- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.521
Bir daha gitme olur muGeldim galibahemen burayı okudum merakla ne güzel haberler var çok mutlu oldum
Bir daha gitme olur mu
Biz mutlulukta da üzüntüde de hep beraberiz
Evetttt artık güzel haberler hep bizle olacak
Oraya da gittim cnms iki yıl önce falan. Kuzenim orda çalışıyor ahahhsns Seni bulacaaaaamMegadaydim kanks ben küçük yerler sevmiyom hshshsh10 dakika mi kizim sen prof olmuşsun resmen hshshsh
Hsjsjsjs bul beniiii gel al beniiiii hshshshshOraya da gittim cnms iki yıl önce falan. Kuzenim orda çalışıyor ahahhsns Seni bulacaaaaam
Tabii ya ne sandın? Sertifika verecekler bana yarın
Insallah canimmmmCanım seninde gözün aydın inşallah yarın müjdeli pıt pıtlarla gel inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun
Yolla gelsin. Kedinin patisiyle damga falan da vur, inandırıcı olsunHsjsjsjs bul beniiii gel al beniiiii hshshshshkanka ben sana simdi yolluyorum online sertifikani
Bende iyi ki seni tanımışım canım...Duygulandırdın beni parem iyki tanımışım seni burdan hıssediyorum kalbının güzelliğiğni Rabbim bu ay senı bebegıne kavustursun inşallah Bunu bütün kalbimle diliyorum
Beyaaaaz hesabını sildin sanıyordumİnşallah inşallah kuzu içinde sağlıkla büyüsün Rabbim sağlıkla guzel günlerini göstersin inşallah canım çok sevındım senın için
canım benimmm Allahn razı olsun umarım bu defa hepimiz için güzel olurYaaaaaaaaa insallaahhhh kuzummmmmm cok heyecanliyim senin adina da, insallah cok guzel olacak canimmmmmmm
canparemmm allah razı olsun inşallah beni bırakmaz güzel yavrumSen de yarın çok iyi sonuç alacaksın inanıyorum
Ohhhh
Her zaman duamdasın Birtanem
Mucizemiz sağlıkla gelecek Allahın izni ile
Allah razı olsun kuzumm çok çok çok teşekkür ederimYaaaa çok sevindim. Allah sana bağışlasın, inşallah çok daha iyi sonuçlar alırsın. Yaa dedim ben dedim milyonda bir ihtimal de olsa olacağı varsa olur, sen ümitlenme ama ben ümitleneyim dedim. İnşallah hafta sonu daha da mutlu dönersin hastaneden
çok şükür bin şükür hemşirem inşallah sağlıklı ilerler Allah ın izniyle doğum haberini de vermek nasip olurJshshsjs azmis hakkaten hshshdh
Fahrettin koca patronumdu kanka1.5 metre boyum var baya küçüğüm hshshsh
Ayyy mucizeeeeeinanmıyorum ya bak demistik sana iyi düşün diye cok sukur rabbime ayy cok sevindim doğum haberinide aliriz inşallah
inşallah canım benimmm inşallah
Allah razı olsun beyazım inşallah sağlıkla ilerler bana sımsıkı tutunurİnşallah inşallah kuzu içinde sağlıkla büyüsün Rabbim sağlıkla guzel günlerini göstersin inşallah canım çok sevındım senın için
matmazelimmmmmmm canımmmm sensin dimi sensin
Evet bir ara baktım olmuyor bıraz uzaklaşmak iyi gelir diye silmiştim sonra baktım olmuyor meraklandım yıneBeyaaaaz hesabını sildin sanıyordum
canım benimmm Allahn razı olsun umarım bu defa hepimiz için güzel olur
canparemmm allah razı olsun inşallah beni bırakmaz güzel yavrumve senin güzel haberlerini de en kısa zamanda alırız inşallah
Allah razı olsun kuzumm çok çok çok teşekkür ederiminşallah senin tedavin de çok çok çok güzel gider ve çok güzel gelişmeler olur
çok şükür bin şükür hemşirem inşallah sağlıklı ilerler Allah ın izniyle doğum haberini de vermek nasip olursenin de küçük yumiler inşallah inattan vazgeçer de bi an önce bebiş olur sarıp sarmalar karnını
inşallah canım benimmm inşallah
Allah razı olsun beyazım inşallah sağlıkla ilerler bana sımsıkı tutunurdarısı en en en kısa zamanda sana inşallah
matmazelimmmmmmm canımmmm sensin dimi sensinçook uzun zaman oldu nerelerdeydinnn çok özledik çooookk çooook teşekkür ederimmm inşallah bu defa beni bırakmaz Allah razı olsun canım beniiimmmmm nasılsın iyi misin
hadi yaa değil miAminnn canim benim, insallahhhh
Yok kuzum o bizim matmazel degil sanırımMatmazella sen matmazeell değilsin dimi
Canim doktorunu ara hemen bakalim dur telas yapma, kırmızı mi?kızlar benim kanamam başladı adet gibi ben napcam sanırım bu defa da olmicak
aradım düşük olabilir dedi coraspirini kes yarın gel tekrar beta bakalım şuan bişey yapamayız dediCanim doktorunu ara hemen bakalim dur telas yapma, kırmızı mi?
Amin amin inşallah. Senin de hamiş dualarını bekleyeceğim. Yiaaa şuranın çocuk parkına dönmesi hayalim hayırlısıyla ve sağlıkla gerçek olur inşallahAllah razı olsun kuzumm çok çok çok teşekkür ederiminşallah senin tedavin de çok çok çok güzel gider ve çok güzel gelişmeler olur
Düşük önleyici kullanıyordun ama değil mi? Ona devam yani?aradım düşük olabilir dedi coraspirini kes yarın gel tekrar beta bakalım şuan bişey yapamayız dedi
Kirmizi mi peki canim gelen akıntı?aradım düşük olabilir dedi coraspirini kes yarın gel tekrar beta bakalım şuan bişey yapamayız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?