Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de asiri uzun kullandigim icin ayni sekilde hem kanama hem de goz allerjisi yapiyor bu sefer. İlk basta sebebini anlamamis aylarca goz icin de baska seyler kullanmıştım. Meger sprayler yapiyormus benim gogus doktorum tamamen kesti şuan hicbir sey vermedi, elimizde kullanabileceğimz sadece 1 ilac var onu da smdi kullanmak istemiyorm dedi brakmak zorunda kaldm

Allah korusun kiz oyle deme
Amin. Çok berbat bir şeydi ama cidden. Dört gün dört gece ateşim düşmedi. Kemiklerim felaket ağrıyordu. Bir haftada falan zar zor toparladım derken gece uykudan uyandıran boğmaca gibi bir öksürük başladı. Sesim komple gitti. Olmayan sesle haftada 24 saat derse girdim. Bir ay falan çıkmadı sesim. Çocuklar acıyarak bakıyordu artık. Sonra öyle hasar kaldı sesimde. Hala biraz öksürük olduğunda ya da sesimi fazla kullandığımda sesim kısılıyor

Benim de kesintisiz gözüm seyiriyordu bir ara. Alerji ilaçlarını bırakınca geçti. Aa bundanmış dedim. Her yerimizi b.k ediyorlar ama en azından nefes alabiliyoruz onlarla. Allah mecbur bırakmasın ama lazım olunca da eksikliğini vermesin. Zyrtec'in etken maddesini unuttum da şimdi, hamilelerde bunu kullanabiliyoruz demişti benim doktor. Bakalım öyle bir durum olursa ilaçsız idare edebilirim inşallah ben de doğurana hatta emzirme bitene kadar

İste bilmiyorum artik neyi dedigini de alerji icin degl astim icin dedi muhtemelen onu. Ya bende bildigim aşırı şiş, sulu, kapalı, kipkirmizi kasinan gozler oluşuyor, acayip yapiyor. Sadece ilacla idare etmeye çalıştım uzun sure. Ne kadar olursa iste. Smdi her gece, alnıma, burnumun çevresine, ucuna wicks surerek uyuyorum, ki gece biraz açılsın nefes alaym dye.

Ben de bir ara gece nefesimi açıyor diye dudağıma Blistex'in med plus mı ne, buram buram nane kokanı, onu sürüp yatıyordum

Ahahah biz direkt kendimiz gurbetciyiz ellaam ailem ordan emekli, abilerim orda yaşıyordu, biz trdeyiz
Ben de gurbete gelin gittim sayılır. Anamdan tam 15 dk yürüme mesafesi uzağa taşındım. Şu an oturduğumuz eve bakarken annem "Orası ıssız bir yer. Ordan ev futma" diyordu. Issız dediği yeri keşke size tur videosuyla gösterebilsem ahahsbbs

Gecmis olsun birdaha gelmesim bebekimmm

Hahshahshsh anne gozu nasil goruyorsa artık

Artık çok zor geliyor
Mucizeem gecmis olsun askosumm inşallah gebesindir yaa cok sasirdim valla yazdıklarına ama olmaz diye bir sey yok Allah büyük yarin hayirli haber verirsin inşallah ❤
Sağolasın gülom hayırlısı bakalım inşallah hayırdır
Allah razı olsun dayloşum bugün tekrar baktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…