Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiç bişey kullanmadım kürleri yapıyordum sadece
Hadi hayırlısı bakalım. Kimyasal değilse ne al ama kimyasalsa da hem reglin erken geldiğine göre kürler işe yaradı hem de kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluşabiliyormuş. Paresilaaa ile ikiniz ardışık sıralanırsınız bakarsın

Hayırlısı bakalm kuzum

Yok kuzum hiç geçirmedim ben böle bişi hiç beklemiyordum beta değerini görünce şaştım zaten

Normal adet gibi yoğun değil pıhtılı değil ama işte ağrım çok fazla
Allahım ne diye dua edeyim bilemedim
Kimyasal ise bir an evvel ağrın geçsin
Yok değilsede iyice tutunsun seni bırakmasın 9 ay 10 gün sonra gelsin
Kasıkta yok ama göbek kısmında çok çok fazla hele akşam çay içiyorduk eşimle resmen ağlayarak kalktım yattım duramıyom çok ağrıyo diye
Uzan hep dinlen
Aminnnnnn canım her birimiz yaşayalım...

Allahım ne diye dua edeyim bilemedim
Kimyasal ise bir an evvel ağrın geçsin
Yok değilsede iyice tutunsun seni bırakmasın 9 ay 10 gün sonra gelsin

Uzan hep dinlen

Aminnnnnn canım her birimiz yaşayalım...
Allah razı olsun parem Amin amin amin hayırlı olana ağrıdan ölcem

Ben dayanamayıp günde iki kere ağrı kesici aldım.
Sen tekrar kan testi yapana kadar azıcık dayan olur mu benim yaptığımı yapma sakın. Netleşsin herşey
Ben dün çok kötüyüm şimdi yine öyle oldum dün eşim içircekti içmedim adetim kesilir diye şimdi içerim diye düşünüyordum ama beta yı görünce binde bir ihtimal normal Bi gebelik midir düşüncesiyle yine içmicem ama dayanılcak gibi değil ah parem nasıl da ortak benzermiş kaderimiz

Biliyorum çok ağrın var ama sen güçlü bir kadınsın... Nelere dayanmadın... Ah be mucizem ah ah...
Bebeğimize kavuşacağımız zamanda gelecek... Onları da konuşacağız.. Mutlu olacağız bize de güneş doğacak...

Mucizeem gecmis olsun askosumm inşallah gebesindir yaa cok sasirdim valla yazdıklarına ama olmaz diye bir sey yok Allah büyük yarin hayirli haber verirsin inşallah ❤

Ya bırak burda herkes dokuz doğuruyor... Ne misafiriymiş demedin mi ya? Corona var, misafir olmaz. Ben anamın evine gitmiyorum. Arayayım mı polisi, hı? Bak ararım?!
Kanka bunlar sürekli görüştüğümüz insanlar is yuzunden eve gelmeselerde olacaksa olur yani korona bitsin artik litfin

Kanka bunlar sürekli görüştüğümüz insanlar is yuzunden eve gelmeselerde olacaksa olur yani korona bitsin artik litfin
Bitsin artık dedikçe yeni mutasyon doğuruyor. Artık yerli mutasyonumuz da varmış galiba. Geçen haberlerde bir uzman konuşuyordu da yarım yamalak duydum öyle meh

bir mucizee kuzummm yeni okudum canım, merak ettim ben de ne olduğunu. Her ne ise, insallah cok güzel sonuclansin, güzel değerlere vesile olsun canim benim. Rahim kendini hazirliyordur belki de ne dersin insallah canim yaaaa. Ne zaman bilgi alabileceksin şimdi bir daha?

Astim+1 simdi ilac da kullanamiyorum, oh miss
Geçen ay karda üşütmüşüm. Gebelik ihtimali var diye sinir oldu doktorum. Vermek istediği hiçbir ilacı veremedi. Parol, Zyrtec ve boğaz spreyi verdi. Allahtan düzeldi ama tırsmıyor değilim ben de. Tuzlu karbonatlı suyla burnumu temizliyorum. Alerji spreyleri çok uzun süreli kullandığım için burnumda hassasiyet yaptı. Kanıyor kullandığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…