- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.032
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.641
O zaman kanlari ben aliyim litfen bsbsbsbOnlar da yolda inşallah gelecekler. Yarısı bizde garanti
Doğru anladın tabiy kiiiii. Sonucu bir saatte çıkarırım ama
Biri hamilesin derse inanmam en az 10 doktora daha giderim netAhsjhdkdnfc
Utanmasak memleketteki tüm dr larin ağzından "hamilesin" kelimesini duymak için randevu alacaz ahsjxjfkf
Regl olduğunu sanmıştı ama betasi artis gosterdi ❤❤Ahhh inşallah güzel haberlerini alırız. Çok aktif yazamıyorum ama takip ediyorum sizi hep. Sürpriz gebelik demişsin nasıl sürpriz oldu onu merak ettim bak
Sen gelip kanları alana kadaaaaaaaaar biz doğuma giderizO zaman kanlari ben aliyim litfen bsbsbsb
Sen iğne paketini acana kadar gelirim kiz ben ahsgsjavsSen gelip kanları alana kadaaaaaaaaar biz doğuma gideriz
Yeni iğne çok fena ya la. Yapımı daha kolay ama ağzıma s.şıyorSen iğne paketini acana kadar gelirim kiz ben ahsgsjavs
Kiz dusunme o kadar yap gitsin düşündükce paniklersinYeni iğne çok fena ya la. Yapımı daha kolay ama ağzıma s.şıyorZaten paniklerden panik beğeniyorum. "Elim değdi oraya elim değdi. Enfeksiyon kapacak. Kapar mı? Kaparsa? Burayı da sileyim mi? Aynı alkollü mendille mi sileyim? Değdi mi? Masaya mı değdi? Mikrop kaparım!!!" Ben enjektörün paketini açana kadar kesin gelirsin
Yabıyoruz hemşire reyiz. Ben sağlık anksiyeteli bi deliyim. Ödüm patlıyor daha iğne saati yaklaşırken. Hemşireye meşaz attım bugün. Prospektüste dedim yarım saat önce dolaptan çıkar diyor dedim, 45 derece eğik yap diyor dedim, ben öyle yaptım deli gibi kızardı kaşındı dedim. Aradı sağ olsun, corona olmasa gidip sarılacağım, hemşirecim de olmasa ne yapardımKiz dusunme o kadar yap gitsin düşündükce paniklersin
Sen simdi pergel falanda almışsındir gshshshYabıyoruz hemşire reyiz. Ben sağlık anksiyeteli bi deliyim. Ödüm patlıyor daha iğne saati yaklaşırken. Hemşireye meşaz attım bugün. Prospektüste dedim yarım saat önce dolaptan çıkar diyor dedim, 45 derece eğik yap diyor dedim, ben öyle yaptım deli gibi kızardı kaşındı dedim. Aradı sağ olsun, corona olmasa gidip sarılacağım, hemşirecim de olmasa ne yapardımSen dedi, o kadar dedi şeyapma dedi. Diğer iğne gibi 90 derece yap dedi, yarım saat önce çıkarmana gerek yok dedi. Neyse bugün de bitti şükür. Yarın yeni krizlerle karşımdayım
Bir c sehpamızı tüp iğnelerine atadık. Her akşam Activex ıslak mendille siliyoruz reyiz. Pergel mergel yabancı maddelere yer yok. Eve ameliyathane girişindeki dev metal lavabolardan yaptırmama ramak kaldıSen simdi pergel falanda almışsındir gshshsh
Oh steril eldiven dikis seti yesil örtüler hshshshBir c sehpamızı tüp iğnelerine atadık. Her akşam Activex ıslak mendille siliyoruz reyiz. Pergel mergel yabancı maddelere yer yok. Eve ameliyathane girişindeki dev metal lavabolardan yaptırmama ramak kaldı
Bunları "Kendi Başıma Nasıl Doğurdum?" adlı kitabımda yazacağım. O yüzden buralarda fazla spoiler verip sürprizini kaçırmak istemiyorum. Lütfen ısrar etme, lütfenOh steril eldiven dikis seti yesil örtüler hshshsh
Sizi ben dogurtucam kk toplu dogurma gunu yapicam hshshshBunları "Kendi Başıma Nasıl Doğurdum?" adlı kitabımda yazacağım. O yüzden buralarda fazla spoiler verip sürprizini kaçırmak istemiyorum. Lütfen ısrar etme, lütfen
Toplu istemem. Bana özel doğurma günü yapacaksan buyur gel. Onca zorlukla hamile kalmışım herkesle beraber mi doğuracağımSizi ben dogurtucam kk toplu dogurma gunu yapicam hshshsh
Of buda çok iyi absjhsjsj ben bebeyi 2 kere doğurmak istiyorum o kadar cok bekledim ki banane 2 kere doğucam hahahahAhsjhdkdnfc
Utanmasak memleketteki tüm dr larin ağzından "hamilesin" kelimesini duymak için randevu alacaz ahsjxjfkf
Bana bu da mantıklı geldi aslında ama biraz zahmetli olabilirOf buda çok iyi absjhsjsj ben bebeyi 2 kere doğurmak istiyorum o kadar cok bekledim ki banane 2 kere doğucam hahahah
Bana bu da mantıklı geldi aslında ama biraz zahmetli olabilir
Ben bana özel doğurma günü olsun diye düşündüm işte. VIP doğum. O kadar beklemişim, iğne falan yapmışım kendime olsun o kadarhmm evet zahmetli olur dur başka bişey bulalım
Ben bana özel doğurma günü olsun diye düşündüm işte. VIP doğum. O kadar beklemişim, iğne falan yapmışım kendime olsun o kadarHastaneden Sinem Kobal gibi çıkayım ben de. "Kocası mı doğurmuş?" desinler
Yarın büyük gün. Benim de kontrolüm var. Güzel güzel haberlerle gel inşallah, balığın "ben bu sudan çıkmam, bana ne!" desin. Bize tüpçüden yazı gönderdiler yarın eşimle 9-11 arası izinli olduğumuza dair, sokakta durdururlarsa diye.:) deniyorum canım dr dediği gibi denizde bir balık henüz belli değil.. bugün kanama çoğalmazsa cumartesi gitcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?