Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir daha gitme olur mu
Biz mutlulukta da üzüntüde de hep beraberiz
Evetttt artık güzel haberler hep bizle olacak
Duygulandırdın beni parem iyki tanımışım seni burdan hıssediyorum kalbının güzelliğiğni Rabbim bu ay senı bebegıne kavustursun inşallah Bunu bütün kalbimle diliyorum

Duygulandırdın beni parem iyki tanımışım seni burdan hıssediyorum kalbının güzelliğiğni Rabbim bu ay senı bebegıne kavustursun inşallah Bunu bütün kalbimle diliyorum
Bende iyi ki seni tanımışım canım...
Amin canım seni, beni tüm isteyenlere nasip etsin Allahım

Yaaaaaaaaa insallaahhhh kuzummmmmm cok heyecanliyim senin adina da, insallah cok guzel olacak canimmmmmmm
canım benimmm Allahn razı olsun umarım bu defa hepimiz için güzel olur
Sen de yarın çok iyi sonuç alacaksın inanıyorum

Ohhhh
Her zaman duamdasın Birtanem
Mucizemiz sağlıkla gelecek Allahın izni ile
canparemmm allah razı olsun inşallah beni bırakmaz güzel yavrum ve senin güzel haberlerini de en kısa zamanda alırız inşallah
Allah razı olsun kuzumm çok çok çok teşekkür ederiminşallah senin tedavin de çok çok çok güzel gider ve çok güzel gelişmeler olur
çok şükür bin şükür hemşirem inşallah sağlıklı ilerler Allah ın izniyle doğum haberini de vermek nasip olursenin de küçük yumiler inşallah inattan vazgeçer de bi an önce bebiş olur sarıp sarmalar karnını
bir mucizee inşallah sağlıkla ilerler kuzumm
inşallah canım benimmm inşallah
İnşallah inşallah kuzu içinde sağlıkla büyüsün Rabbim sağlıkla guzel günlerini göstersin inşallah canım çok sevındım senın için
Allah razı olsun beyazım inşallah sağlıkla ilerler bana sımsıkı tutunurdarısı en en en kısa zamanda sana inşallah
O kadar mutlu oldum kii.. Mucizen sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Dualarımdasın bir mucizee
matmazelimmmmmmm canımmmm sensin dimi sensin çook uzun zaman oldu nerelerdeydinnn çok özledik çooookkçooook teşekkür ederimmm inşallah bu defa beni bırakmaz Allah razı olsun canım beniiimmmmmnasılsın iyi misin

Aminnn canim benim, insallahhhh

Yok kuzum o bizim matmazel degil sanırım Matmazella sen matmazeell değilsin dimi

Allah razı olsun kuzumm çok çok çok teşekkür ederiminşallah senin tedavin de çok çok çok güzel gider ve çok güzel gelişmeler olur
Amin amin inşallah. Senin de hamiş dualarını bekleyeceğim. Yiaaa şuranın çocuk parkına dönmesi hayalim hayırlısıyla ve sağlıkla gerçek olur inşallah O zaman biz de çayımızı kaaaavemizi alıp olağan bebek dertleriyle şeyaparız birbirimizin beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…