Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko ya benim kistler sıkıntılı kafama göre birseyler kullanamıyorum

Kızlar size de deyim sanırım bu ay kimyasal gebelik geçirdim

Kuzummm, canim benim, okumadigim birkac sayfa vardi ve bu durumu asla görmemiştim, cukulatam demese haberim olmayacak, simdi geri dondum okudum ve üzüldüm, kızdım, sinir oldum densizlere yine ama bir yandan da umutlandim. Kimyasali biliyorsun o an eger uygun degilse, embriyo sağlıklı degilse akilli vucut keşfedip iptal ediyor gebeliği. Bu noktada iyi bir sey. Tıpkı benim boş gebelik gibi. Uygun kavusma olmamis diye oluyor bunlar. Ancak bu da baska bir sey demek, en kisa sürede, en hayirlisiyla yeniden saglikli bir bebege kavuşacaksıniz, her sey yoluna girecek demek. Hsg de çekilince daha da iyi olacak her şey seni cok seviyorum kuzum, kalbim, dualarım tum iyi dileklerim seninle. Her şey cok guzel olacak, cok az kaldi canim benim

Emin ol bendee içimden küfürü basıyorum
Canımsın sen
Hamile değilim değilim değilim diye diye doğurdun bile minnak prensesini kokla benim için annesi
Paresilaaa nasılsın kuzum? Toparlayabildin mi kendini
Eh işte canım şöyle böyle
İşe verdim kendimi
Canımsın sende çok seviliyorsun
Güzel olacağına dair şu an pek ümit yok içimde ama atlatırım neleri atlatmadım kiii

Merhaba sizin topiginizi geçen seneden beri takip ediyorum uzaktan. 3.5 senenin ardından bir bebek sahibi olabildim. Hemde en umutsuz dibe battigim anda. Eşim ameliyat oldu onu değerleri düzeldi derken ben bir ameliyat oldum. Ben düzeldim derken eşimin morfoloji 0 ileri hareketli yüzde 5 e geriledi. Artık olmayacak derken bu değerlerle oluverdi. Tam tüp bebeğe baslayacakken o da olmadı evlat ediniriz derken. 3.5 senede aile arkadaş cevre bir sürü psikolojik baskı hissettim. Simdi onları hiç yaşamamış gibiyim. Bebek için uğraşırken yılmayın üzülmeyin boş verin diyemeyeceğim ben bunları başaramadım. Hic olmayacakmış gibi hissettim. Ama bir gün oluverdi. Ben nasılsa tüp bebeğe başlıyorum dediğim ay hamileydim. Insallah en kısa sürede kavuşursunuz bebeklerinize.

Allah bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürler versin. Ne kadar umut verici bir hikayeniz var. Kim bilir neler yaşadınız o süreçte. Neyse ki hepsi geçmiş gitmiş

Şuan ümidinin boyle olmasi cok normal canim benim, zaman ver kendine... Havalar güzelleşecek biraz baska şeylere odaklan, ruhunu dinle, keyfine bak, yeni bir seyler dene. İnşallah zamanla yeniden yenileneceksin, baska bir sey düşünme

Kizlar nasilsiniz bizim konu 3. Sayfalara kadar gerilemis ki biz basi cekiyorduk resmen Paresilaaa canimmm gecmis olsun Rabbim kucagini bos birakmasin en kisa surede evladina kavus insallah.

Kizlar nasilsiniz bizim konu 3. Sayfalara kadar gerilemis ki biz basi cekiyorduk resmen Paresilaaa canimmm gecmis olsun Rabbim kucagini bos birakmasin en kisa surede evladina kavus insallah.
Cok seri yazismalar olyor kuzum, ondan boyle arada düşüyor cok sukur iyiyiz canim, bazen tatlı bazen aci haberler aliyoruz ama insallah cok güzel haberler donecek aci olanlar da. Sen nasilsin

Cok seri yazismalar olyor kuzum, ondan boyle arada düşüyor cok sukur iyiyiz canim, bazen tatlı bazen aci haberler aliyoruz ama insallah cok güzel haberler donecek aci olanlar da. Sen nasilsin
Insallah pamuk sekeri tatliliginda haberleri olsun bizim konumuzun iyiyim suan iki ayri konudan seninle sohbet etmenin keyfini cikartiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…