- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.221
Asko ya benim kistler sıkıntılı kafama göre birseyler kullanamıyorumPrenses kocaman oldubende kilo vermeye baslamak istiyorum habire girtlak cikolata yiyordum . Tatli yi kestim bakalim suanlik sadece .
Hayir otu hapini alsana hem kiste iyi geliyor hemde yumurtaliklari calistiriyor agnu caston ve bitkisel ! Ben cok memnundum ondan
Sağlığınıza duacıyız. Siz nassınız inşallah?Nasilsinz kizlaaarrrrr
Sag ol guzumm, her sey yolunda cok sukurlerim olsunnn. Okuldan geldim simdi, dus ve dinlenme vaktiiisiiiiiSağlığınıza duacıyız. Siz nassınız inşallah?
Ooh sonra uzat ayaklarını şööööyle 🏖şurda hayal et kendini. Gerçi sen orman seviyon amaSag ol guzumm, her sey yolunda cok sukurlerim olsunnn. Okuldan geldim simdi, dus ve dinlenme vaktiiisiiiii
Yok guzum deniz de severim, doğa seviyorum kisacasiOoh sonra uzat ayaklarını şööööyle 🏖şurda hayal et kendini. Gerçi sen orman seviyon ama
O zaan taam sana orda yer ayarladım. Dinlen bu akşamYok guzum deniz de severim, doğa seviyorum kisacasi
Kuzum geçmiş mesajlara bak anlatmıştı. Kimsayal geçirmiş sanırım
AaaaaaKuzum geçmiş mesajlara bak anlatmıştı. Kimsayal geçirmiş sanırım
Kızlar size de deyim sanırım bu ay kimyasal gebelik geçirdim
Önceki kalbi durmuştu canım
Bu sefer iki gün kahverengi leke geldi. Dünde sabah yataktan kalktım
Sanki orda su dolu bir balon vardı da patladı. Bacaklarımdan aktı. Kramplar kasılma... Öğleden sonra normal regle döndü.
Teşekkür ederim canım
Üzerine dünde görümcem rüyasında bebek battaniyesi ördüğünğ ve balkona astığını görmüş bebek haberi var mı diye sordu
Sırayla gelmez hiçbirşey
Hiç ama hiç mutlu değilim
Kuzummm, canim benim, okumadigim birkac sayfa vardi ve bu durumu asla görmemiştim, cukulatam demese haberim olmayacak, simdi geri dondum okudum ve üzüldüm, kızdım, sinir oldum densizlere yine ama bir yandan da umutlandim. Kimyasali biliyorsun o an eger uygun degilse, embriyo sağlıklı degilse akilli vucut keşfedip iptal ediyor gebeliği. Bu noktada iyi bir sey. Tıpkı benim boş gebelik gibi. Uygun kavusma olmamis diye oluyor bunlar. Ancak bu da baska bir sey demek, en kisa sürede, en hayirlisiyla yeniden saglikli bir bebege kavuşacaksıniz, her sey yoluna girecek demek. Hsg de çekilince daha da iyi olacak her şeyYa kaynım bile diyor çocuk yapma çalışmalarına başlayın.
