Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paresilaaa @NealStreet Miss Bride Hemsirecik dayler dayler çok şükür kalp atışını duyduk arkadaşlar içimi ferahlatan size çok teşekkür ederim darısı tüm topiğimizin başına inşallah ama lekelenmeden dolayı düşük riski olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi. bir de bir haftalık rapor yazdı inşallah bir şey olmaz bakalım iyi düşünelim iyi olsun

Olmaz kuzummm inşallahhhh, ayyyy cok mutlu oldummm inşallah daha nelerini görüp duyacaksin, gülüşlerini aglamalarini anne demeleriniiii yaaaa çok guzelll

Günün güzel haberi
Artık içinde minik bir kalp atıyor annesi.
evet ya anne oluyorum galiba içim rahatladı çok şükür
Olmaz kuzummm inşallahhhh, ayyyy cok mutlu oldummm inşallah daha nelerini görüp duyacaksin, gülüşlerini aglamalarini anne demeleriniiii yaaaa çok guzelll
inşallah canısı inşallah darısı sana yakın zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz

Oh çok şükür. Mübarek gün, güzel düşünelim. Hem zaten lekelenme olmayan gebelik artık yok gibi bir şey. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın Güzel güzel dinlen

Pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum bulutcum litfen dusugun d sini bile kullanma ❤ pit pit atan kalbini yerim ben onun ya sanki duymuş gibi duygulandim inşallah doğumunuda duyurursun❤

Oh çok şükür. Mübarek gün, güzel düşünelim. Hem zaten lekelenme olmayan gebelik artık yok gibi bir şey. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın Güzel güzel dinlen
dimi çok pozitifsin çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah

Pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum bulutcum litfen dusugun d sini bile kullanma ❤ pit pit atan kalbini yerim ben onun ya sanki duymuş gibi duygulandim inşallah doğumunuda duyurursun❤
çok teşekkür ederim canısı inşallah inşallah kullanmam benimde pozitif düşüncelerim ve dualarım sizinle.Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah

Aa yukselmissss kanaman devammi askos hayirli haber alırsın insallah❤
Hayırlısı inşallah kanama var kuzum ama az Bi de progesteron hormonum aşırı düşük Dr Bi baksın bakalm ben hala kimyasal olduğumu düşünüyorum. Ultrason bakıldı kese falan yok dedi zaten bu değerde gözükmez dedi

Kimyasalda değer düşmez mi niye yükselsin? Dur bi hemen enseyi karartma ya. Kese için çok erken gibi. Kanamadan dolayı progesteron düşüktür herhalde. Duvarı ilaçla kalınlaştırabiliyorlar sanırım. Haber ver bize yine doktorla görüşünce

Ufff patlicam bu durumdan

Ya bu arada ben de tüpçüye geldim. Daha fazla tutamayacağım içimde. Reglim başlar gibi oldu ama çok erken geldi (23 günde) ve normalden çok farklı düzensiz bir kanama. Yok gibi bir şey. Rahim duvarı dökülmediği için iğneye başlayamadılar dün. Bugün tekrar geldim. Bakalım hemşire kanamayı kanama sayarsa ilk iğneyi yapacak bugün. Sabah da tsh ve prolaktin için kan verdim. Doktor yüksek çıkarsa ilaç verecekmiş. Mart başında çok hafif yüksekti. Benim için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…