- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.401
Ya hadi hayırlısı canim, cok heyecanlı ve cok da güzel bir surec olsun e miii, alalim mikileri minileri guccaklarimiza sağlıklaYa bu arada ben de tüpçüye geldim. Daha fazla tutamayacağım içimde. Reglim başlar gibi oldu ama çok erken geldi (23 günde) ve normalden çok farklı düzensiz bir kanama. Yok gibi bir şey. Rahim duvarı dökülmediği için iğneye başlayamadılar dün. Bugün tekrar geldim. Bakalım hemşire kanamayı kanama sayarsa ilk iğneyi yapacak bugün. Sabah da tsh ve prolaktin için kan verdim. Doktor yüksek çıkarsa ilaç verecekmiş. Mart başında çok hafif yüksekti. Benim için de dua edin
En sagliklisi, en hayirlisi neyse o olur insallah canimm, vucudun guzel bir mesaj veriyor sana, ben çalışıyorum diyorKızlar dr dediki kimyasal olsa düşüş olması lazım ama sağlıklı Bi artış da değil bana göre sağlıksız Bi gebelik ve bundan biran önce kurtulmamız lazm dedi dış gebelik olmasından şüpheleniyorum haftaya salı gel artışa bakalm ona göre iğnesini yapalım dedi.ha olurda 70 80 lerde Bi değer görürsek o zaman kan sulandırıcı iğneye falan başlarız dedi ama bu milyonda bir ihtimal kendinizi bu yönde ümitlendim eyin dedi
Bak doktor da boyle soyluyor işteAllah razı olsun kuzum evet haklısın Dr da öle dedi bu sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum ancak bu bile senin için iyi Bişey dedi belki de kendiliğinden tekrar hamile kalabileceksin dedi
Allah razı olsun parem Rabbim e hiç bişey zor değil umarım normal bir gebelik olur ve düzelir
Oyyy... Ne güzel haber kuzummm, ustelik tarihlerimiz ayniyken nasil güzel heyecanKizlaar kalp atisini duydum minicik bedeninde hizla atan bir kalp rabbim herkese nasip etsin cok guzeldi
30 martla 1 nisan arasinda kac gun vardir, say guzumYani bir ay falan erteleriz biz onu diyor @Hemsirecik ben sana tercümesini yapayım
ay inşallah daylerim hayırlısı ne ise o olsun ama kalbim hayırlı sağlıklı olup benimle olması yönündeYa hadi hayırlısı canim, cok heyecanlı ve cok da güzel bir surec olsun e miii, alalim mikileri minileri guccaklarimiza sağlıkla
En sagliklisi, en hayirlisi neyse o olur insallah canimm, vucudun guzel bir mesaj veriyor sana, ben çalışıyorum diyor
Bak doktor da boyle soyluyor işte
Oyyy... Ne güzel haber kuzummm, ustelik tarihlerimiz ayniyken nasil güzel heyecan
Bebik biliyorum da sen onu yine çaktırmadan ileri attırırsın, onu diyorum30 martla 1 nisan arasinda kac gun vardir, say guzum
Ben senin için hala öyle dua ediyorum. Milyonda değil 3 milyonda bir ihtimal de olsa, olacağı varsa oluyor. Yani sıfır morfolojiyle doğal yoldan hamile kalan var. Azospermiyle doğal yoldan sadece kürlerle hamile kalan var. Var oğlu var. Doktor sana fazla ümit bağlayıp yıkılma diye gerçekleri söylemek zorunda olduğu için söylemiş. Sonuçta dediği gibi de olabilir, evet, Allah'ın takdiri ama sen demek ki doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Bu o kadar güzel bir şey kiay inşallah daylerim hayırlısı ne ise o olsun ama kalbim hayırlı sağlıklı olup benimle olması yönünde
Amin amin inşallahYa hadi hayırlısı canim, cok heyecanlı ve cok da güzel bir surec olsun e miii, alalim mikileri minileri guccaklarimiza sağlıkla
Allah razı olsun canım Rabbim hayırlısını nasip edecektir inşallah herşey onun "ol" demesine bağlı :) Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah çok uğraşmadan bebişini kucağına alırsınBen senin için hala öyle dua ediyorum. Milyonda değil 3 milyonda bir ihtimal de olsa, olacağı varsa oluyor. Yani sıfır morfolojiyle doğal yoldan hamile kalan var. Azospermiyle doğal yoldan sadece kürlerle hamile kalan var. Var oğlu var. Doktor sana fazla ümit bağlayıp yıkılma diye gerçekleri söylemek zorunda olduğu için söylemiş. Sonuçta dediği gibi de olabilir, evet, Allah'ın takdiri ama sen demek ki doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Bu o kadar güzel bir şey kiİlerisi için yapabileceğin bir şeyler var demek bu
Ben doktor ne derse ona uyuyorum yevrumm, tarihi ben belirlemiyorumBebik biliyorum da sen onu yine çaktırmadan ileri attırırsın, onu diyorum
Öğretmeni de olsun kahve icerken, ogretmenim cocuklara bsy soyleyin durmuyorlar desin analarAmin amin inşallahDualarına bayağı ihtiyacım olacak bu süreçte Alalım ya tabii, burası çocuk parkı gibi olsun. "Yeter ülen hep bir ağızdan bağırmayın" diyelim çaylarımızı içerken ️
Amin inşallahAllah razı olsun canım Rabbim hayırlısını nasip edecektir inşallah herşey onun "ol" demesine bağlı :) Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah çok uğraşmadan bebişini kucağına alırsınkimler neler yaşıyo bizim bilmediğimiz ya sabır..
"Hacı ayarla ordan bi şeyler. Yorma bizi. İki sefer git gel yapmayalım. Bunu başka bir randevuyla birleştir ikisine birden gelelim" diyebilirsin de yani bilemem ben olabilir de yani bilemem olabilirBen doktor ne derse ona uyuyorum yevrumm, tarihi ben belirlemiyorum
Yok o cok zorlama oldu neal sen de farkındasın"Hacı ayarla ordan bi şeyler. Yorma bizi. İki sefer git gel yapmayalım. Bunu başka bir randevuyla birleştir ikisine birden gelelim" diyebilirsin de yani bilemem ben olabilir de yani bilemem olabilir
İlk 10 dk.da çıktıysa var gibi. Yurt dışındasın galiba istediğiniz zaman kan veremiyorsunuz değil mi?Testim bu
5 dk içerisinde çıktı. Evet yurtdışındayım.İlk 10 dk.da çıktıysa var gibi. Yurt dışındasın galiba istediğiniz zaman kan veremiyorsunuz değil mi?
Niye ya eşin de erken buluyordu daha teste gitme diyordu. Az soluklan doğuma gidersin diyordu. Sen de pek bi bekleyecek gibiydn amaaaa noooolduuuuuuu?! Kalbini duyunca her gün hastaneye gitmek isteyeceksin heeeer gün. Ay çok heycanlııığYok o cok zorlama oldu neal sen de farkındasın
Hahaha doguma gidersin ne laNiye ya eşin de erken buluyordu daha teste gitme diyordu. Az soluklan doğuma gidersin diyordu. Sen de pek bi bekleyecek gibiydn amaaaa noooolduuuuuuu?! Kalbini duyunca her gün hastaneye gitmek isteyeceksin heeeer gün. Ay çok heycanlııığ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?