Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adam her seferinde erken olandanmi olsun abla diyor. Ya kardes ben o testlere para dökmeyi biraktim ne erkeni en gec olanından ver diyorum hzhsh
ahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içinden

ahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içinden
Yazzih kiz 5 5 vermeyin, alin toplu, cok ehonomihhh ben bokunu cikardim yaparken çünkü birinde 5 birinde 3 gün onceden gosterdi.

İyiye yor, iyiye. Tekrar tahlil yaptırdın mı? Ne zaman gidecektin doktora?
:) deniyorum canım dr dediği gibi denizde bir balık henüz belli değil.. bugün kanama çoğalmazsa cumartesi gitcem inşallah
teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu defa benimki daha net değil kuzu bi beta değeri var ama nereye gidiyor bilmiyoruz

Ahhh inşallah güzel haberlerini alırız. Çok aktif yazamıyorum ama takip ediyorum sizi hep. Sürpriz gebelik demişsin nasıl sürpriz oldu onu merak ettim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…