- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.561
Aa varmış. Sanki o gün bir hafta var dedin gibi kalmış aklımda. Artık biraz yorma ya azıcık şımart kendini. Kontrolden sonra bizi güncelle mutlaka. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin. O kist kü çü le cek!6'sında gidicem.Çoğunluğu öyle tabi. Doktorlar da pek umursamıyo lekelenmeyi, rengi kırmızı olmadığı müddetçe, progestan iç dinlen, bol su diye yolluyolar.
Benimki onu da yapmıyodu, bişey olmaz diyodu ilaç da vermedi iki sefer.
Bekliyoruz küçülmesini heyecanla :) Eşim gelsin gitsin de anca öyle. Tatlı yaptım az önce, mutfağı toparladım, evi süpürdüm, biraz oturdum yine kalkıcam.Aa varmış. Sanki o gün bir hafta var dedin gibi kalmış aklımda. Artık biraz yorma ya azıcık şımart kendini. Kontrolden sonra bizi güncelle mutlaka. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin. O kist kü çü le cek!
Herseyin icerigini bozdular ne sebze kaldi ne meyveArtık sanki bazısı da değil tamamı böyle gibi. Bunu da mı yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor nedir anlamadım. Senin kontrole kaç gün kaldı bu arada dört mü?
Deli bu kız yav enercin mi fazla geliyor bacım? Ben iki gün önce (eşimle birlikte) evi dip köşe süpürdüm sildim. Lavaboyu, klozeti falan temizledim. Ev de 75 m2 yanlış anlaşılmasın. 3 saat falan sürdü. Hamile kalırsam ben temizlik yapamam dedim, yamulup oturdum. İki gün sağ kolum ağrıdı. Sen neyin peşindesinBekliyoruz küçülmesini heyecanla :) Eşim gelsin gitsin de anca öyle. Tatlı yaptım az önce, mutfağı toparladım, evi süpürdüm, biraz oturdum yine kalkıcam.
Kanka bejim esim evi 10 dakikada supuruyor hshshdh evde 3+1 yani ben sabahtan aksama kadar bitiremiyorum amaDeli bu kız yav enercin mi fazla geliyor bacım. Ben iki gün önce (eşimle birlikte) evi dip köşe süpürdüm sildim. Lavaboyu, klozeti falan temizledim. Ev de 75 m2 yanlış anlaşılmasın. 3 saat falan sürdü. Hamile kalırsam ben temizlik yapamam dedim, yamulup oturdum. İki gün sağ kolum ağrıdı. Sen neyin peşindesin
Evet ya üzücü gerçekten. Merkezde bakıyorum gencecik insanlar. İnsan üzülüyor. Sırf orada o kadar kalabalık. Daha bilmediğimiz kim bilir kaç milyon insan var böyle. Benim etrafımda da çok varHerseyin icerigini bozdular ne sebze kaldi ne meyve
Benimki de süpürürken öyleydi. Bir gün dedim ki "sen halıların altını süpürmüyor musun ya?" Dedi ki "Onu da mı süpüryoruz?" abshshjsjdjdjdjsjKanka bejim esim evi 10 dakikada supuruyor hshshdh evde 3+1 yani ben sabahtan aksama kadar bitiremiyorum ama
Benimde hastalarimin çoğu infertilite tedavisi gorenlerdi. Her igne yaptigimda rabbim yardim et bizi evlatla sınama derdim ama korktuğumuz başımıza geldi yineEvet ya üzücü gerçekten. Merkezde bakıyorum gencecik insanlar. İnsan üzülüyor. Sırf orada o kadar kalabalık. Daha bilmediğimi kim bilir kaç milyon insan var böyle. Benim etrafımda da çok var
Ya benimki ciceklerin oldugu yerleri asla supurmuyor sanki saksilari yapıştırdım oraya cekiver ne olacak ama iste erkek akli ne diyim hshshBenimki de süpürürken öyleydi. Bir gün dedim ki "sen halıların altını süpürmüyor musun ya?" Dedi ki "Onu da mı süpüryoruz?" abshshjsjdjdjdjsj
140 m2nin hemen hemen her karışını sildim süpürdüm ama tabi iki güne yaymak zorunda kaldım bunu.Deli bu kız yav enercin mi fazla geliyor bacım? Ben iki gün önce (eşimle birlikte) evi dip köşe süpürdüm sildim. Lavaboyu, klozeti falan temizledim. Ev de 75 m2 yanlış anlaşılmasın. 3 saat falan sürdü. Hamile kalırsam ben temizlik yapamam dedim, yamulup oturdum. İki gün sağ kolum ağrıdı. Sen neyin peşindesin
Ya ben otura otura yapiyorum temizliği140 m2nin hemen hemen her karışını sildim süpürdüm ama tabi iki güne yaymak zorunda kaldım bunu.Hamile olmasam bir günde tozunu attırırdım. Ama benimki hastalık gibi, temizliğe başlayınca geçen saati yorulduğumu falan hiç anlamıyorum. Akşam yatağa yatınca, ağrılarım başlayınca fark ediyorum.
