adet ağrısı gibi bir ağrı oluyordu.Çok şükür kırmızı değil. inşallah öyledir ister istemez korktum pembe akıntı geldiğinde kasıkta batma tarzında bir ağrı vardı.hiç yaşadınız mı? şimdi kahverengiye döndü ama dünkü ağrıdan sonra hala sağlıklı mı bilmiyorum
inşallahBence bu yerleşme. Zaten şu an elinden dinlenmekten başka bir şey gelmez. Kafanı güzel şeylerle meşgul etmeye çalış, bize güzel haberlerle gel sonra
anladım. Var numarada progestan kullan karantina bitince görüşelim dedi daha da sormadım.bol bol dinleniyorum bakalım iyi gelir belki. haber ederim cumartesiHem hafif ağrım, hem de kahverengi akıntım olduğu oldu, genelde yorulduğum veya ayakta çok kaldığım zaman oluyo. Kasık batması değil de adet ağrısı gibi bir ağrı oluyordu.
Kaç kere koşa koşa doktora gittim.
Doktorun telefonu yok mu, arayıp bir sorsan?
1 nisanada cok az kaldiYirim o kizceyi bennnnnsut kokulu Minişkooo oturur kuzum ya, yorgunlugu da sevgisi de baskadir eminim
Doktorum suanlik bir sorun gormedi, insallah 1 nisanda kontrole gidince kalp atisini duyunca cok daha mutlu olacağım cnm, bazilarinin 9ay suruyormus evet. Yeter ki saglik olsun, akinti hic sorun degl
Prenses kocaman olduKanki durumlar ayni devam bekliyoruz dervise döndük hepimiz hshshsbenim kistim vardi erimis şükür bidaha ki ay yumurta takibi istedi dr bende ruya gorup duruyorum bu gece ruyamda oglum olmustu emziriyordum hayirlisi artikin. Sen nasilsin prenses nasil❤
Hahaha yaaa uykusuzluktan aglarken şu mu geciyor aklından, olsun da görün gününüzü, al iste noldu simdi1 nisanada cok az kaldigülo varya cok cabuk büyüyorlar emzirirken kucagima sigmiyor artik . Rabbim burdaki herkese bu duyguyu nasip etsin hep aklimdasiniz inanin emzirirken yorurulurken uykusuzluktan aglarken bile Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik
aayyyy canım hemşom Allah razı olsun inşallah mutlu haberle biz de kucağımızda minnoşları konuşuyor oluruz en kısa zamanda1 nisanada cok az kaldigülo varya cok cabuk büyüyorlar emzirirken kucagima sigmiyor artik . Rabbim burdaki herkese bu duyguyu nasip etsin hep aklimdasiniz inanin emzirirken yorurulurken uykusuzluktan aglarken bile Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?