- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.261
Benimki de bir hamileliğinde etekle gömlekle yürüyerek gitmiş doğuma. Devlet hastanesi. Doktor mu hemşire mi senin burda ne işin var diye kovmuş bunu. Sonra garibim "Ben doğuma geldim" demiş. İnanamamışlar ahshnsjd Sonra almışlar neyseYa sorma valla 4umuzu de raat dogurmus, missss
Hahahah benzer hikayeler, annem de ablamda kontrol günüymüş, demis ben doguma geldim, yok demis senin kontrol günün, yok demis dogurcam geliyo bebek, oyle mi boyle mi derken, dogurmus cikmisBenimki de bir hamileliğinde etekle gömlekle yürüyerek gitmiş doğuma. Devlet hastanesi. Doktor mu hemşire mi senin burda ne işin var diye kovmuş bunu. Sonra garibim "Ben doğuma geldim" demiş. İnanamamışlar ahshnsjd Sonra almışlar neyse
Aynı biz. Ben muhtemelen hastaneyiHahahah benzer hikayeler, annem de ablamda kontrol günüymüş, demis ben doguma geldim, yok demis senin kontrol günün, yok demis dogurcam geliyo bebek, oyle mi boyle mi derken, dogurmus cikmis
EvettttBen tüplü dalışa gün sayıyorum. Senin haberin var değil mi?
Ahahahaha yok yavrum yapmazsin sen, diyemiyorum da bak simdiAynı biz. Ben muhtemelen hastaneyi
birbirine katarım doğuma giderken
Regli bekliyoruz. Haber vereceğimEvetttt
Seni biliyorum
Ne zaman başlayacaksınız gün belli mi
Hahaaa belli bi aydan sonra almiyolar ucaga, napsak ki bacim
İzinle biniyorlar. Geçenlerde yabancı bir kadın doğurdu ya uçaktan iner inmez İst Havalimanı'ndaHahaaa belli bi aydan sonra almiyolar ucaga, napsak ki bacim
İnmiş artik, cok gec ahshhdhahdbdİzinle biniyorlar. Geçenlerde yabancı bir kadın doğurdu ya uçaktan iner inmez İst Havalimanı'nda
Ben de vizyonsuz bebekmiş dedim. Az daha erken geleymişİnmiş artik, cok gec ahshhdhahdbd
Deme oyle, nasıl baslarsa oyle gidermis. Gezcek demek ki hepBen de vizyonsuz bebekmiş dedim. Az daha erken geleymiş
Kız duymuştum öyle birşey
Hahahahahahha ya evet onceden daha da cok vardı ama, şimdi pek izin yok dye biliyorum, iddialasmayaym daKız duymuştum öyle birşey
Hatta uçakta doğan bebek pilot oldu diye manşet olmuştu gibi bulursam yollarım haberi
Ne kadar doğrudur bilemem
Çok nadir durum yok fıstık nerde dünya vatandaşıHahahahahahha ya evet onceden daha da cok vardı ama, şimdi pek izin yok dye biliyorum, iddialasmayaym dabi de olsa bile dunya vatandaşı olmyo artk sanrm
Listeye çocukların sayısını yazmıştık. En son sen parantez içinde cinsiyet de yazdırdın. Şimdi de meslek mi ekliyoz? Sipariş usulü çocul yapıyoz ha hayallerimize bakKız duymuştum öyle birşey
Hatta uçakta doğan bebek pilot oldu diye manşet olmuştu gibi bulursam yollarım haberi
Ne kadar doğrudur bilemem
Hahahaha, valla millet dooom icin amarikalara gidiyo bacimmm, nerede bizde o sans beyaaaÇok nadir durum yok fıstık nerde dünya vatandaşıuçağın indiği ülkede anne babanın vatandaşlığı yoksa kabul görmeye biliyor
Ki bu şansla üzgünüm
Tabisi anacım bu kadar bekleten bebek mesleği ile gelirListeye çocukların sayısını yazmıştık. En son sen parantez içinde cinsiyet de yazdırdın. Şimdi de meslek mi ekliyoz? Sipariş usulü çocul yapıyoz ha hayallerimize bak
Şans eşit değil bizHahahaha, valla millet dooom icin amarikalara gidiyo bacimmm, nerede bizde o sans beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?