- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.321
Allah korusun kiz oyle demeBana gelmesin ya. Astım var. Ben domuz gribinde nalları dikiyordum az daha
Ben de asiri uzun kullandigim icin ayni sekilde hem kanama hem de goz allerjisi yapiyor bu sefer. İlk basta sebebini anlamamis aylarca goz icin de baska seyler kullanmıştım. Meger sprayler yapiyormusGeçen ay karda üşütmüşüm. Gebelik ihtimali var diye sinir oldu doktorum. Vermek istediği hiçbir ilacı veremedi. Parol, Zyrtec ve boğaz spreyi verdi. Allahtan düzeldi ama tırsmıyor değilim ben de. Tuzlu karbonatlı suyla burnumu temizliyorum. Alerji spreyleri çok uzun süreli kullandığım için burnumda hassasiyet yaptı. Kanıyor kullandığımda
Amin. Çok berbat bir şeydi ama cidden. Dört gün dört gece ateşim düşmedi. Kemiklerim felaket ağrıyordu. Bir haftada falan zar zor toparladım derken gece uykudan uyandıran boğmaca gibi bir öksürük başladı. Sesim komple gitti. Olmayan sesle haftada 24 saat derse girdim. Bir ay falan çıkmadı sesim. Çocuklar acıyarak bakıyordu artık. Sonra öyle hasar kaldı sesimde. Hala biraz öksürük olduğunda ya da sesimi fazla kullandığımda sesim kısılıyorAllah korusun kiz oyle deme
Benim de kesintisiz gözüm seyiriyordu bir ara. Alerji ilaçlarını bırakınca geçti. Aa bundanmış dedim. Her yerimizi b.k ediyorlar ama en azından nefes alabiliyoruz onlarla. Allah mecbur bırakmasın ama lazım olunca da eksikliğini vermesin. Zyrtec'in etken maddesini unuttum da şimdi, hamilelerde bunu kullanabiliyoruz demişti benim doktor. Bakalım öyle bir durum olursa ilaçsız idare edebilirim inşallah ben de doğurana hatta emzirme bitene kadarBen de asiri uzun kullandigim icin ayni sekilde hem kanama hem de goz allerjisi yapiyor bu sefer. İlk basta sebebini anlamamis aylarca goz icin de baska seyler kullanmıştım. Meger sprayler yapiyormusbenim gogus doktorum tamamen kesti şuan hicbir sey vermedi, elimizde kullanabileceğimz sadece 1 ilac var onu da smdi kullanmak istemiyorm dedi brakmak zorunda kaldm
İste bilmiyorum artik neyi dedigini de alerji icin degl astim icin dedi muhtemelen onu. Ya bende bildigim aşırı şiş, sulu, kapalı, kipkirmizi kasinan gozler oluşuyor, acayip yapiyor. Sadece ilacla idare etmeye çalıştım uzun sure. Ne kadar olursa iste. Smdi her gece, alnıma, burnumun çevresine, ucuna wicks surerek uyuyorum, ki gece biraz açılsın nefes alaym dye.Benim de kesintisiz gözüm seyiriyordu bir ara. Alerji ilaçlarını bırakınca geçti. Aa bundanmış dedim. Her yerimizi b.k ediyorlar ama en azından nefes alabiliyoruz onlarla. Allah mecbur bırakmasın ama lazım olunca da eksikliğini vermesin. Zyrtec'in etken maddesini unuttum da şimdi, hamilelerde bunu kullanabiliyoruz demişti benim doktor. Bakalım öyle bir durum olursa ilaçsız idare edebilirim inşallah ben de doğurana hatta emzirme bitene kadar
Ben de bir ara gece nefesimi açıyor diye dudağıma Blistex'in med plus mı ne, buram buram nane kokanı, onu sürüp yatıyordumİste bilmiyorum artik neyi dedigini de alerji icin degl astim icin dedi muhtemelen onu. Ya bende bildigim aşırı şiş, sulu, kapalı, kipkirmizi kasinan gozler oluşuyor, acayip yapiyor. Sadece ilacla idare etmeye çalıştım uzun sure. Ne kadar olursa iste. Smdi her gece, alnıma, burnumun çevresine, ucuna wicks surerek uyuyorum, ki gece biraz açılsın nefes alaym dye.
