- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.341
Haberini bekliyoruz kuzummmArtık çok zor geliyor
Sağolasın gülom hayırlısı bakalım inşallah hayırdır
Allah razı olsun dayloşum bugün tekrar baktırcam
Amin kimseye gelmesinGecmis olsun birdaha gelmesim bebekimmm
Bize de yaz. Senin için en hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah. Bu mübarek günde Allah beklediğin mucizene sağlıkla kavuştursunArtık çok zor geliyor
Sağolasın gülom hayırlısı bakalım inşallah hayırdır
Allah razı olsun dayloşum bugün tekrar baktırcam
Günün güzel haberiParesilaaa @NealStreet Miss Bride Hemsirecik dayler dayler çok şükür kalp atışını duyduk arkadaşlar içimi ferahlatan size çok teşekkür ederim darısı tüm topiğimizin başına inşallah ama lekelenmeden dolayı düşük riski olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi. bir de bir haftalık rapor yazdı inşallah bir şey olmaz bakalım iyi düşünelim iyi olsun
Olmaz kuzummm inşallahhhh, ayyyy cok mutlu oldummmParesilaaa @NealStreet Miss Bride Hemsirecik dayler dayler çok şükür kalp atışını duyduk arkadaşlar içimi ferahlatan size çok teşekkür ederim darısı tüm topiğimizin başına inşallah ama lekelenmeden dolayı düşük riski olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi. bir de bir haftalık rapor yazdı inşallah bir şey olmaz bakalım iyi düşünelim iyi olsun
evet ya anne oluyorum galibaGünün güzel haberi
Artık içinde minik bir kalp atıyor annesi.
inşallah canısıOlmaz kuzummm inşallahhhh, ayyyy cok mutlu oldummminşallah daha nelerini görüp duyacaksin, gülüşlerini aglamalarini anne demeleriniiii yaaaa çok guzelll
İnsallah kuzummm, azcik kaldi insallahhhevet ya anne oluyorum galibaiçim rahatladı çok şükür
inşallah canısıinşallah darısı sana yakın zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz
Oh çok şükür. Mübarek gün, güzel düşünelim. Hem zaten lekelenme olmayan gebelik artık yok gibi bir şey. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsınParesilaaa @NealStreet Miss Bride Hemsirecik dayler dayler çok şükür kalp atışını duyduk arkadaşlar içimi ferahlatan size çok teşekkür ederim darısı tüm topiğimizin başına inşallah ama lekelenmeden dolayı düşük riski olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi. bir de bir haftalık rapor yazdı inşallah bir şey olmaz bakalım iyi düşünelim iyi olsun
Pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum bulutcum litfen dusugun d sini bile kullanma ❤ pit pit atan kalbini yerim ben onun ya sanki duymuş gibi duygulandim inşallah doğumunuda duyurursun❤Paresilaaa @NealStreet Miss Bride Hemsirecik dayler dayler çok şükür kalp atışını duyduk arkadaşlar içimi ferahlatan size çok teşekkür ederim darısı tüm topiğimizin başına inşallah ama lekelenmeden dolayı düşük riski olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi. bir de bir haftalık rapor yazdı inşallah bir şey olmaz bakalım iyi düşünelim iyi olsun
dimi çok pozitifsin çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallahOh çok şükür. Mübarek gün, güzel düşünelim. Hem zaten lekelenme olmayan gebelik artık yok gibi bir şey. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsınGüzel güzel dinlen
Aa yukselmissss kanaman devammi askos hayirli haber alırsın insallah❤Kızlar beta değeri 19 olmuş kadın doğuma gitcem 1 saate
Kenks senin kontrol ne zamandı ara daralmasini yapayim hshshsİnsallah kuzummm, azcik kaldi insallahhh
çok teşekkür ederim canısı inşallah inşallahPozitif düşüncelerimi sana yolluyorum bulutcum litfen dusugun d sini bile kullanma ❤ pit pit atan kalbini yerim ben onun ya sanki duymuş gibi duygulandim inşallah doğumunuda duyurursun❤
Hayırlısı inşallah kanama var kuzum ama az Bi de progesteron hormonum aşırı düşük Dr Bi baksın bakalm ben hala kimyasal olduğumu düşünüyorum. Ultrason bakıldı kese falan yok dedi zaten bu değerde gözükmez dediAa yukselmissss kanaman devammi askos hayirli haber alırsın insallah❤
Kimyasalda değer düşmez mi niye yükselsin? Dur bi hemen enseyi karartma ya. Kese için çok erken gibi. Kanamadan dolayı progesteron düşüktür herhalde. Duvarı ilaçla kalınlaştırabiliyorlar sanırım. Haber ver bize yine doktorla görüşünceHayırlısı inşallah kanama var kuzum ama az Bi de progesteron hormonum aşırı düşük Dr Bi baksın bakalm ben hala kimyasal olduğumu düşünüyorum. Ultrason bakıldı kese falan yok dedi zaten bu değerde gözükmez dedi
Ufff patlicam bu durumdanKimyasalda değer düşmez mi niye yükselsin? Dur bi hemen enseyi karartma ya. Kese için çok erken gibi. Kanamadan dolayı progesteron düşüktür herhalde. Duvarı ilaçla kalınlaştırabiliyorlar sanırım. Haber ver bize yine doktorla görüşünce
Mucizecim içini karatmasana bi dur bakalım ne diyecek doktor. Derin derin diyafram nefesi al sen sakinleştirmeye çalış kendini. İnşirah oku Türkçesinden okusan sakıncası olmaz herhalde di miUfff patlicam bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?