- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.481
Reyiz onun için dedik ya gel iki dakkada hallet şu işi diye. İnsanlık öldü mü beeeKanka dakikada böyle 3 tane ilac hazirliyom ben
dayler in randevusu yarın diye biliyorum
Keşke... Biz bu kadar ince ince düşünürken insanlar istemeden çocuk yapıp sonra ortalığa salıyor, bırakıp gidiyor, vs Türlü türlü kötülüklerBunu dinleyince içim bi hoş oluyor, çocuklara karşı keşke herkes böyle hissetse..
Paresilaaa dayler dayler Hemsirecik @NealStreet
Aynen yaaKeşke... Biz bu kadar ince ince düşünürken insanlar istemeden çocuk yapıp sonra ortalığa salıyor, bırakıp gidiyor, vs Türlü türlü kötülükler
dayler dayler kis gittinmi doktora
Hahswhshwhdhwh evet bulutcum kontrolum yarın, ben de asiri heyecanla bekliyorummmmmdayler in randevusu yarın diye biliyorumbeklemedeyiz
Ee yarın 12.20'ye kadar darlayacaz demek oluyor bu işteHahswhshwhdhwh evet bulutcum kontrolum yarın, ben de asiri heyecanla bekliyorummmmmdeli gizlar, yarın 12.20de duycaz insallah kalbini minnosumunnn
Adres ver bebek hsheheReyiz onun için dedik ya gel iki dakkada hallet şu işi diye. İnsanlık öldü mü beee
Of ya bende bugun sanmistimHahswhshwhdhwh evet bulutcum kontrolum yarın, ben de asiri heyecanla bekliyorummmmmdeli gizlar, yarın 12.20de duycaz insallah kalbini minnosumunnn
İstanbul'da kime sorsan gösterir yerimiAdres ver bebek hshehe
Of ya bende bugun sanmistim
Nebcim de gomikli teyzeler bunnar dicek bencesiEe yarın 12.20'ye kadar darlayacaz demek oluyor bu işteÇocuk da kalp atışıyla diyecek ki "Ana anaaa bunlarla irtibatı kes anaaaa"
Yirinnggg, son 21 saatAdres ver bebek hshehe
Of ya bende bugun sanmistim
Sordum niilstrit niilstrit dedim sttrit dediler. Normal miİstanbul'da kime sorsan gösterir yerimiSen hele bi gel de
Tam hava atmalık meslek valla kız.Kanka dakikada böyle 3 tane ilac hazirliyom ben
Şu ana kadar yazmadığı için iyi şeyler düşünemiyorum canım
Ya eskiden aşırı havaliydi hele ambulansta çalışırkenTam hava atmalık meslek valla kız.
Yazdım ama benimki öyle havalı olmadı.
İşi bıraktım bırakalı ses eksikliği hissediyorum, oyun hamuru kokusunu özledim. Saç örmeyi, oyuncak kavgası ayırmayı özledim.
Hoff herseyin cok gec dayler ya sabredemiyomNebcim de gomikli teyzeler bunnar dicek bencesi
Yirinnggg, son 21 saat
Sordum niilstrit niilstrit dedim sttrit dediler. Normal mi
Kanka istanbulda hastanelerde sizde beni görmüş Olabilirsiniz hshdhdhsİstanbul'da kime sorsan gösterir yerimiSen hele bi gel de
Bak evde oyun hamuru niye var diye hiç sormuyorum.Ya eskiden aşırı havaliydi hele ambulansta çalışırkenşimdi herkes hemsire masallah ama isini duzgun yapan cok az kiz ben sana yollayım oyun hamuru evde caninin sıkıntısı geçsin benim sacimi orebilirsin cok severim
Hoff herseyin cok gec dayler ya sabredemiyom
Oyle iste ruhumuz çocuk hahahahsBak evde oyun hamuru niye var diye hiç sormuyorum.
Az kaldi bak son 16 saatYa eskiden aşırı havaliydi hele ambulansta çalışırkenşimdi herkes hemsire masallah ama isini duzgun yapan cok az kiz ben sana yollayım oyun hamuru evde caninin sıkıntısı geçsin benim sacimi orebilirsin cok severim
Hoff herseyin cok gec dayler ya sabredemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?