Heh bir de dudak kremi diyecektim ben deBen de bir ara gece nefesimi açıyor diye dudağıma Blistex'in med plus mı ne, buram buram nane kokanı, onu sürüp yatıyordum
Blistex'de petrol var dediler bıraktım onu. Incia Mint kullanıyorum şimdi. Doğal içerikliymiş bu yesen de bir şey olmuyormuşHeh bir de dudak kremi diyecektim ben debasucumdalar ve her gece suruyorum
Hepimiz hastahanede doğduk, topluca sağlık çalışanı olmamız lazımdı o zaman.Kız duymuştum öyle birşey
Hatta uçakta doğan bebek pilot oldu diye manşet olmuştu gibi bulursam yollarım haberi
Ne kadar doğrudur bilemem
Valla bu kullandığım yurtdisindan gelen bsy ama icerigini bilmiyorum hic kuzum, cok seviyorum kucuklugumden beriBlistex'de petrol var dediler bıraktım onu. Incia Mint kullanıyorum şimdi. Doğal içerikliymiş bu yesen de bir şey olmuyormuş
Bak 155i ararım, vatan haini, kürtaj yapıyoz burda.Ya bırak burda herkes dokuz doğuruyor... Ne misafiriymiş demedin mi ya? Corona var, misafir olmaz. Ben anamın evine gitmiyorum. Arayayım mı polisi, hı? Bak ararım?!
Hanki? Bakam?Valla bu kullandığım yurtdisindan gelen bsy ama icerigini bilmiyorum hic kuzum, cok seviyorum kucuklugumden beri
Yine mi kürtaj adam ahhshshBak 155i ararım, vatan haini, kürtaj yapıyoz burda.
Senin de mi gurbetçi akrabaların varLabello diye bir markanin klasik olani
Ahahah biz direkt kendimiz gurbetciyiz ellaamSenin de mi gurbetçi akrabaların var
Ben de gurbete gelin gittim sayılır. Anamdan tam 15 dk yürüme mesafesi uzağa taşındım. Şu an oturduğumuz eve bakarken annem "Orası ıssız bir yer. Ordan ev futma" diyordu. Issız dediği yeri keşke size tur videosuyla gösterebilsem ahahsbbsAhahah biz direkt kendimiz gurbetciyiz ellaamailem ordan emekli, abilerim orda yaşıyordu, biz trdeyiz
Gecmis olsun birdaha gelmesim bebekimmmAmin. Çok berbat bir şeydi ama cidden. Dört gün dört gece ateşim düşmedi. Kemiklerim felaket ağrıyordu. Bir haftada falan zar zor toparladım derken gece uykudan uyandıran boğmaca gibi bir öksürük başladı. Sesim komple gitti. Olmayan sesle haftada 24 saat derse girdim. Bir ay falan çıkmadı sesim. Çocuklar acıyarak bakıyordu artık. Sonra öyle hasar kaldı sesimde. Hala biraz öksürük olduğunda ya da sesimi fazla kullandığımda sesim kısılıyor
Hahshahshsh anne gozu nasil goruyorsa artıkBen de gurbete gelin gittim sayılır. Anamdan tam 15 dk yürüme mesafesi uzağa taşındım. Şu an oturduğumuz eve bakarken annem "Orası ıssız bir yer. Ordan ev futma" diyordu. Issız dediği yeri keşke size tur videosuyla gösterebilsem ahahsbbs
Artık çok zor geliyorBiliyorum çok ağrın varama sen güçlü bir kadınsın... Nelere dayanmadın... Ah be mucizem ah ah...
Bebeğimize kavuşacağımız zamanda gelecek... Onları da konuşacağız.. Mutlu olacağız bize de güneş doğacak...
Sağolasın gülom hayırlısı bakalım inşallah hayırdırMucizeem gecmis olsun askosumm inşallah gebesindir yaacok sasirdim valla yazdıklarına ama olmaz diye bir sey yok Allah büyük yarin hayirli haber verirsin inşallah ❤
Allah razı olsun dayloşum bugün tekrar baktırcambir mucizee kuzummm yeni okudum canım, merak ettim ben de ne olduğunu. Her ne ise, insallah cok güzel sonuclansin, güzel değerlere vesile olsun canim benim. Rahim kendini hazirliyordur belki de ne dersin insallah canim yaaaa. Ne zaman bilgi alabileceksin şimdi bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?