- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.681
Önce hamile kalmam lazım ama olsunDoğur bacım inşallah sağlıklaBen imza almaya gelırım sana
Rabbim korktuklarından emın eylesın inşallah yüzünü guldursun evlat mujdesıyle Bu dunyada hiç birsey yokkı böyle mutlu etsın bızı önünü sonunu hayır getırsın yurekten duamdır sana canımay evet geri mesajlarına yaptım çoktan doğmuş zaman geçmiş :) ay parem gözlerim hep dolu dolu inanır mısın daha çok muamma herşey ama Rabbim ol demesi yeterli
Rabbim nasip etmeyecegı seyı hayal ettırmezmıs bu kadar emeğe en güzel şekılde olacak inşallah kuzuÖnce hamile kalmam lazım ama olsun
Sağlıkla gelsinler, tekiz tekiz gelsinler inşallah. İkiz de gelse Allah'tan tabii, başımızın üstünde yerleri var ama o zaan varlığımı unutmanız gerekebilirRabbim nasip etmeyecegı seyı hayal ettırmezmıs bu kadar emeğe en güzel şekılde olacak inşallah kuzuİkiz üçüz Allah ne verdıyse artık
Buralar sensız olmaz bacım el bırlıgıyle büyütürüz artık enişte bey de el atar oldu bittiSağlıkla gelsinler, tekiz tekiz gelsinler inşallah. İkiz de gelse Allah'tan tabii, başımızın üstünde yerleri var ama o zaan varlığımı unutmanız gerekebilir
Burayı çocuk bahçesine çevireceğiz zaten inşallah. Tek de gelse beraber büyüteceğiz mecburBuralar sensız olmaz bacım el bırlıgıyle büyütürüz artık enişte bey de el atar oldu bitti
şu mübarek nasıl güzel duadır bu böyleeeRabbim korktuklarından emın eylesın inşallah yüzünü guldursun evlat mujdesıyle Bu dunyada hiç birsey yokkı böyle mutlu etsın bızı önünü sonunu hayır getırsın yurekten duamdır sana canım
Amiiinnnn canım benim Allah razı olsun senden deşu mübarek nasıl güzel duadır bu böyleeeAllah razı olsunnn beyazıııımmmmm Rabbim en kısa zamanda senin güzel haberlerini de duyursun yaşadığın tüm üzüntüleri unuttursun tez vakitte inşallah
Gelsinler her biri sağlıkla sıhhatle canımOlacak olacak kuzum bak oda gelmek için uğraşıyor... Bizde daha tık yok ilişkide yok geçinip gidiyor öyle zaten tüp bebek yaptircaz diye hepten bosladik
Görmeden kalpten seviyorum seniParesilaaa Parem kalbin çok temiz bana birsey demiştin ve oldu bunu buraya bırakıyorum acıklamayı daha sonra yapıcam
Dr ilaç verdi kuzum tüp bebek yapabilmemiz icin hareketliliğini arttırmamiz gerek dedi kullaniyo bu ay sonuna bakalim gorcezGelsinler her biri sağlıkla sıhhatle canım
Tüp için eşin birşey kullanıyor mu bilmiyorum gerçi seninki böyle şeyler içmez ama
Reprodo m enerji veriyor içebiliyorsa içsin canım
Görmeden kalpten seviyorum seni
Acında da üzüntünde de kalben hissediyorum
Güzel bir açıklama olacağına inancım tam
Eteklerim aha bunun gibi zil çalacak
IVF mi olacaktı?Dr ilaç verdi kuzum tüp bebek yapabilmemiz icin hareketliliğini arttırmamiz gerek dedi kullaniyo bu ay sonuna bakalim gorcez
Buna şimdi bakabildim ben de. Eşime ürologun verdiği Pregros Plus'la benziyormuş. O da hala devam ediyor. 3. kutudaGelsinler her biri sağlıkla sıhhatle canım
Tüp için eşin birşey kullanıyor mu bilmiyorum gerçi seninki böyle şeyler içmez ama
Gelsinler her biri sağlıkla sıhhatle canım
Görmeden kalpten seviyorum seni
Acında da üzüntünde de kalben hissediyorum
Güzel bir açıklama olacağına inancım tam
Eteklerim aha bunun gibi zil çalacak
Onu zamanında alsın yeterli o haldeDr ilaç verdi kuzum tüp bebek yapabilmemiz icin hareketliliğini arttırmamiz gerek dedi kullaniyo bu ay sonuna bakalim gorcez
