- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.241
ŞuKizlar nasilsiniz bizim konu 3. Sayfalara kadar gerilemis ki biz basi cekiyorduk resmenParesilaaa canimmm gecmis olsun Rabbim kucagini bos birakmasin en kisa surede evladina kavus insallah.
Salı günü yaptırdı ocukulatam canım hsg için randevu aldın mı
cukulatam canım hsg için randevu aldın mı
Salı günü yaptırdı o
Ben çok geri kalmışımçekildim kuzum ben. Çok şükür bir problem çıkmadı açık tüpler
Nayııııııır. Kendini toparlaman için süre verdik biz sana. Tamam artık daha bırakamazsın. Daha bize bundan doğuracaksınBen çok geri kalmışım
Çok ama çok sevindim canım
İnşallah hepimiz doğuracağı canımNayııııııır. Kendini toparlaman için süre verdik biz sana. Tamam artık daha bırakamazsın. Daha bize bundan doğuracaksın
Ben tüplü dalışa gün sayıyorum. Senin haberin var değil mi?İnşallah hepimiz doğuracağı canım
Ben de kaçırmışım canim bunuuu, ne zamannnBen tüplü dalışa gün sayıyorum. Senin haberin var değil mi?
O dedin ayıbın be Ajan D.! O kadar rehabilitasyon grubu kurduk cık cık cık. İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Regl gelince başlayacağız dediler bakamBen de kaçırmışım canim bunuuu, ne zamannn
Valla dogru diyosun, benim ayıbım. Tam onu anlatirken uyumuşumdur ben kesin. Gece 10u goremiyorum bu aralarO dedin ayıbın be Ajan D.! O kadar rehabilitasyon grubu kurduk cık cık cık. İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Regl gelince başlayacağız dediler bakam
Amin amin. Dua et benim için, sen hamişsin hamişlerin duası kabul olur. Seni hamiş olduğun için affettim Ajan D. ama yine de ilgiyi alakayı çok eksik etme. İnsan en heyecanlı yerinde hiç uyur mu? Uyur mu hiç, hı?Valla dogru diyosun, benim ayıbım. Tam onu anlatirken uyumuşumdur ben kesin. Gece 10u goremiyorum bu aralarhayirlisi olsun kuzummm insallah cok guzel olsun her şey
Yaaa yirim, etmem ki yavrummm, en icten hem deee. İnsallah coook güzel olacak innnnnsallaahhhhhhhhAmin amin. Dua et benim için, sen hamişsin hamişlerin duası kabul olur. Seni hamiş olduğun için affettim Ajan D. ama yine de ilgiyi alakayı çok eksik etme. İnsan en heyecanlı yerinde hiç uyur mu? Uyur mu hiç, hı?
Etmem ki dedin ama edersin ahahshYaaa yirim, etmem ki yavrummm, en icten hem deee. İnsallah coook güzel olacak innnnnsallaahhhhhhhh
Ahdhahhdhshs etmem mi dicektmEtmem ki dedin ama edersin ahahsh
Amin amin inşallah hayırla, sağlıkla... Doğum için beni bekle dicem olursa
İnşallah inşallahAhdhahhdhshs etmem mi dicektminsallah olsun guzum en hayirlisiyla en sagliklisiyla
Seyyyy, tutabileceğim konusunda pek emin degilim amaİnşallah inşallahDoğurmak için beni bekleyecek misin? Birkaç aycık
Kendim gibi çocuk yaparım mı diyorsun. Yalnız süper ya ideal doğum olabilir zırt diye misSeyyyy, tutabileceğim konusunda pek emin degilim amabenim doğumum da pek sey olmamis çünkü, doktor eldiven giyene kadar ben firlamisim da
Ya sorma valla 4umuzu de raat dogurmus, missssKendim gibi çocuk yaparım mı diyorsun. Yalnız süper ya ideal doğum olabilir zırt diye mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?