- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.541
kan sulandırıcı coraspirin progestan folik asit başlamıştım..adet gibi aynı moralim bozuldu çokDüşük önleyici kullanıyordun ama değil mi? Ona devam yani?
aynı adet gibi akıntı karışık normal adet dibi kıpkırmızı kana değil amaKirmizi mi peki canim gelen akıntı?
Ne olursa olsun moral bozmuyoruz, hemen ardindan cok guzel gebelikler oluyor, rahmin sana hazırım diyor bir nevi. Guzel düşün kuzum dur bakalimkan sulandırıcı coraspirin progestan folik asit başlamıştım..adet gibi aynı moralim bozuldu çok
Uzan bakalim kuzum, adet gibi gelen cok duydum. Benim de kahve akintilarim devam ediyor hep. Dur biraz bekleaynı adet gibi akıntı karışık normal adet dibi kıpkırmızı kana değil ama
Şimdi geldik canım. İğneler üç gün daha aynı dozdan devam. Çatlamayı önlesin diye yeni bir iğne daha ekledi. Üç gün ona da devam edecekmişim. Anestezi için de kan aldılar şimdiden. Cumartesi sabah kontrol@NealStreet canim kontrole gittin mi?
Başında da adet gibi uzun uzun oldun ama değerin yükseldi kuzu ya. Allah'tan ümit kesilmez. O zaman düşmedi belki şimdi de normal bir kanamadır. Artık bütün gebelikler kanamalı galiba.aynı adet gibi akıntı karışık normal adet dibi kıpkırmızı kana değil ama
çok üzüldümNe olursa olsun moral bozmuyoruz, hemen ardindan cok guzel gebelikler oluyor, rahmin sana hazırım diyor bir nevi. Guzel düşün kuzum dur bakalim
işteyim kiUzan bakalim kuzum, adet gibi gelen cok duydum. Benim de kahve akintilarim devam ediyor hep. Dur biraz bekle
inşallah öyledir kuzumBaşında da adet gibi uzun uzun oldun ama değerin yükseldi kuzu ya. Allah'tan ümit kesilmez. O zaman düşmedi belki şimdi de normal bir kanamadır. Artık bütün gebelikler kanamalı galiba.Miss Bride 'ın da kanama olmuştu başında galiba di mi?
Iyi gidiyor diyebiliriz o halde dimiŞimdi geldik canım. İğneler üç gün daha aynı dozdan devam. Çatlamayı önlesin diye yeni bir iğne daha ekledi. Üç gün ona da devam edecekmişim. Anestezi için de kan aldılar şimdiden. Cumartesi sabah kontrol
Düşürme yüzünü öyle. Dur bakalım. Başka bir sayfada da bir arkadaşın başladığında beri kanaması var. Hatta ona hiç ilaç vermediler ilk. Sağlıksızsa tutunmasını sağlamamamız doğru olmaz gibi bir şey dediler. %50 şansın var diyerek eve yolladılar. Sonra kontrole gittiğinde düşük önleyici verdiler. Kanaması hala devam ediyor. Evde yatış verdiler. Dün kalp atışını duydu. İçeride hala kanama alanı varmış. Maalesef artık hamile kalmak zor, kalınca da riskler oluyor böyle. Bu bebikler insanı korkutuyor bi yüreğini ağzına getiriyor ama eninde sonunda geliyorlar. Hem biz ne konuştuk seninle? Vücudun sana ne güzel bir işaret verdi di mi? Yumurtaların biz buradayız dedi bak. Bu olmasa da sonrası için büyük umudumuz var artık. Hem benim bundan da umudum çok halainşallah öyledir kuzum
Şişlik normal canım olabilir. Izin alabiliyorsan al eve gidip uzan. Ya da isyerinde ayaklarini uzat. Cok uzulme, neden çünkü bu hic beklemedigin anda gelen bir surprizdi, olursa kucagimiz acik ama olmazsa da rahmin sana ben artik hazirim mesaji veriyor. Sakin ol.çok üzüldüm
işteyim kikarnım iki gündür gaz sancısı gibi sancı giriyodu bugün de davul gibi şiş
Öyle galiba. Hiçbir şey demiyorlar. Ben de sormuyorum. Kafa cilalandı benim o merkezde bi haller oluyor. "Amaaaağn" deyip çıkıyorum ekstra deşmeden. Sadece doktor hemşireye sağ 11, sol 12 dedi. Bir tek bunu sordum hemşireye. Bunlar da boyutuymuşIyi gidiyor diyebiliriz o halde dimi