Valla canım açıkçası eşim gitmedi üroloğa ama yaşı zaten 38 yaş gittikçe sperm azalıyor birazdan fazla sigara içiyor. Sperm kalitesi artsın diye promen alacaktı eczaneden. Ama memleketlisi mi ne çıkmış eczacı onu değil bunu al. Şifanı bulmana biz vesile olacağız inşallah demiş hem epeyde indirim yapmış o da almış. Ben yoksa bunu bilmiyordum baktım araştırdım gayet iyi diyorlar birde performansı arttıBuna şimdi bakabildim ben de. Eşime ürologun verdiği Pregros Plus'la benziyormuş. O da hala devam ediyor. 3. kutuda
Amin kuzum ama bu ara reelde hep arkadaşlarımın ya annesi vefat etti ya babası.. Bir arkadaşım 5 aylık suyu geldi. rahim ağzı açılmış... Devam ederse dikeceklerCanımsın kalpten gönülden hislerin gibi güzel müjdeli haberler al inşallah bu ay
Rabbim herkese hayırlı saglıklı bir doğum nasip etsın o yolda yarıda kalmak gerçekten cok acı çok bunu biz de yaşadık gördük ama insanız işte vazgecmedık içimizde o bebek kokusu hasretının peşinden koşuyoruz deniyoruz istıyoruz Rabbim yaşadığımız kötü günleri unutturacak verceği güzelliklerle inşallah arkadaşım Ben inanıyorum nisan ayı güzel gelecek sana bu sefer de ben hissediyorum kalptenAmin kuzum ama bu ara reelde hep arkadaşlarımın ya annesi vefat etti ya babası.. Bir arkadaşım 5 aylık suyu geldi. rahim ağzı açılmış... Devam ederse dikeceklerben kimyasal yaşadım. Mart ayını hiç ama hiç sevmedim
Sizlerin haberleri sayesinde moralim iyi oluyor... Çok şükür sizler iyi haber veriyorsunuz
İnşallah 29 Nisan eşimin doğum günü ona erken doğum günü hediyesi veririm
Ben de en az üç ayda etki eder diye biliyorum. Eşimin değerleri maalesef başta da kötüydü. İki ay tedavi sonrası daha da düştü değerler. Diğer ilaçları kesti ama takviyeye devam et dedi ürolog. Tüp başladı artık, ilişkiye biz söyleyince başlayabilirsiniz dediler. Şu ana kadar daha izin çıkmadı. Benim şu anlık iğneler bitti. Üç gündür de çatlamayı önlesin diye ekstra bir iğne daha yapıyordum. Yarın sabah tahminim çatlatma iğnesi verecekler. Sonra da yumurta toplamaya çağırırlar gibime geliyor çünkü geçen gidişimde anestezi için kan da aldılar. Doğal yoldan bu ay olma imkanı yok zaten yani ama tüpte de sperm kalitesi önemli olduğu için devam ediyor takviyeye. Eşim 35 yaşında. Uzun yıllar sigara içmiş. 1,5 yıl önce falan bıraktı. Arada tek tük içiyor şimdi. Bakalım çok merak, çok korku, çok da heyecan var :/Onu zamanında alsın yeterli o halde
Hiç aksatmadan alsın
Güzel haber sende de yakındır
Valla canım açıkçası eşim gitmedi üroloğa ama yaşı zaten 38 yaş gittikçe sperm azalıyor birazdan fazla sigara içiyor. Sperm kalitesi artsın diye promen alacaktı eczaneden. Ama memleketlisi mi ne çıkmış eczacı onu değil bunu al. Şifanı bulmana biz vesile olacağız inşallah demiş hem epeyde indirim yapmış o da almış. Ben yoksa bunu bilmiyordum baktım araştırdım gayet iyi diyorlar birde performansı arttı
Ama bunu kullananlar genellikle 3 kutu kullanın diyor. Bir kutu da 30 paket var. Aşağı yukarı 3 ay oluyor.. 3.kutu ise belki tüpe bile gerek kalmaz sürpriz yapar bebeğin
Mübarek bir zat olduğundan mütevellit. Belki de bebekle müjdeleneceksin dın dın dınPeki beklenen regl günümün ramazanın 1. Gününe denk gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?