Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna eksik cevap vermişim
Hakim acil çağırınca
Gerçekten etkili tatlım. Kimyasal yaşayanlarda mesela uyku olmaz. Ama ben regl öncesi son iki hafta sürekli uyuyakalıyordum. Hatta buraya da yazmıştım.
Amin inşallah canım
evet canım benim bakalım ne dicek yarın ..dr hiç ümit vermedi
Sen Allah'tan ümidini kesme sakın.
Nolur regl süresi kadar mı sürdü
Bakayım ona da. Eşim Pregros plus kullanıyor hala. 3. kutusu bu. Bakalım tüp için sperm örneği verdiğinde güzel çıkar inşallah sonuçlar. İkinci testte bayağı düşüş olmuştu :/
Amin canım inşallah
Belli olmaz o anki streste etkiliyor biliyorsun. Gerginlik vs test örneği bile veremiyor bu erkek milleti

kesmiyorum canım yine de bi tarafım belki nasiptir diyorum Allah büyük inşallah sağlıklıdır da bize bağışlar..evet canım dün 5. gün bitti..

Yaa senin uyku muhabbetini hatırlıyorum burda konuştuk hamile kalmadan böyleysem ne olacak diye. Ben de kaygı için almak istedim. Bu süreç beni epey gerdi. Tedavide olduğumuz için psikiyatristim ilaç da veremedi. Hemşire karıştırmayalım deyince almadım. Sen inşallah güzel güzel sonuç alırsın
Amin canım inşallah
Belli olmaz o anki streste etkiliyor biliyorsun. Gerginlik vs test örneği bile veremiyor bu erkek milleti
Evet ya benden daha hassas maşallah. O bana destek olacağına ben ona oluyorum. İnşallah o gün güzel örnek çıkar bakalım. Bu macun da iyi gelirse...

Karardan degil de esimin isini ayarlamasini bekledik Çarşambaya randevu aldık 12.20de. kaydetmez miyimmmm, yeter ki duyalim
Yaaa yerim onun pıt pıt atan kalbini
Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyor Kaygıya iyi gelir mi onu hiç bilmiyorum canım benim zaten stresli, gergin ve kaygılı bir işim var

Çok seviliyorsun mucizemmmm

Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyor Kaygıya iyi gelir mi onu hiç bilmiyorum canım benim zaten stresli, gergin ve kaygılı bir işim var
Evet iyi geliyormuş. Beynin işleyişine de müdahale ediyormuş bu inositol vücudun çeşitli yerleri için epey faydalıymış. Karaciğerlere vs. de iyi geliyormuş. Du bakalım inşallah güzel haberi verirsin bize. Bir ay mı oldu başlayalı?

Hemsirecik Gel kız iğnelerimi yap hayrına. Dün ilk iğnemi yaptım. 15 dk falan sürdü ahahhsdn

Masallah elin pek hızlıymis kiz yakin olsak hepinizin iğnesini seronunu ben yaparim valla

Amin canım hepimiz iyi haberler alalım
Bir kutu bitti içinde 20 tane vardı. Diğerinden de 4 tane falan kullandım canım
Ah keşkem ah keşkeeeeeem ah keşkem keşkem keşkem
Elim bayağı hızlı sorma. Dur sana da atayım kiti. Hazırlaması 13,5 dk falan zaten. Zor kısmı oydu
Eki Görüntüle 2812109
Vuvvvv hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…