Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah benzer hikayeler, annem de ablamda kontrol günüymüş, demis ben doguma geldim, yok demis senin kontrol günün, yok demis dogurcam geliyo bebek, oyle mi boyle mi derken, dogurmus cikmis

Kız duymuştum öyle birşey
Hatta uçakta doğan bebek pilot oldu diye manşet olmuştu gibi bulursam yollarım haberi
Ne kadar doğrudur bilemem
Hahahahahahha ya evet onceden daha da cok vardı ama, şimdi pek izin yok dye biliyorum, iddialasmayaym da bi de olsa bile dunya vatandaşı olmyo artk sanrm

Hahahahahahha ya evet onceden daha da cok vardı ama, şimdi pek izin yok dye biliyorum, iddialasmayaym da bi de olsa bile dunya vatandaşı olmyo artk sanrm
Çok nadir durum yok fıstık nerde dünya vatandaşı uçağın indiği ülkede anne babanın vatandaşlığı yoksa kabul görmeye biliyor
Ki bu şansla üzgünüm

Kız duymuştum öyle birşey
Hatta uçakta doğan bebek pilot oldu diye manşet olmuştu gibi bulursam yollarım haberi
Ne kadar doğrudur bilemem
Listeye çocukların sayısını yazmıştık. En son sen parantez içinde cinsiyet de yazdırdın. Şimdi de meslek mi ekliyoz? Sipariş usulü çocul yapıyoz ha hayallerimize bak

Listeye çocukların sayısını yazmıştık. En son sen parantez içinde cinsiyet de yazdırdın. Şimdi de meslek mi ekliyoz? Sipariş usulü çocul yapıyoz ha hayallerimize bak
Tabisi anacım bu kadar bekleten bebek mesleği ile gelir
Hahahaha, valla millet dooom icin amarikalara gidiyo bacimmm, nerede bizde o sans beyaaa
Şans eşit değil biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…