- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.361
Allah yardımcın olsun kuzuYa bu arada ben de tüpçüye geldim. Daha fazla tutamayacağım içimde. Reglim başlar gibi oldu ama çok erken geldi (23 günde) ve normalden çok farklı düzensiz bir kanama. Yok gibi bir şey. Rahim duvarı dökülmediği için iğneye başlayamadılar dün. Bugün tekrar geldim. Bakalım hemşire kanamayı kanama sayarsa ilk iğneyi yapacak bugün. Sabah da tsh ve prolaktin için kan verdim. Doktor yüksek çıkarsa ilaç verecekmiş. Mart başında çok hafif yüksekti. Benim için de dua edin
Amin. Hepimizin inşallahAllah yardımcın olsun kuzu
Evet suan başlangıç seviyesinde degerin hayırlısı askosum yaHayırlısı inşallah kanama var kuzum ama az Bi de progesteron hormonum aşırı düşük Dr Bi baksın bakalm ben hala kimyasal olduğumu düşünüyorum. Ultrason bakıldı kese falan yok dedi zaten bu değerde gözükmez dedi
Yaa basladinmi tedaviye hadi insallah tek seferde pozitif olur senide darlarim test test diyeYa bu arada ben de tüpçüye geldim. Daha fazla tutamayacağım içimde. Reglim başlar gibi oldu ama çok erken geldi (23 günde) ve normalden çok farklı düzensiz bir kanama. Yok gibi bir şey. Rahim duvarı dökülmediği için iğneye başlayamadılar dün. Bugün tekrar geldim. Bakalım hemşire kanamayı kanama sayarsa ilk iğneyi yapacak bugün. Sabah da tsh ve prolaktin için kan verdim. Doktor yüksek çıkarsa ilaç verecekmiş. Mart başında çok hafif yüksekti. Benim için de dua edin
E artmışKızlar beta değeri 19 olmuş kadın doğuma gitcem 1 saate
Her zaman duamdasınYa bu arada ben de tüpçüye geldim. Daha fazla tutamayacağım içimde. Reglim başlar gibi oldu ama çok erken geldi (23 günde) ve normalden çok farklı düzensiz bir kanama. Yok gibi bir şey. Rahim duvarı dökülmediği için iğneye başlayamadılar dün. Bugün tekrar geldim. Bakalım hemşire kanamayı kanama sayarsa ilk iğneyi yapacak bugün. Sabah da tsh ve prolaktin için kan verdim. Doktor yüksek çıkarsa ilaç verecekmiş. Mart başında çok hafif yüksekti. Benim için de dua edin
Başlayamadık ki regl kendini bi gösterdi gitti. İki gün görünmedi. Sonra yine geldi. Doktor şaşkın, hemşire şaşkın, koordinatör şaşkın, ben şaşkın. Stresten olabilir dediler. Bakalım bugün net karar verilirse iğneye başlatacaklar. Sen beni darlarken ben 55. testimi yapıyor olabilirim yalnız öyle ufak bir sorun var. Gerginlikten şey oldum ya kaç gündür. Daha tedavi başlamadan şitresi sardıYaa basladinmi tedaviye hadi insallah tek seferde pozitif olur senide darlarim test test diye
Hepimiz aynı şeyi düşündük demek ki. İnşallah güzel haberle gelirE artmış
Kimyasalda artar mı ki
Mutlaka haber ver olur mu
Allah razı olsun Parem. İnşallah hepimiz için iyi olurHer zaman duamdasın
Her şey senin için iyi olacak
Ah su stres hepimizi mahvetti ya yiter artik stresinden bihtik. Kanka cikilata falan ye mutluluk hormonu salgilarsin yada ben sana pamuksuyu yolliyim o alir stresiniBaşlayamadık ki regl kendini bi gösterdi gitti. İki gün görünmedi. Sonra yine geldi. Doktor şaşkın, hemşire şaşkın, koordinatör şaşkın, ben şaşkın. Stresten olabilir dediler. Bakalım bugün net karar verilirse iğneye başlatacaklar. Sen beni darlarken ben 55. testimi yapıyor olabilirim yalnız öyle ufak bir sorun var. Gerginlikten şey oldum ya kaç gündür. Daha tedavi başlamadan şitresi sardı
Hayirlisi askos bugun bol bol dua edelim❤Kızlar dr dediki kimyasal olsa düşüş olması lazım ama sağlıklı Bi artış da değil bana göre sağlıksız Bi gebelik ve bundan biran önce kurtulmamız lazm dedi dış gebelik olmasından şüpheleniyorum haftaya salı gel artışa bakalm ona göre iğnesini yapalım dedi.ha olurda 70 80 lerde Bi değer görürsek o zaman kan sulandırıcı iğneye falan başlarız dedi ama bu milyonda bir ihtimal kendinizi bu yönde ümitlendim eyin dedi
