- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.601
Her zaman duamdasın canım
10 numarayım, bomba gibiyim
Asıl sen nasılsın nerelerdesin fıstık
hahahahha hep bomba gibi olalım
ben bu aralar iş temposu çok yoğun vakit bulamıyorum girecek
Yaa canımsın inşallah en kısa zamanda daha güzel haberlerle toplaşırız burda
Sizlerden iyi haber alınca bomba gibi olunmaz mı kiii
Allah kolaylık versin kuzum
Çok az kişi kaldık zatiYaa canımsın inşallah en kısa zamanda daha güzel haberlerle toplaşırız burda
Çok şükür. Gaz sancısı ve şişlik iyiye işaret değil mi mucizecim? Gebelik belirtileri arasında da var hatta. Hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorumİnşallaah parem kesildi kanamam kahverengi ye döndü ama karnım hala çok şiş ve gaz sancısı gibi sancım vae
Ben de oyle düşünmüştümKızlar kimden bahsettiğiniz bilmiyorum ama o ben değilim
Çok az kişi kaldık zati
Her ay üç haber alsak ahanda 2 ayda bitti
InşeAllah sana tutunur canm benimAy parem nolur öyle olsun nolur sağlıklı olsun da benimle kalsın onu çok bekledik ummadığımız zamanda geldib
Çok şükür kuzum.. Ben de iyiye yormak istiyorum inşallah öyledirÇok şükür. Gaz sancısı ve şişlik iyiye işaret değil mi mucizecim? Gebelik belirtileri arasında da var hatta. Hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorum
İnşallaah canım benimmmInşeAllah sana tutunur canm benim
Aldığım testlerin hiçbir zaman markasına bakmadım desemKızlar siz hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz genelde?
Ben bugüne kadar hep Bebe time kullandım hiç yanıltmadı hep negatif çıktı gerçekten hep negatifti ahsjxnxöd
Yani kuruma çizgisi bozukluk vs hiç yaşamadım 1 buçuk yıldır kullanıyorm
Siz ne düşünüyosunuz
Paresilaaa @NealStreet Hemsirecik
Canim ben 2 kere cok uyguna toplu sekilde aldim ikisinden de memnun kaldim, ilki laboquickti, 2.si dr prufer. Ilkinin fiyatini hatrlamiyorm 20li almıştım, 2.si 25li 40tlydi. Ikisi de yanıltmadı ve erken de gosterdi.Kızlar siz hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz genelde?
Ben bugüne kadar hep Bebe time kullandım hiç yanıltmadı hep negatif çıktı gerçekten hep negatifti ahsjxnxöd
Siz ne düşünüyosunuz
Ben onu hiç kullanmadım ama sanki yanıltıyor diyorlardı onun için. Bir sürü marka kullandım ben Certain, OneStep, Freely. Şu an Miratech var elimde. İnternetten sipariş vermiştim. Bunlar da hep negatifti. Doğruydular maalesef hepKızlar siz hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz genelde?
Siz ne düşünüyosunuz
İyiye yor, iyiye. Tekrar tahlil yaptırdın mı? Ne zaman gidecektin doktora?Çok şükür kuzum.. Ben de iyiye yormak istiyorum inşallah öyledir
İnşallaah canım benimmm
Ben hep laboquick kullandım bence gayet net şekilde gösteriyor tarihleri.Kızlar kullandığınız en iyi dedğiniz ovulasyon testi önerirmisniz ?
Canım ben de laboquick ve bebe time kullanmıştım. Hepsinde negatif olduğu için pozitif olmasına rağmen yanlış gösterir mi ya da ne kadar erken gösterir bilemedimKızlar siz hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz genelde?
Siz ne düşünüyosunuz
Eczacı ne verirse onu kullanıyorum onlarda hep negatif hzhhshsKızlar siz hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz genelde?
Siz ne düşünüyosunuz
Biz yanlış mı yapıyoruz acaba? "Bunun pozitif göstereninden yok mu?" diye isteyeceğim bir dahakineEczacı ne verirse onu kullanıyorum onlarda hep negatif hzhhshs
Adam her seferinde erken olandanmi olsun abla diyor. Ya kardes ben o testlere para dökmeyi biraktim ne erkeni en gec olanından ver diyorum hzhshBiz yanlış mı yapıyoruz acaba? "Bunun pozitif göstereninden yok mu?" diye isteyeceğim bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?