- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.381
Hshshshs kendimi belcikada gibi hissettim bir anSenin Pamuksu beni yolarPaket yap da oraların doğal çikiletasından yolla bari
SayılırHshshshs kendimi belcikada gibi hissettim bir an
En paris van benceSayılırOrası da doğunun Paris'i mi? Doğudaki bütün iller doğunun Paris'i
Desteğin için sağolasın canım benim.. Onca insanlara bu işler o kadar olay oluyo ki yaptık oldu diye gerile gerile anlatıyorlar... Ama biz gibi bazıları da imtihanımız sanırım biraz ağır oluyoMesajını şimdi gördüm. Kendini bunaltma.
Doktor bana da kanamayla gittiğimde sana ilaç veriyorum ama bu kanamanı durdurmaz, bebek düşer demişti.
Sonra sağlık ocağına gittim, hemşire ümitlenme, olabilir, düşebilir, yine olur filan dedi, sanki herşey bitmiş gibi yıkıp bırakmışlardı. Ama Allah ın ol dediği yerde hiç bir şeyin hükmü yok.
Olana kadar bir çok şey, olduktan sonra yine bir çok şey. Annelik o yüzden kutsal demek ki. :))Du bakalım ya kist belki küçüldü yok oldu bitti gitti. Bir rahat yolu yok mu bu işin sahiden :/ Benden küçük kardeşime gelene kadar ultrason bile olmadan doğurmuş annem bizi. Şimdiye bak bi de
"Öğrencilerim böyle değildi. Bu çocuk niye böyle ya" diye gelecek misin bizeOlana kadar bir çok şey, olduktan sonra yine bir çok şey. Annelik o yüzden kutsal demek ki. :))
5 aydan az kaldı doğuma. Bakalım, inşallah sağlıkla doğar, sonrası da bir çok şey.
Öğrencilerim de öyleydi benim. Bir gün geziye gittik, velilerin de bir kısmı gelmişti, çocukları görünce bir velim yanıma gelip, hocam siz bütün gün bunlarla nasıl uğraşıyosunuz demişti."Öğrencilerim böyle değildi. Bu çocuk niye böyle ya" diye gelecek misin bize
Doğurmadan naptın çocuğu ya?! Bir görseydin önceÖğrencilerim de öyleydi benim. Bir gün geziye gittik, velilerin de bir kısmı gelmişti, çocukları görünce bir velim yanıma gelip, hocam siz bütün gün bunlarla nasıl uğraşıyosunuz demişti.
Her zaman kendimi her ihtimale hazırlarım.Doğurmadan naptın çocuğu ya?! Bir görseydin önce
Falaka?Her zaman kendimi her ihtimale hazırlarım.
Yahu uslu olma ihtimaline de, yaramaz olma ihtimaline de hazırlıyorum yani, sabır önemli. Ne falakası?Falaka?
Orasını ben bilemem artıkYahu uslu olma ihtimaline de, yaramaz olma ihtimaline de hazırlıyorum yani, sabır önemli. Ne falakası?
Ben öğrencilerime bile kızamazdım, öretmeniiim deyince içimin yağları eriyodu.Orasını ben bilemem artık
Görücez bunları hep gelin gız, görüceeeezBen öğrencilerime bile kızamazdım, öretmeniiim deyince içimin yağları eriyodu.
O da mı diyordu? Ben de diyordum, benim haberim yok, kendim diyordum ben sana kendim. Ben diyordum. BEN.AhBal0ncuk 'um bana gelin derdi. Özledim.
Biraz ara vermiş, kafa dinliyormuş, buraya girmiyormuş ama ne olduğunu ben de bilmiyorum.O da mı diyordu? Ben de diyordum, benim haberim yok, kendim diyordum ben sana kendim. Ben diyordum. BEN.
Ona noldu ben anlamadım. Bir ara uğramış. Bana bildirim gelmiyordu ara. Nasıl olduysa sayfayı takip etmiyormuşum, anlamadım. Yazdıklarında şöyle bir bakmıştım ama bir şey de göremedim. Bir sorun mu var?
Evet farkındayım. Yılbaşından öncesinden beri yok.Biraz ara vermiş, kafa dinliyormuş, buraya girmiyormuş ama ne olduğunu ben de bilmiyorum.
Ama çok uzun zamandır yok.
Ben söyledim, ben saksı değilim.
1nisan normalde ama is durumuna gore 30marta da cekebulurukkKenks senin kontrol ne zamandı ara daralmasini yapayim hshshs
Yani bir ay falan erteleriz biz onu diyor1nisan normalde ama is durumuna gore 30marta da cekebulurukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?