- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.441
Buna eksik cevap vermişimProxeed mi kullanıyor? Benim eşimde pek bir etkisi olmadı onların. Ginseng'li bir karışım aldı. Ürolog tavsiye etti ona da. Bu inositol bayağı etkili bir şeymiş ya ben hiç bilmiyorum. Ay hadi inşallah güzel haberi de verirsin yakında
Sen Allah'tan ümidini kesme sakın.evet canım benim bakalım ne dicek yarın ..dr hiç ümit vermedi
Amin canım inşallahBakayım ona da. Eşim Pregros plus kullanıyor hala. 3. kutusu bu. Bakalım tüp için sperm örneği verdiğinde güzel çıkar inşallah sonuçlar. İkinci testte bayağı düşüş olmuştu :/
kesmiyorum canım yine de bi tarafım belki nasiptir diyorum Allah büyük inşallah sağlıklıdır da bize bağışlar..evet canım dün 5. gün bitti..Buna eksik cevap vermişim
Hakim acil çağırınca
Gerçekten etkili tatlım. Kimyasal yaşayanlarda mesela uyku olmaz. Ama ben regl öncesi son iki hafta sürekli uyuyakalıyordum. Hatta buraya da yazmıştım.
Amin inşallah canım
Sen Allah'tan ümidini kesme sakın.
Nolur regl süresi kadar mı sürdü
Amin canım inşallah
Belli olmaz o anki streste etkiliyor biliyorsun. Gerginlik vs test örneği bile veremiyor bu erkek milleti
İnşallah güzel haber alırız canımkesmiyorum canım yine de bi tarafım belki nasiptir diyorum Allah büyük inşallah sağlıklıdır da bize bağışlar..evet canım dün 5. gün bitti..
Karardan degil de esimin isini ayarlamasini bekledik Çarşambaya randevu aldık 12.20de. kaydetmez miyimmmm, yeter ki duyalimYarın mı gidiyoruz, aman gidiyorsunuz? Karar verdiniz mi? Sesini kaydet. Sonra açıp açıp dinlersiniz
Yaa senin uyku muhabbetini hatırlıyorum burda konuştuk hamile kalmadan böyleysem ne olacak diye. Ben de kaygı için almak istedim. Bu süreç beni epey gerdi. Tedavide olduğumuz için psikiyatristim ilaç da veremedi. Hemşire karıştırmayalım deyince almadım. Sen inşallah güzel güzel sonuç alırsınBuna eksik cevap vermişim
Hakim acil çağırınca
Gerçekten etkili tatlım. Kimyasal yaşayanlarda mesela uyku olmaz. Ama ben regl öncesi son iki hafta sürekli uyuyakalıyordum. Hatta buraya da yazmıştım.
Amin inşallah canım
Evet ya benden daha hassas maşallah. O bana destek olacağına ben ona oluyorum. İnşallah o gün güzel örnek çıkar bakalım. Bu macun da iyi gelirse...Amin canım inşallah
Belli olmaz o anki streste etkiliyor biliyorsun. Gerginlik vs test örneği bile veremiyor bu erkek milleti
inşallah paremİnşallah güzel haber alırız canım
Yeni gordum bunu ehehhe
Hadi bakalım heyecanlı geri sayım. Yazarsın bize hemenKarardan degil de esimin isini ayarlamasini bekledik Çarşambaya randevu aldık 12.20de. kaydetmez miyimmmm, yeter ki duyalim
YazacagimmHadi bakalım heyecanlı geri sayım. Yazarsın bize hemen
Yaaa yerim onun pıt pıt atan kalbiniKarardan degil de esimin isini ayarlamasini bekledik Çarşambaya randevu aldık 12.20de. kaydetmez miyimmmm, yeter ki duyalim
Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyorYaa senin uyku muhabbetini hatırlıyorum burda konuştuk hamile kalmadan böyleysem ne olacak diye. Ben de kaygı için almak istedim. Bu süreç beni epey gerdi. Tedavide olduğumuz için psikiyatristim ilaç da veremedi. Hemşire karıştırmayalım deyince almadım. Sen inşallah güzel güzel sonuç alırsın
Evet ya benden daha hassas maşallah. O bana destek olacağına ben ona oluyorum. İnşallah o gün güzel örnek çıkar bakalım. Bu macun da iyi gelirse...
Çok seviliyorsun mucizemmmminşallah parem
Evet iyi geliyormuş. Beynin işleyişine de müdahale ediyormuş bu inositol vücudun çeşitli yerleri için epey faydalıymış. Karaciğerlere vs. de iyi geliyormuş. Du bakalım inşallah güzel haberi verirsin bize. Bir ay mı oldu başlayalı?Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyorKaygıya iyi gelir mi onu hiç bilmiyorum canım benim zaten stresli, gergin ve kaygılı bir işim var
Masallah elin pek hızlıymisEvet iyi geliyormuş. Beynin işleyişine de müdahale ediyormuş bu inositol vücudun çeşitli yerleri için epey faydalıymış. Karaciğerlere vs. de iyi geliyormuş. Du bakalım inşallah güzel haberi verirsin bize. Bir ay mı oldu başlayalı?
Hemsirecik Gel kız iğnelerimi yap hayrına. Dün ilk iğnemi yaptım. 15 dk falan sürdü ahahhsdn
Insallah parem yaaa, cok heyecanliyimmmYaaa yerim onun pıt pıt atan kalbini
Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyorKaygıya iyi gelir mi onu hiç bilmiyorum canım benim zaten stresli, gergin ve kaygılı bir işim var
Çok seviliyorsun mucizemmmm
Amin canım hepimiz iyi haberler alalımEvet iyi geliyormuş. Beynin işleyişine de müdahale ediyormuş bu inositol vücudun çeşitli yerleri için epey faydalıymış. Karaciğerlere vs. de iyi geliyormuş. Du bakalım inşallah güzel haberi verirsin bize. Bir ay mı oldu başlayalı?
Hemsirecik Gel kız iğnelerimi yap hayrına. Dün ilk iğnemi yaptım. 15 dk falan sürdü ahahhsdn
Vuvvvv hadi bakalım şifa olsun bebiş olsunAh keşkem ah keşkeeeeeem ah keşkem keşkem keşkem
Elim bayağı hızlı sorma. Dur sana da atayım kiti. Hazırlaması 13,5 dk falan zaten. Zor kısmı oydu
Eki Görüntüle 2812109
Hadi bakalım. Güzel güzel büyüsün yumurtalarAmin canım hepimiz iyi haberler alalım
Bir kutu bitti içinde 20 tane vardı. Diğerinden de 4 tane falan kullandım canım
Amin amin inşallah. Şöööyle sıra sıra dizilsek bi güzelVuvvvv hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun
Eneeem şifre gibi kizzzAh keşkem ah keşkeeeeeem ah keşkem keşkem keşkem
Elim bayağı hızlı sorma. Dur sana da atayım kiti. Hazırlaması 13,5 dk falan zaten. Zor kısmı oydu
Eki Görüntüle 2812109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?