- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.661
İnşallah herşey sorunsuz geçecek canınYarın büyük gün. Benim de kontrolüm var. Güzel güzel haberlerle gel inşallah, balığın "ben bu sudan çıkmam, bana ne!" desin. Bize tüpçüden yazı gönderdiler yarın eşimle 9-11 arası izinli olduğumuza dair, sokakta durdururlarsa diye.
Allahım inşallah inşallahİnşallah herşey sorunsuz geçecek canın
hemşiremin dediği gibi canımm adetliyken beta değeri yüksek çıktıAhhh inşallah güzel haberlerini alırız. Çok aktif yazamıyorum ama takip ediyorum sizi hep. Sürpriz gebelik demişsin nasıl sürpriz oldu onu merak ettim bak
ay güzel hayırlı haberlerle inşallahYarın büyük gün. Benim de kontrolüm var. Güzel güzel haberlerle gel inşallah, balığın "ben bu sudan çıkmam, bana ne!" desin. Bize tüpçüden yazı gönderdiler yarın eşimle 9-11 arası izinli olduğumuza dair, sokakta durdururlarsa diye.
Evet hamile değilim diyordukızlarBerfinim21 vardı o gelmiyor artık galiba oda adetinden 1 hafta önce hamile kalmıştı Paresilaaa hatırlıyor musun
ay evet geri mesajlarına yaptım çoktan doğmuş zaman geçmiş :) ay parem gözlerim hep dolu dolu inanır mısın daha çok muamma herşey ama Rabbim ol demesi yeterliEvet hamile değilim diyordu
Yapmıyordu da test epey sonra yapmıştışimdi sağlıcakla kucağında minnoşu
Kesinlikle Birtanemay evet geri mesajlarına yaptım çoktan doğmuş zaman geçmiş :) ay parem gözlerim hep dolu dolu inanır mısın daha çok muamma herşey ama Rabbim ol demesi yeterli
evet canım benim Rabbim hepimizi tez vakitlere sevindirsin inşallah Allah çoook çoook razı olsunKesinlikle Birtanem
Bak Merve de hamileymiş çok çok sevindim ona da onun ki de mucize gibi oldu tedaviye başlayacaktı ama Allah nasip etti
Yarın saat kaçta randevun hep duamdasın
İnşallah gözyaşların mutluluktan akar
Ay evet yaBiri hamilesin derse inanmam en az 10 doktora daha giderim net
Ahsjfkekflgj hamilelik daha uzun sürsün istiyorum bende o göbeğin tadını çıkarmam lazım agshndmffOf buda çok iyi absjhsjsj ben bebeyi 2 kere doğurmak istiyorum o kadar cok bekledim ki banane 2 kere doğucam hahahah
Ay evet çok sevindim merve de hamileymiş yaKesinlikle Birtanem
Bak Merve de hamileymiş çok çok sevindim ona da onun ki de mucize gibi oldu tedaviye başlayacaktı ama Allah nasip etti
Yarın saat kaçta randevun hep duamdasın
İnşallah gözyaşların mutluluktan akar
Merve gız bzm merveevet canım benim Rabbim hepimizi tez vakitlere sevindirsin inşallah Allah çoook çoook razı olsunrandevu vermedi erkenden gel dedi sabahtan gitcem inşallh...
merve kimdi bilemedim çok sevindim ona da sağlıkla ilerlesin inşallah
ben burda hamilelik haberlerine yeminle hep mutluluktan gözlerim dolarak okuyordum..
banlarıyla meşhur
Tarçın bal çörek otlu konusu var.evet canım benim Rabbim hepimizi tez vakitlere sevindirsin inşallah Allah çoook çoook razı olsunrandevu vermedi erkenden gel dedi sabahtan gitcem inşallh...
merve kimdi bilemedim çok sevindim ona da sağlıkla ilerlesin inşallah
ben burda hamilelik haberlerine yeminle hep mutluluktan gözlerim dolarak okuyordum..
Evet fıstık kendim hamileymiş gibi çok ama çok sevindimAy evet çok sevindim merve de hamileymiş ya
Birazcık ban kraliçesibanlarıyla meşhurçok sevindim yaa inan Rabbim kolay yönden herkese nasip etsin
Bunları "Kendi Başıma Nasıl Doğurdum?" adlı kitabımda yazacağım. O yüzden buralarda fazla spoiler verip sürprizini kaçırmak istemiyorum. Lütfen ısrar etme, lütfen
İyiyim kuzum napayım ya evdeyim öyle ders çalışıyorum sen napiosun nasılsın
İmzalar gönderirim. Bir doğurayım da hayırlısıylakitabın adına bittim yanlız
Ben güzel haberlerle moral topluyorum canım. Martta kimyasal yaşadım...İyiyim kuzum napayım ya evdeyim öyle ders çalışıyorum sen napiosun nasılsın
Olacak olacak kuzum bak oda gelmek için uğraşıyor... Bizde daha tık yok ilişkide yok geçinip gidiyor öyle zaten tüp bebek yaptircaz diye hepten bosladikBen güzel haberlerle moral topluyorum canım. Martta kimyasal yaşadım...
Doğur bacım inşallah sağlıklaİmzalar gönderirim. Bir doğurayım da hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?