Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasilsiniz bizim konu 3. Sayfalara kadar gerilemis ki biz basi cekiyorduk resmen Paresilaaa canimmm gecmis olsun Rabbim kucagini bos birakmasin en kisa surede evladina kavus insallah.
Şu Bal0ncuk geri gelse hepimizi sirkelese birinci sıraya geliriz tekrar
Sağol canım amin inşallah teşekkür ederim

O dedin ayıbın be Ajan D.! O kadar rehabilitasyon grubu kurduk cık cık cık. İnsanlık ölmüş beee, ölmüş! Regl gelince başlayacağız dediler bakam
Valla dogru diyosun, benim ayıbım. Tam onu anlatirken uyumuşumdur ben kesin. Gece 10u goremiyorum bu aralar hayirlisi olsun kuzummm insallah cok guzel olsun her şey

Valla dogru diyosun, benim ayıbım. Tam onu anlatirken uyumuşumdur ben kesin. Gece 10u goremiyorum bu aralar hayirlisi olsun kuzummm insallah cok guzel olsun her şey
Amin amin. Dua et benim için, sen hamişsin hamişlerin duası kabul olur. Seni hamiş olduğun için affettim Ajan D. ama yine de ilgiyi alakayı çok eksik etme. İnsan en heyecanlı yerinde hiç uyur mu? Uyur mu hiç, hı?

Yaaa yirim, etmem ki yavrummm, en icten hem deee. İnsallah coook güzel olacak innnnnsallaahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…