- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.701
Benimde 2. Günü.....Peki beklenen regl günümün ramazanın 1. Gününe denk gelmesi
Hshshshsh nurluyum ben hshshshshsv kanka valla hic beklentim yok gebelik icin 🏳Mübarek bir zat olduğundan mütevellit. Belki de bebekle müjdeleneceksin dın dın dın
İnşallah gelmez ya dua kankimBenimde 2. Günü.....
Orasını Allah bilir reyizHshshshsh nurluyum ben hshshshshsv kanka valla hic beklentim yok gebelik icin 🏳
Ben yine kiste gebeyim galiba cunkum hem agrim oluyor hemde sivilce bastı yineOrasını Allah bilir reyiz
Bi dur yav. Gidersin bakalım. Ağrıyla sivilce hamilelikte de olmuyor muBen yine kiste gebeyim galiba cunkum hem agrim oluyor hemde sivilce bastı yine
İmkanı yok deme. Daha banı açılmadı ama Merve ikinci tüp bebek denemeye geçecekken hamileliği öğrenmiş. Banı açıldığında hikayesini dinlemeyi merakla ve umutla bekliyorum canımBen de en az üç ayda etki eder diye biliyorum. Eşimin değerleri maalesef başta da kötüydü. İki ay tedavi sonrası daha da düştü değerler. Diğer ilaçları kesti ama takviyeye devam et dedi ürolog. Tüp başladı artık, ilişkiye biz söyleyince başlayabilirsiniz dediler. Şu ana kadar daha izin çıkmadı. Benim şu anlık iğneler bitti. Üç gündür de çatlamayı önlesin diye ekstra bir iğne daha yapıyordum. Yarın sabah tahminim çatlatma iğnesi verecekler. Sonra da yumurta toplamaya çağırırlar gibime geliyor çünkü geçen gidişimde anestezi için kan da aldılar. Doğal yoldan bu ay olma imkanı yok zaten yani ama tüpte de sperm kalitesi önemli olduğu için devam ediyor takviyeye. Eşim 35 yaşında. Uzun yıllar sigara içmiş. 1,5 yıl önce falan bıraktı. Arada tek tük içiyor şimdi. Bakalım çok merak, çok korku, çok da heyecan var :/
Peki beklenen regl günümün ramazanın 1. Gününe denk gelmesi
Canlar belki de bu ay hiç tutamayacaksınızBenimde 2. Günü.....
O kadar cok kist agrisi cektimki ayirt ettiğimi düşünüyorum hshdhdh ( en son gaz agrim var dedigimde ic kanama geciriyodum hshsh)Bi dur yav. Gidersin bakalım. Ağrıyla sivilce hamilelikte de olmuyor mu
Ah pariskom insallah❤❤İmkanı yok deme. Daha banı açılmadı ama Merve ikinci tüp bebek denemeye geçecekken hamileliği öğrenmiş. Banı açıldığında hikayesini dinlemeyi merakla ve umutla bekliyorum canım
En azından bırakmış benim eşim günde 3 paket içiyor düşün
İnşallah Allahın izni ile duyguların sevince dönecek..
Canlar belki de bu ay hiç tutamayacaksınız
İmkansız derken bu ay teknik olarak mümkün değil. İlişkiye izin yok zaten. Yumurtaları da toplayacaklar. O bakımdan dedim. Transfere kadar da izin vermezler sanırım. Değerlerine bakılmış mıydı hiç eşinin? Her sigara içende de sorun olmuyor ya. Sadece sorun çıkan herkese mutlaka sigarayı bırak diyorlar. Her halükarda zararlı da tabii, deliler gibi sigara içip sağlıklı çocuğu olan da sürüyle insan var. Bu işlerin sırrını hiç çözemedim.İmkanı yok deme. Daha banı açılmadı ama Merve ikinci tüp bebek denemeye geçecekken hamileliği öğrenmiş. Banı açıldığında hikayesini dinlemeyi merakla ve umutla bekliyorum canım
En azından bırakmış benim eşim günde 3 paket içiyor düşün
İnşallah Allahın izni ile duyguların sevince dönecek..