Ben de hep etrafımda evlat sahibi olamayanların derdini alırdım. Sürekli dua ederdim onlar için. Beni de buldu. Napalım mukadderat. Bizim çocuklarımız da doğunca çok kıymetli olacak. Böyle teselli ediyorum kendimiBenimde hastalarimin çoğu infertilite tedavisi gorenlerdi. Her igne yaptigimda rabbim yardim et bizi evlatla sınama derdim ama korktuğumuz başımıza geldi yine
Yoo dostum yoo ben hemen ise vericem sipayi gorur o hshshBen de hep etrafımda evlat sahibi olamayanların derdini alırdım. Sürekli dua ederdim onlar için. Beni de buldu. Napalım mukadderat. Bizim çocuklarımız da doğunca çok kıymetli olacak. Böyle teselli ediyorum kendimi
Ben de ayda bi kere yapıyorum bilemedin iki :)Ya ben otura otura yapiyorum temizliğihoc sevmiyorum temizlik yapmayi ☠
Tam bir sayko. Temizlik sahiden mükemmel bir terapi. O anda başka bir şey düşünemiyor beyin ama ben acayip kolay yorulan bir insanım. Bir de kollaarım çok güçsüz. Yazın camları sileyim dedim. Tam üç gün sürdü140 m2nin hemen hemen her karışını sildim süpürdüm ama tabi iki güne yaymak zorunda kaldım bunu.Hamile olmasam bir günde tozunu attırırdım. Ama benimki hastalık gibi, temizliğe başlayınca geçen saati yorulduğumu falan hiç anlamıyorum. Akşam yatağa yatınca, ağrılarım başlayınca fark ediyorum.
İşte değer getiren bir kıymet ahshsj Ben de yedi yaşına girdiği yaz işe vereceğim. Masraflarını çıkarsınYoo dostum yoo ben hemen ise vericem sipayi gorur o hshsh
Doktor multi vitamin vermiş, demir ilacı vermiş, yetmemiş bir de üstüne damla d vitamini vermiş. Enerji patlamasıTam bir sayko. Temizlik sahiden mükemmel bir terapi. O anda başka bir şey düşünemiyor beyin ama ben acayip kolay yorulan bir insanım. Bir de kollaarım çok güçsüz. Yazın camları sileyim dedim. Tam üç gün sürdü
Ya buna NEDENSE hiç şaşırmadım. Ben koltukların altı yüksek ve boş olmasına rağmen çekip öyle süpürüyorum tekrar. Süpürgelikleri dikine dikine süpürüyorum. Prizlerin üstüne, kablolara kadar süpürüyom yavYa benimki ciceklerin oldugu yerleri asla supurmuyor sanki saksilari yapıştırdım oraya cekiver ne olacak ama iste erkek akli ne diyim hshsh
İyi ki mola veriyon ha. O da olmasa apartmana dalacan diye korkuyorumDoktor multi vitamin vermiş, demir ilacı vermiş, yetmemiş bir de üstüne damla d vitamini vermiş. Enerji patlaması
Daha benim kistim olmayacak, hamileliğim riskli olmayacak varya hayatta oturmam yerimde. Şimdi ağrım başlıyo diye mecburen mola veriyorum, yatıyorum falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?