Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı adet gibi akıntı karışık normal adet dibi kıpkırmızı kana değil ama
Başında da adet gibi uzun uzun oldun ama değerin yükseldi kuzu ya. Allah'tan ümit kesilmez. O zaman düşmedi belki şimdi de normal bir kanamadır. Artık bütün gebelikler kanamalı galiba. Miss Bride 'ın da kanama olmuştu başında galiba di mi?

Ne olursa olsun moral bozmuyoruz, hemen ardindan cok guzel gebelikler oluyor, rahmin sana hazırım diyor bir nevi. Guzel düşün kuzum dur bakalim
çok üzüldüm
Uzan bakalim kuzum, adet gibi gelen cok duydum. Benim de kahve akintilarim devam ediyor hep. Dur biraz bekle
işteyim ki karnım iki gündür gaz sancısı gibi sancı giriyodu bugün de davul gibi şiş

inşallah öyledir kuzum
Düşürme yüzünü öyle. Dur bakalım. Başka bir sayfada da bir arkadaşın başladığında beri kanaması var. Hatta ona hiç ilaç vermediler ilk. Sağlıksızsa tutunmasını sağlamamamız doğru olmaz gibi bir şey dediler. %50 şansın var diyerek eve yolladılar. Sonra kontrole gittiğinde düşük önleyici verdiler. Kanaması hala devam ediyor. Evde yatış verdiler. Dün kalp atışını duydu. İçeride hala kanama alanı varmış. Maalesef artık hamile kalmak zor, kalınca da riskler oluyor böyle. Bu bebikler insanı korkutuyor bi yüreğini ağzına getiriyor ama eninde sonunda geliyorlar. Hem biz ne konuştuk seninle? Vücudun sana ne güzel bir işaret verdi di mi? Yumurtaların biz buradayız dedi bak. Bu olmasa da sonrası için büyük umudumuz var artık. Hem benim bundan da umudum çok hala İnşallah Allah sesimizi duysun, sağlıkla sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana

çok üzüldüm

işteyim ki karnım iki gündür gaz sancısı gibi sancı giriyodu bugün de davul gibi şiş
Şişlik normal canım olabilir. Izin alabiliyorsan al eve gidip uzan. Ya da isyerinde ayaklarini uzat. Cok uzulme, neden çünkü bu hic beklemedigin anda gelen bir surprizdi, olursa kucagimiz acik ama olmazsa da rahmin sana ben artik hazirim mesaji veriyor. Sakin ol.

En iyisi biliyo musun, kafa rahat oh misss, cok iyi yapiyorsun iyi sanki o boyutlar birkac gune daha da iyi olacak demek ki

En iyisi biliyo musun, kafa rahat oh misss, cok iyi yapiyorsun iyi sanki o boyutlar birkac gune daha da iyi olacak demek ki
İşte bugün 5. gündü bakalım. Ya ben normalde her şeyi en ince ayrıntısına kadar deşerim, bilmek isterim. Doktor hiç o kafada değil. Benim de salmama vesile oldu galiba o. Diğer ihtimal olarak diyorum ki galiba merkezdeki oda spreyine bir şey karıştırıyorlar. O gevşetiyor olabilir

Kahverengi lekelenmeler oldu ama o da kanamanın bir çeşidi.
Hem de kaç kere, iki gün öncesine kadar. Bazı gebelikler böyle baaşlayıp böyle devam ediyor yapacak birşey yok.

Kahverengi lekelenmeler oldu ama o da kanamanın bir çeşidi.
Hem de kaç kere, iki gün öncesine kadar. Bazı gebelikler böyle baaşlayıp böyle devam ediyor yapacak birşey yok.
Artık sanki bazısı da değil tamamı böyle gibi. Bunu da mı yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor nedir anlamadım. Senin kontrole kaç gün kaldı bu arada dört mü?

bazılarına hiç zor değil aslında ama bizler gibi bazılarına da zorlu bir süreç oluyor.. nasip kuzum olcağı varsa olur napalım
haklısın canım dr öyle söyledi bu zaten süpriz bi gebelikti diye hayırlısı bakalm Rabbimden gelen başım gözüm üstüne

İnşallah herşey yolunda gider canım herşeye katlanır olduk bebikler için gelsinlerde tek isteğimiz o

İnşallah herşey yolunda gider canım herşeye katlanır olduk bebikler için gelsinlerde tek isteğimiz o
Amin. Sağ ol beyazım. Gerçekten öyle oldu ya hala inanamıyorum ben, neyin içine girdiğimi idrak edemiyorum tam. Hem çok zor hem de başkası yaşıyor da ben dışardan izliyorum gibi. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bı arada sen beni çıkaramamışındır, ben terelelli.

Artık sanki bazısı da değil tamamı böyle gibi. Bunu da mı yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor nedir anlamadım. Senin kontrole kaç gün kaldı bu arada dört mü?
6'sında gidicem. Çoğunluğu öyle tabi. Doktorlar da pek umursamıyo lekelenmeyi, rengi kırmızı olmadığı müddetçe, progestan iç dinlen, bol su diye yolluyolar.
Benimki onu da yapmıyodu, bişey olmaz diyodu ilaç da vermedi iki sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…