- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.581
Ya bende 10 gunde bir bel fitigim var çünküBen de ayda bi kere yapıyorum bilemedin iki :)
Hshshsh tabi ya kolaydi oyle çocuk yapmak herkes başının caresine bakacak dunyaya gelinceİşte değer getiren bir kıymet ahshsj Ben de yedi yaşına girdiği yaz işe vereceğim. Masraflarını çıkarsın
Benim koltuk L olduğu icun cekemiyorum altindan temizliyorum maalesef ama bekarken anamgilin evinde bende öyleydim simdi yaslandim hshsYa buna NEDENSE hiç şaşırmadım. Ben koltukların altı yüksek ve boş olmasına rağmen çekip öyle süpürüyorum tekrar. Süpürgelikleri dikine dikine süpürüyorum. Prizlerin üstüne, kablolara kadar süpürüyom yav
dalmışlığım var. sildim apartmanı da baştan aşağı bi seferindeİyi ki mola veriyon ha. O da olmasa apartmana dalacan diye korkuyorum
ne uğraşıcan boşver, benimki hastalık pandemiden sonra arttı böyle oldu.Ya bende 10 gunde bir bel fitigim var çünkürobot supurge olmasa ev kedi tüyünden gecilmez vallahi
Hahshahs delii, o sprey her ne ise versinler bize de bir dozİşte bugün 5. gündü bakalım. Ya ben normalde her şeyi en ince ayrıntısına kadar deşerim, bilmek isterim. Doktor hiç o kafada değil. Benim de salmama vesile oldu galiba o. Diğer ihtimal olarak diyorum ki galiba merkezdeki oda spreyine bir şey karıştırıyorlar. O gevşetiyor olabilir
Harikasin canim, sakin kal bu sekilde, elbette kolay degil ama cok guzel mesajlar da var icinde. Insallah simdiden sonra cok iyi olacak her seybazılarına hiç zor değil aslında ama bizler gibi bazılarına da zorlu bir süreç oluyor.. nasip kuzum olcağı varsa olur napalım
haklısın canım dr öyle söyledi bu zaten süpriz bi gebelikti diye hayırlısı bakalm Rabbimden gelen başım gözüm üstüne
Gittim canim, az once döndüm, kalp atisini duyduk çok şükür
BAYANA ambilans litfendalmışlığım var. sildim apartmanı da baştan aşağı bi seferinde
ne uğraşıcan boşver, benimki hastalık pandemiden sonra arttı böyle oldu.
Ohh şükür ❤ bidaha ne zaman gidicenHahshahs delii, o sprey her ne ise versinler bize de bir doz
Harikasin canim, sakin kal bu sekilde, elbette kolay degil ama cok guzel mesajlar da var icinde. Insallah simdiden sonra cok iyi olacak her sey
Spreyin sırrını yakalarsam o işin ticaretine giriceeeemHahshahs delii, o sprey her ne ise versinler bize de bir doz
Harikasin canim, sakin kal bu sekilde, elbette kolay degil ama cok guzel mesajlar da var icinde. Insallah simdiden sonra cok iyi olacak her sey
çok sevindim daylerim darısı sağlıklı doğumuna inşallahHahshahs delii, o sprey her ne ise versinler bize de bir doz
Hahaha tam belli degil yevrum, belli olursa yazarimOhh şükür ❤ bidaha ne zaman gidicen
Eveettt kaydettim kisacik dinletti ama olsun onemli olan duymus olmakSpreyin sırrını yakalarsam o işin ticaretine giriceeeem
Oh ya gözümüz aydın. Kaydettin mi sesini? Aç aç dinle
Amin canimmmm insallah yaaaa hepimiz icinnnnnçok sevindim daylerim darısı sağlıklı doğumuna inşallah
umarım herşey güzel olur
Şaşkınlık hali bir yandan akışına bırakmışlık Rabbime teslimiyet ne olacagını bılememek bu süreçte duygular alt üst oluyor gercekten Çıkardım çıkardım bacım hissettim ben yazdıklarındanAmin. Sağ ol beyazım. Gerçekten öyle oldu ya hala inanamıyorum ben, neyin içine girdiğimi idrak edemiyorum tam. Hem çok zor hem de başkası yaşıyor da ben dışardan izliyorum gibi. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bı arada sen beni çıkaramamışındır, ben terelelli.
Gözün aydın kuzu maşallah Rabbım saglıkla ilerletsın inşallahHahaha tam belli degil yevrum, belli olursa yazarim
Eveettt kaydettim kisacik dinletti ama olsun onemli olan duymus olmak
Amin canimmmm insallah yaaaa hepimiz icinnnnn
Inşallah canimmmm, cok sağ ol, dualarim tum topiktekilerle kuzumGözün aydın kuzu maşallah Rabbım saglıkla ilerletsın inşallahdarısı bizlere
Sizden selam soyledim minnosa, teyzelerin seni coook seviyo dedmdayler dayler onun minnak kalbini seveyim maşallah teyzesinin minik kuzusuna
bir mucizee canımın için o kadar kanamaya rağmen değerin arttı Allahın izniyle sağlıkla sana tutanacak..
@NealStreet canım şifa olsun aldıkların isteğine kavuş
matmazelimmmmmmm canımmmm sensin dimi sensinçook uzun zaman oldu nerelerdeydinnn çok özledik çooookk çooook teşekkür ederimmm inşallah bu defa beni bırakmaz Allah razı olsun canım beniiimmmmm nasılsın iyi misin
Kızlar kimden bahsettiğiniz bilmiyorum ama o ben değilimAminnn canim benim, insallahhhh
Yok kuzum o bizim matmazel degil sanırımMatmazella sen matmazeell değilsin dimi
Amin sağlıkla, hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşalımUSER=1010895]@NealStreet[/USER] canım şifa olsun aldıkların isteğine kavuş
İnşallaah parem kesildi kanamam kahverengi ye döndü ama karnım hala çok şiş ve gaz sancısı gibi sancım vaedayler dayler onun minnak kalbini seveyim maşallah teyzesinin minik kuzusuna
bir mucizee canımın için o kadar kanamaya rağmen değerin arttı Allahın izniyle sağlıkla sana tutanacak..
@NealStreet canım şifa olsun aldıkların isteğine kavuş
Ama sende çok seviliyorsun kiiiiiiKızlar kimden bahsettiğiniz bilmiyorum ama o ben değilim
Canımcım bir yerde okumuştum bebekler doğduğunda da, rahimde büyüdüğü gibi aynı hızla büyümeye devam etse 2 aylıkken 15 metre olur diye.İnşallaah parem kesildi kanamam kahverengi ye döndü ama karnım hala çok şiş ve gaz sancısı gibi sancım vae
Ay parem nolur öyle olsun nolur sağlıklı olsun da benimle kalsın onu çok bekledik ummadığımız zamanda geldiAma sende çok seviliyorsun kiiiiii
Canımcım bir yerde okumuştum bebekler doğduğunda da, rahimde büyüdüğü gibi aynı hızla büyümeye devam etse 2 aylıkken 15 metre olur diye.
Karnının şiş olması normal daha bir aylıkken benim pantolonlarım olmuyordu. Hamile arkadaşımı bir hafta görmedim göbişi çok şişmiş
Bebeğin sana tutunmaya çalışıyor
En olmadık en beklenmedik zamanda geldi... Allahım sağlıkla devam ettirsin
Her zaman duamdasın canımAy parem nolur öyle olsun nolur sağlıklı olsun da benimle kalsın onu çok bekledik ummadığımız zamanda geldib
10 numarayım, bomba gibiyimSelam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?