- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.461
He ya sorma :/Eneeem şifre gibi kizzz
Çok çok çok çok aminnnnnnHadi bakalım. Güzel güzel büyüsün yumurtalar
Amin amin inşallah. Şöööyle sıra sıra dizilsek bi güzel
canımsın güzel paremYaaa yerim onun pıt pıt atan kalbini
Valla regl bittikten sonra cin gibiyim. Hiç uykum gelmiyorKaygıya iyi gelir mi onu hiç bilmiyorum canım benim zaten stresli, gergin ve kaygılı bir işim var
Çok seviliyorsun mucizemmmm
Insallah cok iyi gelsin kuzummmm, bebis icin bunlar, sonrasi cok güzel olacakHe ya sorma :/
Sonunda en kötü şey belirsizlik
Zaten dün iğneyi yaptıktan sonra eşime dedim ki "Ben az önce naptım ya?! Kendine iğne sokan insan başka her şeyi yapabilir kendine. Çok ürkütücü". O da işte napıcan sağlık için dedi. "Sağlık değil ki çocuk için" dedim. İnsan neleri göze alabiliyor demek ki. Ben hala ne yaşadığımı tam idrak edemedim galiba. Çok tuhaf yaInsallah cok iyi gelsin kuzummmm, bebis icin bunlar, sonrasi cok güzel olacak
Ben de düşünüyorum aynısınıZaten dün iğneyi yaptıktan sonra eşime dedim ki "Ben az önce naptım ya?! Kendine iğne sokan insan başka her şeyi yapabilir kendine. Çok ürkütücü". O da işte napıcan sağlık için dedi. "Sağlık değil ki çocuk için" dedim. İnsan neleri göze alabiliyor demek ki. Ben hala ne yaşadığımı tam idrak edemedim galiba. Çok tuhaf ya
YaaaZaten dün iğneyi yaptıktan sonra eşime dedim ki "Ben az önce naptım ya?! Kendine iğne sokan insan başka her şeyi yapabilir kendine. Çok ürkütücü". O da işte napıcan sağlık için dedi. "Sağlık değil ki çocuk için" dedim. İnsan neleri göze alabiliyor demek ki. Ben hala ne yaşadığımı tam idrak edemedim galiba. Çok tuhaf ya
Başa gelen çekiliyor demek ki. Ben de şaşkınım. Ben yaptıysam herkes yapar. Kuzum akşam saat 5-8 arası bir saat belirle her akşam aynı saatte yap dediler. İnşallah hiçbirinizin bu noktaya gelmesine gerek bile kalmaz. Bunlara vereceğiniz enerjiyi, zamanı ve parayı bebeğinize harcarsınız. Amin, çok sağ olBen de düşünüyorum aynısını
Tüp bebek denesek iğne nasıl yaparım
Her gün adliyede hemşire yapar mı diyorum
Ortada bir şey yokken ben bunları düşünüyorum
Allah sana sabır versin, cesaret versin
İnşallah bize sağlıkla gelir de bunların hepsini siler süpürür getirdiği mutluluklaYaaacok haklısın kuzum, nasil zor asamalar. Gercekten herkesin de kaldırabilecegi şeyler değil. Ne kadar guclu ve cefakarsin sonunda o güzel minnos yürekli kuzucuga kavuşmak icin her şey
Inşallah kuzummmİnşallah bize sağlıkla gelir de bunların hepsini siler süpürür getirdiği mutlulukla
Aynen canm ama ben kan verdikten sonra emin olmuştum zaten olacağıma 13 gün geciktiSonunda en kötü şey belirsizlik
Regl bittikten sonra sahalara hızlı dönüş
Zaten dün iğneyi yaptıktan sonra eşime dedim ki "Ben az önce naptım ya?! Kendine iğne sokan insan başka her şeyi yapabilir kendine. Çok ürkütücü". O da işte napıcan sağlık için dedi. "Sağlık değil ki çocuk için" dedim. İnsan neleri göze alabiliyor demek ki. Ben hala ne yaşadığımı tam idrak edemedim galiba. Çok tuhaf ya
Dediğin gibi başa gelen çekiliyor...Başa gelen çekiliyor demek ki. Ben de şaşkınım. Ben yaptıysam herkes yapar. Kuzum akşam saat 5-8 arası bir saat belirle her akşam aynı saatte yap dediler. İnşallah hiçbirinizin bu noktaya gelmesine gerek bile kalmaz. Bunlara vereceğiniz enerjiyi, zamanı ve parayı bebeğinize harcarsınız. Amin, çok sağ ol
Operasyon sonrası 51 gün sonra regl gelmişti. Ne sıkıntılı süreçti...Aynen canm ama ben kan verdikten sonra emin olmuştum zaten olacağıma 13 gün gecikti
Inşallah canm benim yaOperasyon sonrası 51 gün sonra regl gelmişti. Ne sıkıntılı süreçti...
İnşallah diğer regl 9 ay 10 gün sonra gelir canım
Amin inşallahDediğin gibi başa gelen çekiliyor...
Evet saat önemliymiş.
Teyzemin ilk evladı tüp bebek ile olmuştu. İkincisi hemen akabinde oldu tedavisiz 11 ay sonra
Her birimiz sağlıkla kavuşalım canım
Kanka dakikada böyle 3 tane ilac hazirliyom benAh keşkem ah keşkeeeeeem ah keşkem keşkem keşkem
Elim bayağı hızlı sorma. Dur sana da atayım kiti. Hazırlaması 13,5 dk falan zaten. Zor kısmı oydu
Eki Görüntüle 2812109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?