Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hadi hayırlısı canim, cok heyecanlı ve cok da güzel bir surec olsun e miii, alalim mikileri minileri guccaklarimiza sağlıkla
En sagliklisi, en hayirlisi neyse o olur insallah canimm, vucudun guzel bir mesaj veriyor sana, ben çalışıyorum diyor
Bak doktor da boyle soyluyor işte
Kizlaar kalp atisini duydum minicik bedeninde hizla atan bir kalp rabbim herkese nasip etsin cok guzeldi
Oyyy... Ne güzel haber kuzummm, ustelik tarihlerimiz ayniyken nasil güzel heyecan

Merhaba bişey sormak istiyorum, benim son ilişkim 28 şubatta oldu, 19 martta 2 gün adet oldum, sonra kesildi 2 gübde 2 damla leke falan geldi sadece, şimdide hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum adetim 4-5 gün yoğun sürerdi normalde. Aklıma takılıyor, cevaplarsanız sevinirimbide 3 gün önce test yaptım kuruma çizgisi oluşmuştu, her yaptığımda kuruma çizgisini görüyordum

Eklentiler

• Screenshot_20210326-015341_Gallery.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 22
ay inşallah daylerim hayırlısı ne ise o olsun ama kalbim hayırlı sağlıklı olup benimle olması yönünde

ay inşallah daylerim hayırlısı ne ise o olsun ama kalbim hayırlı sağlıklı olup benimle olması yönünde
Ben senin için hala öyle dua ediyorum. Milyonda değil 3 milyonda bir ihtimal de olsa, olacağı varsa oluyor. Yani sıfır morfolojiyle doğal yoldan hamile kalan var. Azospermiyle doğal yoldan sadece kürlerle hamile kalan var. Var oğlu var. Doktor sana fazla ümit bağlayıp yıkılma diye gerçekleri söylemek zorunda olduğu için söylemiş. Sonuçta dediği gibi de olabilir, evet, Allah'ın takdiri ama sen demek ki doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Bu o kadar güzel bir şey ki İlerisi için yapabileceğin bir şeyler var demek bu

Ya hadi hayırlısı canim, cok heyecanlı ve cok da güzel bir surec olsun e miii, alalim mikileri minileri guccaklarimiza sağlıkla
Amin amin inşallah Dualarına bayağı ihtiyacım olacak bu süreçte Alalım ya tabii, burası çocuk parkı gibi olsun. "Yeter ülen hep bir ağızdan bağırmayın" diyelim çaylarımızı içerken

Allah razı olsun canım Rabbim hayırlısını nasip edecektir inşallah herşey onun "ol" demesine bağlı :) Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah çok uğraşmadan bebişini kucağına alırsın kimler neler yaşıyo bizim bilmediğimiz ya sabır..

Öğretmeni de olsun kahve icerken, ogretmenim cocuklara bsy soyleyin durmuyorlar desin analar

Amin inşallah Ayyyynen öyle. Bunun da mükafatı büyük olacak inşallah, "Beklediğimize, uğraştığımıza değdi" diyeceğiz. Kıymetini bileceğiz

Herkese selam, ben Nurcan. Size bir sorum olacaktı. Ben az önce gebelik testi yaptırdım ama emin olamadım bakabilir misiniz. Bu arada adetim 3 gün gecikti

Yok o cok zorlama oldu neal sen de farkındasın
Niye ya eşin de erken buluyordu daha teste gitme diyordu. Az soluklan doğuma gidersin diyordu. Sen de pek bi bekleyecek gibiydn amaaaa noooolduuuuuuu?! Kalbini duyunca her gün hastaneye gitmek isteyeceksin heeeer gün. Ay çok heycanlııığ

Hahaha doguma gidersin ne la ben son verdigim tarihte gittim, bende yalan laga luga yok dostuuuum bi duyam da kalbi hayirlisiyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…