Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iğne paketini acana kadar gelirim kiz ben ahsgsjavs
Yeni iğne çok fena ya la. Yapımı daha kolay ama ağzıma s.şıyor Zaten paniklerden panik beğeniyorum. "Elim değdi oraya elim değdi. Enfeksiyon kapacak. Kapar mı? Kaparsa? Burayı da sileyim mi? Aynı alkollü mendille mi sileyim? Değdi mi? Masaya mı değdi? Mikrop kaparım!!!" Ben enjektörün paketini açana kadar kesin gelirsin

Kiz dusunme o kadar yap gitsin düşündükce paniklersin

Kiz dusunme o kadar yap gitsin düşündükce paniklersin
Yabıyoruz hemşire reyiz. Ben sağlık anksiyeteli bi deliyim. Ödüm patlıyor daha iğne saati yaklaşırken. Hemşireye meşaz attım bugün. Prospektüste dedim yarım saat önce dolaptan çıkar diyor dedim, 45 derece eğik yap diyor dedim, ben öyle yaptım deli gibi kızardı kaşındı dedim. Aradı sağ olsun, corona olmasa gidip sarılacağım, hemşirecim de olmasa ne yapardım Sen dedi, o kadar dedi şeyapma dedi. Diğer iğne gibi 90 derece yap dedi, yarım saat önce çıkarmana gerek yok dedi. Neyse bugün de bitti şükür. Yarın yeni krizlerle karşımdayım

Sen simdi pergel falanda almışsındir gshshsh

hahahahah vıp doğum oda güzel. Vıp doğumda ben doğurmayayım bi zahmet, kaç paradır kim bilir. Ben hamile olayım başkası doğursun shjsbsjsh evet evet kocam doğurabilir onca eziyeti biz çekiyoruz oda doğursun

:) deniyorum canım dr dediği gibi denizde bir balık henüz belli değil.. bugün kanama çoğalmazsa cumartesi gitcem inşallah
Yarın büyük gün. Benim de kontrolüm var. Güzel güzel haberlerle gel inşallah, balığın "ben bu sudan çıkmam, bana ne!" desin. Bize tüpçüden yazı gönderdiler yarın eşimle 9-11 arası izinli olduğumuza dair, sokakta durdururlarsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…