Dondum kaldım ya. Sen nasıl bir adamsın ki bir kadına bunu diyorsun. Hiçbir şekilde unutmayacağım
Teşekkür ederim hepinize kendimi toplayıp önüme bakacağım
Seviliyorsunuz
Emin ol bendee içimden küfürü basıyorumDaha dün buralarda bir yerlerde okudum. Kayınpeder kendi kızının hamile karnını sevip gelinine "Böyle görünce imrenmiyorsun di mi? Üzülme senin de olur" diyormuş. Manyak her yerde manyak. Keşke bunların hiçbiri olmasa etrafımızda ve bu saçma baskıya hiçbirimiz maruz kalmasak ama bunları bir anda yok edebilmek mümkün değil. İçimize attıkça bizde yaralar açıyor. Zihnimizdeki o baskı da belki çocuk sahibi olabilmemize engel oluyor. Hiçbir faydası yok. Yüzüne bakıp gül ama içinden o an söv mesela. Dalgaya vur geç çünkü bunlar tek kişi değil. Görümcen sussa kaynın, kaynın sussa iş arkadaşın konuşacak. Bunların ardı arkası kesilmez. Onların ayıbının ağırlığını biz niye taşıyalım içimizde? Kendine böyle şeyleri yük etme
Canımsın sen1 nisanada cok az kaldigülo varya cok cabuk büyüyorlar emzirirken kucagima sigmiyor artik . Rabbim burdaki herkese bu duyguyu nasip etsin hep aklimdasiniz inanin emzirirken yorurulurken uykusuzluktan aglarken bile Paresilaaa @bir mucizee Hemsirecik
Eh işte canım şöyle böyleParesilaaa nasılsın kuzum? Toparlayabildin mi kendini
Canımsın sende çok seviliyorsunKuzummm, canim benim, okumadigim birkac sayfa vardi ve bu durumu asla görmemiştim, cukulatam demese haberim olmayacak, simdi geri dondum okudum ve üzüldüm, kızdım, sinir oldum densizlere yine ama bir yandan da umutlandim. Kimyasali biliyorsun o an eger uygun degilse, embriyo sağlıklı degilse akilli vucut keşfedip iptal ediyor gebeliği. Bu noktada iyi bir sey. Tıpkı benim boş gebelik gibi. Uygun kavusma olmamis diye oluyor bunlar. Ancak bu da baska bir sey demek, en kisa sürede, en hayirlisiyla yeniden saglikli bir bebege kavuşacaksıniz, her sey yoluna girecek demek. Hsg de çekilince daha da iyi olacak her şeyseni cok seviyorum kuzum, kalbim, dualarım tum iyi dileklerim seninle. Her şey cok guzel olacak, cok az kaldi canim benim
Allah bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürler versin. Ne kadar umut verici bir hikayeniz var. Kim bilir neler yaşadınız o süreçte. Neyse ki hepsi geçmiş gitmişMerhaba sizin topiginizi geçen seneden beri takip ediyorum uzaktan. 3.5 senenin ardından bir bebek sahibi olabildim. Hemde en umutsuz dibe battigim anda. Eşim ameliyat oldu onu değerleri düzeldi derken ben bir ameliyat oldum. Ben düzeldim derken eşimin morfoloji 0 ileri hareketli yüzde 5 e geriledi. Artık olmayacak derken bu değerlerle oluverdi. Tam tüp bebeğe baslayacakken o da olmadı evlat ediniriz derken. 3.5 senede aile arkadaş cevre bir sürü psikolojik baskı hissettim. Simdi onları hiç yaşamamış gibiyim. Bebek için uğraşırken yılmayın üzülmeyin boş verin diyemeyeceğim ben bunları başaramadım. Hic olmayacakmış gibi hissettim. Ama bir gün oluverdi. Ben nasılsa tüp bebeğe başlıyorum dediğim ay hamileydim. Insallah en kısa sürede kavuşursunuz bebeklerinize.
Şuan ümidinin boyle olmasi cok normal canim benim, zaman ver kendine... Havalar güzelleşecek biraz baska şeylere odaklan, ruhunu dinle, keyfine bak, yeni bir seyler dene. İnşallah zamanla yeniden yenileneceksin, baska bir sey düşünmeEmin ol bendee içimden küfürü basıyorum
Canımsın sen
Hamile değilim değilim değilim diye diye doğurdun bileminnak prensesini kokla benim için annesi
Eh işte canım şöyle böyle
İşe verdim kendimi
Canımsın sende çok seviliyorsun
Güzel olacağına dair şu an pek ümit yok içimde ama atlatırım neleri atlatmadım kiii
Cok seri yazismalar olyor kuzum, ondan boyle arada düşüyorKizlar nasilsiniz bizim konu 3. Sayfalara kadar gerilemis ki biz basi cekiyorduk resmenParesilaaa canimmm gecmis olsun Rabbim kucagini bos birakmasin en kisa surede evladina kavus insallah.
Insallah pamuk sekeri tatliliginda haberleri olsun bizim konumuzunCok seri yazismalar olyor kuzum, ondan boyle arada düşüyorcok sukur iyiyiz canim, bazen tatlı bazen aci haberler aliyoruz ama insallah cok güzel haberler donecek aci olanlar da. Sen nasilsin
Hahahah oyle denk geldi hakkatInsallah pamuk sekeri tatliliginda haberleri olsun bizim konumuzuniyiyim suan iki ayri konudan seninle sohbet etmenin keyfini cikartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?