Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun kuzu

Evet suan başlangıç seviyesinde degerin hayırlısı askosum ya

Yaa basladinmi tedaviye hadi insallah tek seferde pozitif olur senide darlarim test test diye

Kızlar beta değeri 19 olmuş kadın doğuma gitcem 1 saate
E artmış
Kimyasalda artar mı ki
Mutlaka haber ver olur mu
Her zaman duamdasın
Her şey senin için iyi olacak

Yaa basladinmi tedaviye hadi insallah tek seferde pozitif olur senide darlarim test test diye
Başlayamadık ki regl kendini bi gösterdi gitti. İki gün görünmedi. Sonra yine geldi. Doktor şaşkın, hemşire şaşkın, koordinatör şaşkın, ben şaşkın. Stresten olabilir dediler. Bakalım bugün net karar verilirse iğneye başlatacaklar. Sen beni darlarken ben 55. testimi yapıyor olabilirim yalnız öyle ufak bir sorun var. Gerginlikten şey oldum ya kaç gündür. Daha tedavi başlamadan şitresi sardı

Ah su stres hepimizi mahvetti ya yiter artik stresinden bihtik. Kanka cikilata falan ye mutluluk hormonu salgilarsin yada ben sana pamuksuyu yolliyim o alir stresini

Kızlar dr dediki kimyasal olsa düşüş olması lazım ama sağlıklı Bi artış da değil bana göre sağlıksız Bi gebelik ve bundan biran önce kurtulmamız lazm dedi dış gebelik olmasından şüpheleniyorum haftaya salı gel artışa bakalm ona göre iğnesini yapalım dedi.ha olurda 70 80 lerde Bi değer görürsek o zaman kan sulandırıcı iğneye falan başlarız dedi ama bu milyonda bir ihtimal kendinizi bu yönde ümitlendim eyin dedi

Hayirlisi askos bugun bol bol dua edelim❤

Ne olacaksa hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. Bu sefer olumsuz sonuçlanacaksa bile vücudunun yine de sana güzel bir mesaj verdiğini düşünüyorum ilk söylediğinden beri. Öyle ya da böyle bir şeyler işe yaradı demek ki. Yumurtaların harekete geçti

İnşallah dış gebelik değildir
Allah yeter ki ol desin değerin belki artar
Duamdasın canım

Allah razı olsun kuzum evet haklısın Dr da öle dedi bu sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum ancak bu bile senin için iyi Bişey dedi belki de kendiliğinden tekrar hamile kalabileceksin dedi
İnşallah dış gebelik değildir
Allah yeter ki ol desin değerin belki artar
Duamdasın canım
Allah razı olsun parem Rabbim e hiç bişey zor değil umarım normal bir gebelik olur ve düzelir

Mesajını şimdi gördüm. Kendini bunaltma.
Doktor bana da kanamayla gittiğimde sana ilaç veriyorum ama bu kanamanı durdurmaz, bebek düşer demişti.
Sonra sağlık ocağına gittim, hemşire ümitlenme, olabilir, düşebilir, yine olur filan dedi, sanki herşey bitmiş gibi yıkıp bırakmışlardı. Ama Allah ın ol dediği yerde hiç bir şeyin hükmü yok.

Son düzenleme:
Seninki öyle riskli mi başlamıştı ya ben bilmiyordum :/ Niye artık bütün sağlıklı gebelikler bile kanamayla, lekelenmeyle, düşük tehlikesiyle başlıyor ya :/

Seninki öyle riskli mi başlamıştı ya ben bilmiyordum :/ Niye artık bütün sağlıklı gebelikler bile kanamayla, lekelenmeyle, düşük tehlikesiyle başlıyor ya :/
O yüzden bazen laf arasında diyorum ya, dışardan toz pembe görünüyor, hamile kaldı mı kaldı vay falan diye.
Daha neler, o bitti o çok şükür dedim şimdi de kist olayı var. Haftaya kontrole gidicem gerginliği şimdiden başladı.

Du bakalım ya kist belki küçüldü yok oldu bitti gitti. Bir rahat yolu yok mu bu işin sahiden :/ Benden küçük kardeşime gelene kadar ultrason bile olmadan doğurmuş annem bizi. Şimdiye bak bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…