En iyisi biliyo musun, kafa rahat oh misss, cok iyi yapiyorsunÖyle galiba. Hiçbir şey demiyorlar. Ben de sormuyorum. Kafa cilalandı benim o merkezde bi haller oluyor. "Amaaaağn" deyip çıkıyorum ekstra deşmeden. Sadece doktor hemşireye sağ 11, sol 12 dedi. Bir tek bunu sordum hemşireye. Bunlar da boyutuymuş
İşte bugün 5. gündü bakalım. Ya ben normalde her şeyi en ince ayrıntısına kadar deşerim, bilmek isterim. Doktor hiç o kafada değil. Benim de salmama vesile oldu galiba o. Diğer ihtimal olarak diyorum ki galiba merkezdeki oda spreyine bir şey karıştırıyorlar. O gevşetiyor olabilirEn iyisi biliyo musun, kafa rahat oh misss, cok iyi yapiyorsuniyi sanki o boyutlar birkac gune daha da iyi olacak demek ki
Kahverengi lekelenmeler oldu ama o da kanamanın bir çeşidi.Başında da adet gibi uzun uzun oldun ama değerin yükseldi kuzu ya. Allah'tan ümit kesilmez. O zaman düşmedi belki şimdi de normal bir kanamadır. Artık bütün gebelikler kanamalı galiba.Miss Bride 'ın da kanama olmuştu başında galiba di mi?
Artık sanki bazısı da değil tamamı böyle gibi. Bunu da mı yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor nedir anlamadım. Senin kontrole kaç gün kaldı bu arada dört mü?Kahverengi lekelenmeler oldu ama o da kanamanın bir çeşidi.
Hem de kaç kere, iki gün öncesine kadar. Bazı gebelikler böyle baaşlayıp böyle devam ediyor yapacak birşey yok.
bazılarına hiç zor değil aslında ama bizler gibi bazılarına da zorlu bir süreç oluyor.. nasip kuzum olcağı varsa olur napalımDüşürme yüzünü öyle. Dur bakalım. Başka bir sayfada da bir arkadaşın başladığında beri kanaması var. Hatta ona hiç ilaç vermediler ilk. Sağlıksızsa tutunmasını sağlamamamız doğru olmaz gibi bir şey dediler. %50 şansın var diyerek eve yolladılar. Sonra kontrole gittiğinde düşük önleyici verdiler. Kanaması hala devam ediyor. Evde yatış verdiler. Dün kalp atışını duydu. İçeride hala kanama alanı varmış. Maalesef artık hamile kalmak zor, kalınca da riskler oluyor böyle. Bu bebikler insanı korkutuyor bi yüreğini ağzına getiriyor ama eninde sonunda geliyorlar. Hem biz ne konuştuk seninle? Vücudun sana ne güzel bir işaret verdi di mi? Yumurtaların biz buradayız dedi bak. Bu olmasa da sonrası için büyük umudumuz var artık. Hem benim bundan da umudum çok halaİnşallah Allah sesimizi duysun, sağlıkla sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana
haklısın canım dr öyle söyledi bu zaten süpriz bi gebelikti diye hayırlısı bakalm Rabbimden gelen başım gözüm üstüneŞişlik normal canım olabilir. Izin alabiliyorsan al eve gidip uzan. Ya da isyerinde ayaklarini uzat. Cok uzulme, neden çünkü bu hic beklemedigin anda gelen bir surprizdi, olursa kucagimiz acik ama olmazsa da rahmin sana ben artik hazirim mesaji veriyor. Sakin ol.
İnşallah herşey yolunda gider canımİşte bugün 5. gündü bakalım. Ya ben normalde her şeyi en ince ayrıntısına kadar deşerim, bilmek isterim. Doktor hiç o kafada değil. Benim de salmama vesile oldu galiba o. Diğer ihtimal olarak diyorum ki galiba merkezdeki oda spreyine bir şey karıştırıyorlar. O gevşetiyor olabilir
Amin. Sağ ol beyazım. Gerçekten öyle oldu ya hala inanamıyorum ben, neyin içine girdiğimi idrak edemiyorum tam. Hem çok zor hem de başkası yaşıyor da ben dışardan izliyorum gibi. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bı arada sen beni çıkaramamışındır, ben terelelli.İnşallah herşey yolunda gider canımherşeye katlanır olduk bebikler için gelsinlerde tek isteğimiz o
6'sında gidicem.Artık sanki bazısı da değil tamamı böyle gibi. Bunu da mı yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor nedir anlamadım. Senin kontrole kaç gün kaldı bu arada dört mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?