Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün dr gittim adetim 3.günü hormon testleri için... Beta değerim 16.48 çıkmış ben anlam veremedim adetim de erken geldi önceki aylara bakınca. Dr aradım sonuçları kendisi görmemişti daha betayı söyledim bu olamaz dedi şuan sen adet görüyorsun kimyasal gebelik olabilir dedi yarın tekrar kan testi yapalım artış azalışa bakalm dedi. Ben şok

Nasıl yaaaa bi dakka yani bu daha da mı yüksekmiş aslında? Düşmüş hali mi 16 E dur bi belki üstüne regl oldun? Benim bir kuzenim iki ay regl oldu hamileyken.

Tüylerim diken diken

Normal regl gibi mi oluyorsun
Yükselme düzelme ihtimali yok mu

Nasıl yaaaa bi dakka yani bu daha da mı yüksekmiş aslında? Düşmüş hali mi 16 E dur bi belki üstüne regl oldun? Benim bir kuzenim iki ay regl oldu hamileyken.
bir mucizee Dur bi niye üzük yaptın ya? Azalmış hali 16 diyorsa yüksek hali bayağı yüksek oluyor gibi. Öyle kimyasal olmaz gibi geldi. O yüzden dedim hala devam eden bir gebelik gibi geldi yani bana

Bilmiyorum ki yaa normalde 2 aydır 42.günde adet oldum ama bu ay 28.gün oldum aşılama tüp bebek ne yapcaz diye hormon testi yaptıralım dedik ya ben kalakaldım öyle Dr da beklemiyordu öle Bi sonuç watsaptan attım sonucu görünce. Senin dediğini duydum kuzum ama sanmıyorum ben de olsunkimyasaldır diye düşünüyorum
Tüylerim diken diken
Parem yaa

Allah'tan ümit kesilmez du bakalım ben nedense çok ümitlendim ya. Daha önce kimyasal geçirmiş miydin?

Canımın içi çok yoğun mu yoğun değilse yükselebilir her ihtimale karşılık kalkma otur dinlen

Normal regl gibi mi oluyorsun
Yükselme düzelme ihtimali yok mu
Normal parem ama çok çok ağrılı akşamdan beri ağrıdan duramıyorum normalde de ağrıdı ama böyle hiç olmamıştı
bir mucizee Dur bi niye üzük yaptın ya? Azalmış hali 16 diyorsa yüksek hali bayağı yüksek oluyor gibi. Öyle kimyasal olmaz gibi geldi. O yüzden dedim hala devam eden bir gebelik gibi geldi yani bana
Anlamadm kuzu ya

Allah'tan ümit kesilmez du bakalım ben nedense çok ümitlendim ya. Daha önce kimyasal geçirmiş miydin?
Yok kuzum hiç geçirmedim ben böle bişi hiç beklemiyordum beta değerini görünce şaştım zaten
Canımın içi çok yoğun mu yoğun değilse yükselebilir her ihtimale karşılık kalkma otur dinlen
Normal adet gibi yoğun değil pıhtılı değil ama işte ağrım çok fazla

Yok kuzum hiç geçirmedim ben böle bişi hiç beklemiyordum beta değerini görünce şaştım zaten

Normal adet gibi yoğun değil pıhtılı değil ama işte ağrım çok fazla
Ay şimdi daha da bi ümitlendim bak. Dur bakalım ya erken de oldum diyorsun. Pıhtı yok. Sen sakin kalmaya çalışıp bekle bakalım tekrarında ne çıkacak

Bu değerim

Eklentiler

• Screenshot_20210326_182618_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…