Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah cok iyi gelsin kuzummmm, bebis icin bunlar, sonrasi cok güzel olacak
Zaten dün iğneyi yaptıktan sonra eşime dedim ki "Ben az önce naptım ya?! Kendine iğne sokan insan başka her şeyi yapabilir kendine. Çok ürkütücü". O da işte napıcan sağlık için dedi. "Sağlık değil ki çocuk için" dedim. İnsan neleri göze alabiliyor demek ki. Ben hala ne yaşadığımı tam idrak edemedim galiba. Çok tuhaf ya

Ben de düşünüyorum aynısını
Tüp bebek denesek iğne nasıl yaparım
Her gün adliyede hemşire yapar mı diyorum
Ortada bir şey yokken ben bunları düşünüyorum
Allah sana sabır versin, cesaret versin

Yaaa cok haklısın kuzum, nasil zor asamalar. Gercekten herkesin de kaldırabilecegi şeyler değil. Ne kadar guclu ve cefakarsin sonunda o güzel minnos yürekli kuzucuga kavuşmak icin her şey

Başa gelen çekiliyor demek ki. Ben de şaşkınım. Ben yaptıysam herkes yapar. Kuzum akşam saat 5-8 arası bir saat belirle her akşam aynı saatte yap dediler. İnşallah hiçbirinizin bu noktaya gelmesine gerek bile kalmaz. Bunlara vereceğiniz enerjiyi, zamanı ve parayı bebeğinize harcarsınız. Amin, çok sağ ol

Dediğin gibi başa gelen çekiliyor...
Evet saat önemliymiş.
Teyzemin ilk evladı tüp bebek ile olmuştu. İkincisi hemen akabinde oldu tedavisiz 11 ay sonra
Her birimiz sağlıkla kavuşalım canım
Aynen canm ama ben kan verdikten sonra emin olmuştum zaten olacağıma 13 gün gecikti
Operasyon sonrası 51 gün sonra regl gelmişti. Ne sıkıntılı süreçti...
İnşallah diğer regl 9 ay 10 gün sonra gelir canım

Dediğin gibi başa gelen çekiliyor...
Evet saat önemliymiş.
Teyzemin ilk evladı tüp bebek ile olmuştu. İkincisi hemen akabinde oldu tedavisiz 11 ay sonra
Her birimiz sağlıkla kavuşalım canım
Amin inşallah
Yaa bayılıyorum böyle mutlu sonlara. Çok kişinin başına geliyormuş. Bakalım bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…