- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.621
ahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içindenAdam her seferinde erken olandanmi olsun abla diyor. Ya kardes ben o testlere para dökmeyi biraktim ne erkeni en gec olanından ver diyorum hzhsh
Kanka uzulme gece acile gelen var gebelik testi için hshshsahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içinden
Yazzih kiz 5 5 vermeyin, alin toplu, cok ehonomihhhahahahjaj ya ben de nöbetçi eczaneye gidip alıyordum bir ara hobi olarak. O kadar acil hamileyim ki gece nöbetçi eczaneye gidiyorum. Adamlar kim bilir ne diyordu içinden
E onlardan bizde de cok var, hangimiz istemedik ki gece gitmeyiKanka uzulme gece acile gelen var gebelik testi için hshshs
Ben de giderim olum. Her gece giderimKanka uzulme gece acile gelen var gebelik testi için hshshs
Hergğn farklı hastaneye gidip ay hamileyim galiba diyip test verme fikri çık aklımdan sgajbaajBen de giderim olum. Her gece giderim
Çıkmasın ya niye çıksın. Ben giderim. Gerekirse her gece aynı hastaneye giderim hattaHergğn farklı hastaneye gidip ay hamileyim galiba diyip test verme fikri çık aklımdan sgajbaaj
:) deniyorum canım dr dediği gibi denizde bir balık henüz belli değil.. bugün kanama çoğalmazsa cumartesi gitcem inşallahİyiye yor, iyiye. Tekrar tahlil yaptırdın mı? Ne zaman gidecektin doktora?
teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu defa benimki daha net değil kuzu bi beta değeri var ama nereye gidiyor bilmiyoruzKızlaaarr nasılsınız. Çok güzel haberler görüyorumdayler dayler bir mucizee tebrik ederim. sorunsuz sağlıkla tamamlansın umarım gebelikleriniz
Ben hep laboquick kullandım bence gayet net şekilde gösteriyor tarihleri.
Canım ben de laboquick ve bebe time kullanmıştım. Hepsinde negatif olduğu için pozitif olmasına rağmen yanlış gösterir mi ya da ne kadar erken gösterir bilemedim
E onlardan bizde de cok var, hangimiz istemedik ki gece gitmeyi
E yok artık kızlar jshshzhzhsBen de giderim olum. Her gece giderim
Ben gitmedim valla, ama burda da giden doluE yok artık kızlar jshshzhzhs
Var artık. Neleri göze almışım, gece acilde gebelik testinden mi çekineceğim ahshhdjd Keşke bunu da evde kendimiz yapabiliyor olsak. Beş saat gibi kısa bir sürede yapardım ne güzelE yok artık kızlar jshshzhzhs
Çıkmasın ya niye çıksın. Ben giderim. Gerekirse her gece aynı hastaneye giderim hatta
Taam öyle yaparız, seni mi kıracağımfarklı hastane daha heyecanlı hahahah
AnlaştıkTaam öyle yaparız, seni mi kıracağım
Sadece kan alman 5saat dimi yanlis anlamadim hshshsbVar artık. Neleri göze almışım, gece acilde gebelik testinden mi çekineceğim ahshhdjd Keşke bunu da evde kendimiz yapabiliyor olsak. Beş saat gibi kısa bir sürede yapardım ne güzel
Onlar da yolda inşallah gelecekler. Yarısı bizde garantiAnlaştıkherşey tamam ama bebeler yok hahahah
Doğru anladın tabiy kiiiii. Sonucu bir saatte çıkarırım amaSadece kan alman 5saat dimi yanlis anlamadim hshshsb
Ahhh inşallah güzel haberlerini alırız. Çok aktif yazamıyorum ama takip ediyorum sizi hep. Sürpriz gebelik demişsin nasıl sürpriz oldu onu merak ettim bak:) deniyorum canım dr dediği gibi denizde bir balık henüz belli değil.. bugün kanama çoğalmazsa cumartesi gitcem inşallah
teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu defa benimki daha net değil kuzu bi beta değeri var ama nereye gidiyor bilmiyoruz
AhsjhdkdnfcHergğn farklı hastaneye gidip ay hamileyim galiba diyip test verme fikri çık aklımdan sgajbaaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?