- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.301
Hadi hayırlısı bakalım. Kimyasal değilse ne al ama kimyasalsa da hem reglin erken geldiğine göre kürler işe yaradı hem de kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluşabiliyormuş.Yok canım hiç bişey kullanmadım kürleri yapıyordum sadece
Hayırlısı bakalm kuzumHadi hayırlısı bakalım. Kimyasal değilse ne al ama kimyasalsa da hem reglin erken geldiğine göre kürler işe yaradı hem de kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluşabiliyormuş.Paresilaaa ile ikiniz ardışık sıralanırsınız bakarsın
Üzülmee. Güzel yanından bakınca vücudun sana sinyaller veriyor. Olumlu sinyaller. Tabii ki kimyasalsa üzücü ama yine de iyi yanı var. "Çocuğum olmuyor deme" diyor sana yumurtalıkların bakHayırlısı bakalm kuzum
Sağolasın kuzu haklısın aslındaÜzülmee. Güzel yanından bakınca vücudun sana sinyaller veriyor. Olumlu sinyaller. Tabii ki kimyasalsa üzücü ama yine de iyi yanı var. Çocuğum olmuyor deme diyor sana yumurtalıkların bak
Allahım ne diye dua edeyim bilemedimYok kuzum hiç geçirmedim ben böle bişi hiç beklemiyordum beta değerini görünce şaştım zaten
Normal adet gibi yoğun değil pıhtılı değil ama işte ağrım çok fazla
Uzan hep dinlenKasıkta yok ama göbek kısmında çok çok fazla hele akşam çay içiyorduk eşimle resmen ağlayarak kalktım yattım duramıyom çok ağrıyo diye
Aminnnnnn canım her birimiz yaşayalım...Hadi hayırlısı bakalım. Kimyasal değilse ne al ama kimyasalsa da hem reglin erken geldiğine göre kürler işe yaradı hem de kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluşabiliyormuş.Paresilaaa ile ikiniz ardışık sıralanırsınız bakarsın
Hep fazla zekadan bak bizlere bile ulaşıyor zeka piriltilariHerhalde ekmek aslanın midesinde
Akıllı olsunlar
Bu bebeler bana matematiği tekrar öğretecek
Allah razı olsun parem Amin amin amin hayırlı olanaAllahım ne diye dua edeyim bilemedim
Kimyasal ise bir an evvel ağrın geçsin
Yok değilsede iyice tutunsun seni bırakmasın 9 ay 10 gün sonra gelsin
Uzan hep dinlen
Aminnnnnn canım her birimiz yaşayalım...
Ben dayanamayıp günde iki kere ağrı kesici aldım.Allah razı olsun parem Amin amin amin hayırlı olanaağrıdan ölcem
Ben dün çok kötüyüm şimdi yine öyle oldum dün eşim içircekti içmedim adetim kesilir diye şimdi içerim diye düşünüyordum ama beta yı görünce binde bir ihtimal normal Bi gebelik midir düşüncesiyle yine içmicem ama dayanılcak gibi değilBen dayanamayıp günde iki kere ağrı kesici aldım.
Sen tekrar kan testi yapana kadar azıcık dayan olur mubenim yaptığımı yapma sakın. Netleşsin herşey
Biliyorum çok ağrın varBen dün çok kötüyüm şimdi yine öyle oldum dün eşim içircekti içmedim adetim kesilir diye şimdi içerim diye düşünüyordum ama beta yı görünce binde bir ihtimal normal Bi gebelik midir düşüncesiyle yine içmicem ama dayanılcak gibi değilah parem nasıl da ortak benzermiş kaderimiz
Misafirim vardı kiz anca gittilerHemsirecik hüloooğ. Nabıyon la yine girdin mağarana? Çık ordan çık çık çık.
Ya bırak burda herkes dokuz doğuruyor... Ne misafiriymiş demedin mi ya? Corona var, misafir olmaz. Ben anamın evine gitmiyorum. Arayayım mı polisi, hı? Bak ararım?!Misafirim vardı kiz anca gittiler
Mucizeem gecmis olsun askosumm inşallah gebesindir yaaBen dün çok kötüyüm şimdi yine öyle oldum dün eşim içircekti içmedim adetim kesilir diye şimdi içerim diye düşünüyordum ama beta yı görünce binde bir ihtimal normal Bi gebelik midir düşüncesiyle yine içmicem ama dayanılcak gibi değilah parem nasıl da ortak benzermiş kaderimiz
Kanka bunlar sürekli görüştüğümüz insanlar is yuzunden eve gelmeselerde olacaksa olur yaniYa bırak burda herkes dokuz doğuruyor... Ne misafiriymiş demedin mi ya? Corona var, misafir olmaz. Ben anamın evine gitmiyorum. Arayayım mı polisi, hı? Bak ararım?!
Bitsin artık dedikçe yeni mutasyon doğuruyor. Artık yerli mutasyonumuz da varmış galiba. Geçen haberlerde bir uzman konuşuyordu da yarım yamalak duydum öyle mehKanka bunlar sürekli görüştüğümüz insanlar is yuzunden eve gelmeselerde olacaksa olur yanikorona bitsin artik litfin
Kanka sürü bağışıklığı kazanicaz artik öyle bitecekBitsin artık dedikçe yeni mutasyon doğuruyor. Artık yerli mutasyonumuz da varmış galiba. Geçen haberlerde bir uzman konuşuyordu da yarım yamalak duydum öyle meh
Bana gelmesin ya. Astım var. Ben domuz gribinde nalları dikiyordum az dahaKanka sürü bağışıklığı kazanicaz artik öyle bitecek
Astim+1 simdi ilac da kullanamiyorum, oh missBana gelmesin ya. Astım var. Ben domuz gribinde nalları dikiyordum az daha
Geçen ay karda üşütmüşüm. Gebelik ihtimali var diye sinir oldu doktorum. Vermek istediği hiçbir ilacı veremedi. Parol, Zyrtec ve boğaz spreyi verdi. Allahtan düzeldi ama tırsmıyor değilim ben de. Tuzlu karbonatlı suyla burnumu temizliyorum. Alerji spreyleri çok uzun süreli kullandığım için burnumda hassasiyet yaptı. Kanıyor kullandığımdaAstim+1 simdi ilac da kullanamiyorum, oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?