- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.421
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de görüyorum çizgiyi, hayırlı olsun
Tekrarladın mı testi?5 dk içerisinde çıktı. Evet yurtdışındayım.
yok kuzu yarın gitcembir mucizee bugün gidecek misin tekrar hastaneye?
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Kanama ve ağrılar devam ediyor mu?yok kuzu yarın gitcem
yok canım ağrım dün geçti şükür ama bugün göbeğimden içeri çekiyolar gibi bişey var..adetim de dün bitti yarın ola hayrola bakalmHadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Kanama ve ağrılar devam ediyor mu?
Yarın mı gidiyoruz, aman gidiyorsunuz? Karar verdiniz mi? Sesini kaydet. Sonra açıp açıp dinlersiniz1nisan normalde ama is durumuna gore 30marta da cekebulurukk
Aleykümüsselam müdür. Sen nerdesin ya? Mevzu mu vardı yine, hayırdır???Selam bebeklerim
Testim bu bugünkü :)Tekrarladın mı testi?
Hadi hayırlısıTestim bu bugünkü :)
Canım kullanmaya başladım ve kimyasal yaşadımParesilaaa sen başladın mı inofolic'e? Onun içinde inositol varmış. İnositol hem yumurta gelişimini destekliyormuş hem de kaygı için de iyiymiş. Bir sürü şeye faydası varmış. Bayağı araştırdım da hemşireye sorduğumda "Onu şimdi karıştırmayalım" dedi, iğne kullanıyorum diye herhalde :/ Folidays'e devam et dedi. Sende işe yarar inşallah. Demek ki bu yüzden bunu kullanıp o kadar hamile kalan varmış
Ağrının geçmesine çok sevindim. Kanamanın kesilmesine de sevindim yarın Allahın izni ile güzel haber vereceksin bizeyok canım ağrım dün geçti şükür ama bugün göbeğimden içeri çekiyolar gibi bişey var..adetim de dün bitti yarın ola hayrola bakalm
Yok kanks eşim evdeydi onunla vakit geçirdikAleykümüsselam müdür. Sen nerdesin ya? Mevzu mu vardı yine, hayırdır???
Proxeed mi kullanıyor? Benim eşimde pek bir etkisi olmadı onların. Ginseng'li bir karışım aldı. Ürolog tavsiye etti ona da. Bu inositol bayağı etkili bir şeymiş ya ben hiç bilmiyorum. Ay hadi inşallah güzel haberi de verirsin yakındaCanım kullanmaya başladım ve kimyasal yaşadım
İşe yaradığı kesin
Şu an eşimde farkli bir vitamin kullanıyor. Söylemesi ayıp ama hergün olmuyordu bizim 3 günde bir oluyordu. Onu kullandığından beri nerdeyse hergün oluyor
Yetişti mi gız yumurtlamayaYok kanks eşim evdeydi onunla vakit geçirdik
Yok canım reprodo m kullanıyor. Sperm kalitesini geliştiriyormuşProxeed mi kullanıyor? Benim eşimde pek bir etkisi olmadı onların. Ginseng'li bir karışım aldı. Ürolog tavsiye etti ona da. Bu inositol bayağı etkili bir şeymiş ya ben hiç bilmiyorum. Ay hadi inşallah güzel haberi de verirsin yakında
evet canım benim bakalım ne dicek yarın ..dr hiç ümit vermediCanım kullanmaya başladım ve kimyasal yaşadım
İşe yaradığı kesin
Şu an eşimde farkli bir vitamin kullanıyor. Söylemesi ayıp ama hergün olmuyordu bizim 3 günde bir oluyordu. Onu kullandığından beri nerdeyse hergün oluyor
Ağrının geçmesine çok sevindim. Kanamanın kesilmesine de sevindim yarın Allahın izni ile güzel haber vereceksin bize
Bakayım ona da. Eşim Pregros plus kullanıyor hala. 3. kutusu bu. Bakalım tüp için sperm örneği verdiğinde güzel çıkar inşallah sonuçlar. İkinci testte bayağı düşüş olmuştu :/Yok canım reprodo m kullanıyor. Sperm kalitesini geliştiriyormuş
Enerji verdiği kesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?