Ağzından yel alsın. Her seferinde aynı şey olmak zorunda değil. Sen yine ihmal etme, doktora gidersin de inşallah seni yanıltır hıhO kadar cok kist agrisi cektimki ayirt ettiğimi düşünüyorum hshdhdh ( en son gaz agrim var dedigimde ic kanama geciriyodum hshsh)
Hayırlısı kuzum...inşallah tüp bebeğe kalmadan güzel haberlerin gelir kuzum seninde yakındır hissediyorum benOnu zamanında alsın yeterli o halde
Hiç aksatmadan alsın
Güzel haber sende de yakındır
Valla canım açıkçası eşim gitmedi üroloğa ama yaşı zaten 38 yaş gittikçe sperm azalıyor birazdan fazla sigara içiyor. Sperm kalitesi artsın diye promen alacaktı eczaneden. Ama memleketlisi mi ne çıkmış eczacı onu değil bunu al. Şifanı bulmana biz vesile olacağız inşallah demiş hem epeyde indirim yapmış o da almış. Ben yoksa bunu bilmiyordum baktım araştırdım gayet iyi diyorlar birde performansı arttı
Ama bunu kullananlar genellikle 3 kutu kullanın diyor. Bir kutu da 30 paket var. Aşağı yukarı 3 ay oluyor.. 3.kutu ise belki tüpe bile gerek kalmaz sürpriz yapar bebeğin
Evet bu ay regli de gidicem iğne verecek bana sonra ymurta topla et falan filan bakalım ne olacakIVF mi olacaktı?
Hayırlısı inşallahEvet bu ay regli de gidicem iğne verecek bana sonra ymurta topla et falan filan bakalım ne olacak
Amin herkes için hayırlısı... Benim umudum yok ama bakalım Dr pek heveslendirdi diğer Dr dan sonra direk mikroenjeksiyon yapicaz dediHayırlısı inşallah
Benim de mikroenjeksiyon olacak da o yüzden senin ivf mi olacak diye sordum. Hareket için bize bir şey demediler çünkü mikroenjeksiyonda zaten spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar embriyologlarAmin herkes için hayırlısı... Benim umudum yok ama bakalım Dr pek heveslendirdi diğer Dr dan sonra direk mikroenjeksiyon yapicaz dedi
Aynen ama bizim hareketli canlı hiç yok denecek kadar azmis kuvvetlendirmemiz lazım dolleyebilmesi için sağlıklı emriyo olması için dedi iki aydır ilaç kullanıyoruz işteBenim de mikroenjeksiyon olacak da o yüzden senin ivf mi olacak diye sordum. Hareket için bize bir şey demediler çünkü mikroenjeksiyonda zaten spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar embriyologlar
Hmm anladım. Eşim de iki ay ilaç kullandı ama onun hormonlarda da düşüklük vardı. İşe yaramadı, daha da kötüye gidince ilaçları kesip takviyeye devam ama zaman kaybetmeyin daha fazla dediler. Direkt mikroenjeksiyon için başvurduk işte bakalım ne olacakAynen ama bizim hareketli canlı hiç yok denecek kadar azmis kuvvetlendirmemiz lazım dolleyebilmesi için sağlıklı emriyo olması için dedi iki aydır ilaç kullanıyoruz işte
Benim önceki gittiğim Dr sizin çocuğunuz olmayacak demişti baya bı ara verdik bizde iki ay önce bu Dr a gittik tekrar tahlil vs derken ilaç verdi işte hasta olmayı bekliyorum simdideHmm anladım. Eşim de iki ay ilaç kullandı ama onun hormonlarda da düşüklük vardı. İşe yaramadı daha da kötüye gidince ilaçları kesip takviyeye devam ama zaman kaybetmeyin daha fazla dediler. Direkt mikroenjeksiyon için başvurduk işte bakalım ne olacak
Sizin ne aşamada toplama falan yapıldı miHmm anladım. Eşim de iki ay ilaç kullandı ama onun hormonlarda da düşüklük vardı. İşe yaramadı, daha da kötüye gidince ilaçları kesip takviyeye devam ama zaman kaybetmeyin daha fazla dediler. Direkt mikroenjeksiyon için başvurduk işte bakalım ne olacak
Böyle vahiy gelmiş gibi dan dun konuşan doktorlara da hastayım. Nerden biliyormuş acaba olmayacağını? Micro tese mi nedir ameliyatla testis içine girip gelişmemiş sperm hücresi bile alıp döllüyorlar labaratuvar ortamında. Yeni doktorun uğuruyla gelir, sen de güzel haberlerle gelirsin inşallahBenim önceki gittiğim Dr sizin çocuğunuz olmayacak demişti baya bı ara verdik bizde iki ay önce bu Dr a gittik tekrar tahlil vs derken ilaç verdi işte hasta olmayı bekliyorum simdide
Hayır iğnelerim bugün bitti. Yarın kontrol var. Sanırım çatlatma iğnesi verecekler. Üç gündür çatlamayı önleyen iğneden yapıyorum, yumurta geliştiren iğneyle beraberSizin ne aşamada toplama falan yapıldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?