Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paresilaaa sen başladın mı inofolic'e? Onun içinde inositol varmış. İnositol hem yumurta gelişimini destekliyormuş hem de kaygı için de iyiymiş. Bir sürü şeye faydası varmış. Bayağı araştırdım da hemşireye sorduğumda "Onu şimdi karıştırmayalım" dedi, iğne kullanıyorum diye herhalde :/ Folidays'e devam et dedi. Sende işe yarar inşallah. Demek ki bu yüzden bunu kullanıp o kadar hamile kalan varmış

Canım kullanmaya başladım ve kimyasal yaşadım
İşe yaradığı kesin
Şu an eşimde farkli bir vitamin kullanıyor. Söylemesi ayıp ama hergün olmuyordu bizim 3 günde bir oluyordu. Onu kullandığından beri nerdeyse hergün oluyor
yok canım ağrım dün geçti şükür ama bugün göbeğimden içeri çekiyolar gibi bişey var..adetim de dün bitti yarın ola hayrola bakalm
Ağrının geçmesine çok sevindim. Kanamanın kesilmesine de sevindim yarın Allahın izni ile güzel haber vereceksin bize

Proxeed mi kullanıyor? Benim eşimde pek bir etkisi olmadı onların. Ginseng'li bir karışım aldı. Ürolog tavsiye etti ona da. Bu inositol bayağı etkili bir şeymiş ya ben hiç bilmiyorum. Ay hadi inşallah güzel haberi de verirsin yakında

Yok canım reprodo m kullanıyor. Sperm kalitesini geliştiriyormuş
Enerji verdiği kesin canım

evet canım benim bakalım ne dicek yarın ..dr hiç ümit vermedi

Yok canım reprodo m kullanıyor. Sperm kalitesini geliştiriyormuş
Enerji verdiği kesin canım
Bakayım ona da. Eşim Pregros plus kullanıyor hala. 3. kutusu bu. Bakalım tüp için sperm örneği verdiğinde güzel çıkar inşallah sonuçlar. İkinci testte bayağı düşüş olmuştu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…