Senin Pamuksu beni yolarAh su stres hepimizi mahvetti ya yiter artik stresinden bihtik. Kanka cikilata falan ye mutluluk hormonu salgilarsin yada ben sana pamuksuyu yolliyim o alir stresini
Ne olacaksa hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. Bu sefer olumsuz sonuçlanacaksa bile vücudunun yine de sana güzel bir mesaj verdiğini düşünüyorum ilk söylediğinden beri. Öyle ya da böyle bir şeyler işe yaradı demek ki. Yumurtaların harekete geçtiKızlar dr dediki kimyasal olsa düşüş olması lazım ama sağlıklı Bi artış da değil bana göre sağlıksız Bi gebelik ve bundan biran önce kurtulmamız lazm dedi dış gebelik olmasından şüpheleniyorum haftaya salı gel artışa bakalm ona göre iğnesini yapalım dedi.ha olurda 70 80 lerde Bi değer görürsek o zaman kan sulandırıcı iğneye falan başlarız dedi ama bu milyonda bir ihtimal kendinizi bu yönde ümitlendim eyin dedi
İnşallah dış gebelik değildirKızlar dr dediki kimyasal olsa düşüş olması lazım ama sağlıklı Bi artış da değil bana göre sağlıksız Bi gebelik ve bundan biran önce kurtulmamız lazm dedi dış gebelik olmasından şüpheleniyorum haftaya salı gel artışa bakalm ona göre iğnesini yapalım dedi.ha olurda 70 80 lerde Bi değer görürsek o zaman kan sulandırıcı iğneye falan başlarız dedi ama bu milyonda bir ihtimal kendinizi bu yönde ümitlendim eyin dedi
Allah razı olsun kuzum evet haklısın Dr da öle dedi bu sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum ancak bu bile senin için iyi Bişey dedi belki de kendiliğinden tekrar hamile kalabileceksin dediNe olacaksa hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. Bu sefer olumsuz sonuçlanacaksa bile vücudunun yine de sana güzel bir mesaj verdiğini düşünüyorum ilk söylediğinden beri. Öyle ya da böyle bir şeyler işe yaradı demek ki. Yumurtaların harekete geçti
Allah razı olsun parem Rabbim e hiç bişey zor değil umarım normal bir gebelik olur ve düzelirİnşallah dış gebelik değildir
Allah yeter ki ol desin değerin belki artar
Duamdasın canım
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlaar kalp atisini duydum minicik bedeninde hizla atan bir kalp rabbim herkese nasip etsin cok guzeldi
Mesajını şimdi gördüm. Kendini bunaltma.Hayırlısı inşallah kanama var kuzum ama az Bi de progesteron hormonum aşırı düşük Dr Bi baksın bakalm ben hala kimyasal olduğumu düşünüyorum. Ultrason bakıldı kese falan yok dedi zaten bu değerde gözükmez dedi
Seninki öyle riskli mi başlamıştı ya ben bilmiyordum :/ Niye artık bütün sağlıklı gebelikler bile kanamayla, lekelenmeyle, düşük tehlikesiyle başlıyor ya :/Mesajını şimdi gördüm. Kendini bunaltma.
Doktor bana da kanamayla gittiğimde sana ilaç veriyorum ama bu kanamanı durdurmaz, bebek düşer demişti.
Sonra sağlık ocağına gittim, hemşire ümitlenme, olabilir, düşebilir, yine olur filan dedi, sanki herşey bitmiş gibi yıkıp bırakmışlardı. Ama Allah ın ol dediği yerde hiç bir şeyin hükmü yok.
O yüzden bazen laf arasında diyorum ya, dışardan toz pembe görünüyor, hamile kaldı mı kaldı vay falan diye.Seninki öyle riskli mi başlamıştı ya ben bilmiyordum :/ Niye artık bütün sağlıklı gebelikler bile kanamayla, lekelenmeyle, düşük tehlikesiyle başlıyor ya :/
Du bakalım ya kist belki küçüldü yok oldu bitti gitti. Bir rahat yolu yok mu bu işin sahiden :/ Benden küçük kardeşime gelene kadar ultrason bile olmadan doğurmuş annem bizi. Şimdiye bak bi deO yüzden bazen laf arasında diyorum ya, dışardan toz pembe görünüyor, hamile kaldı mı kaldı vay falan diye.
Daha neler, o bitti o çok şükür dedim şimdi de kist olayı var. Haftaya kontrole gidicem gerginliği şimdiden başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?