- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.501
Kaç kaldı kaç kaldı? Benim de randevu yarın. Sanırım yumurtaların iğnelere nasıl cevap verdiğine bakıp yeni reçete yazacaklar.Az kaldi bak son 16 saat
Hay Allah ya. Bizim kafalar iyice yanmış. İyidir inşallah :/
Hangi hastaneler mesela? Anlatsana biraz tatlı kıs? Ben de çok büyük sayılmam ya ne ka küçük olabilirsin ki yani hayır ne kadar???Kanka istanbulda hastanelerde sizde beni görmüş Olabilirsiniz hshdhdhsyada gormemissinizdir cunku cok kucugim hshshs
Canlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
Oyy seninki kaçta canimm, insallah harika gececek o randevu ve yol kat etmis olarak geleceksin burayaKaç kaldı kaç kaldı? Benim de randevu yarın. Sanırım yumurtaların iğnelere nasıl cevap verdiğine bakıp yeni reçete yazacaklar.
Hangi hastaneler mesela? Anlatsana biraz tatlı kıs? Ben de çok büyük sayılmam ya ne ka küçük olabilirsin ki yani hayır ne kadar???
Yaaaaaaaaa insallaahhhh kuzummmmmm cok heyecanliyim senin adina da, insallah cok guzel olacak canimmmmmmmCanlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
Sen de yarın çok iyi sonuç alacaksın inanıyorumKaç kaldı kaç kaldı? Benim de randevu yarın. Sanırım yumurtaların iğnelere nasıl cevap verdiğine bakıp yeni reçete yazacaklar.
Hangi hastaneler mesela? Anlatsana biraz tatlı kıs? Ben de çok büyük sayılmam ya ne ka küçük olabilirsin ki yani hayır ne kadar???
OhhhhCanlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
Yaaaa çok sevindim. Allah sana bağışlasın, inşallah çok daha iyi sonuçlar alırsın. Yaa dedim ben dedim milyonda bir ihtimal de olsa olacağı varsa olur, sen ümitlenme ama ben ümitleneyim dedim. İnşallah hafta sonu daha da mutlu dönersin hastanedenCanlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
İnşallah canım. Kendimi gaza getirip fazla umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bir yanım böyle aptal aşık gibi umutlu. 9-10 arası burada ol dediler. Kontrol olduğu için net bir saat vermiyorlarmış. Dua edin güzel haberlerle geleyim ben deOyy seninki kaçta canimm, insallah harika gececek o randevu ve yol kat etmis olarak geleceksin buraya
Ass kaldi assss
İnşallah hayırlı bir yoldur da güzel şeyler duyarızSen de yarın çok iyi sonuç alacaksın inanıyorum
Amin canimmmmm dualarim seninleİnşallah canım. Kendimi gaza getirip fazla umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bir yanım böyle aptal aşık gibi umutlu. 9-10 arası burada ol dediler. Kontrol olduğu için net bir saat vermiyorlarmış. Dua edin güzel haberlerle geleyim ben de
Jshshsjs azmis hakkaten hshshdhAz kaldi bak son 16 saat
Fahrettin koca patronumdu kankaKaç kaldı kaç kaldı? Benim de randevu yarın. Sanırım yumurtaların iğnelere nasıl cevap verdiğine bakıp yeni reçete yazacaklar.
Ayyy mucizeeeeeCanlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
Eneeeem hanki yakadaydın acabaFahrettin koca patronumdu kanka1.5 metre boyum var baya küçüğüm hshshsh
Bak oyle diyon da sen cevap yazana kdar 15 saat kaldiJshshsjs azmis hakkaten hshshdh
Fahrettin koca patronumdu kanka1.5 metre boyum var baya küçüğüm hshshsh
Ayyy mucizeeeeeinanmıyorum ya bak demistik sana iyi düşün diye cok sukur rabbime ayy cok sevindim doğum haberinide aliriz inşallah
Zaman daralıyor dın dın dın dınBak oyle diyon da sen cevap yazana kdar 15 saat kaldi
Megadaydim kanks ben küçük yerler sevmiyom hshshshEneeeem hanki yakadaydın acabaGörmüşüm de olabilir Anadolu yakasındaydıysan. Ee ne zaman geliyorsun? İğne uzmanı oldum. Bugün 10 dk.ya düştü ahahsbbsnsnsnnsjsjs Bayağı hızlandım
Geri sayacmi acik telefonunda itiraf et gshshsBak oyle diyon da sen cevap yazana kdar 15 saat kaldi
İnşallah inşallah kuzu içinde sağlıkla büyüsün Rabbim sağlıkla guzel günlerini göstersin inşallah canım çok sevındım senın içinCanlarım şükürler olsun değerim normal artmış olması gerektiği gibi ama hala net değil haftasonu tekrar bakıcak kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi dualarınıza ihtiyacım var umarımm mucizem benimledir ve bu defa sağlıkla ilerler de kucağıma alırım
Ahshahshah isimiz yok çünküZaman daralıyor dın dın dın dın
Ben de cevap yazarken aynısını düşündüm ahahsbshshhs
Yok kafa otomatik hesapliyo bacimMegadaydim kanks ben küçük yerler sevmiyom hshshsh10 dakika mi kizim sen prof olmuşsun resmen hshshsh
Geri sayacmi acik telefonunda itiraf et gshshs
Canım seninde gözün aydın inşallah yarın müjdeli pıt pıtlarla gel inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursunAhshahshah isimiz yok çünkü
Yok kafa otomatik hesapliyo bacim
Geri gelmişsinİnşallah inşallah kuzu içinde sağlıkla büyüsün Rabbim sağlıkla guzel günlerini göstersin inşallah canım çok sevındım senın için
Geldim galibaGeri gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?