Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İmkanı yok deme. Daha banı açılmadı ama Merve ikinci tüp bebek denemeye geçecekken hamileliği öğrenmiş. Banı açıldığında hikayesini dinlemeyi merakla ve umutla bekliyorum canım
En azından bırakmış benim eşim günde 3 paket içiyor düşün
İnşallah Allahın izni ile duyguların sevince dönecek..
Peki beklenen regl günümün ramazanın 1. Gününe denk gelmesi

Benimde 2. Günü.....
Canlar belki de bu ay hiç tutamayacaksınız

Bi dur yav. Gidersin bakalım. Ağrıyla sivilce hamilelikte de olmuyor mu
O kadar cok kist agrisi cektimki ayirt ettiğimi düşünüyorum hshdhdh ( en son gaz agrim var dedigimde ic kanama geciriyodum hshsh)
Ah pariskom insallah❤❤

İmkansız derken bu ay teknik olarak mümkün değil. İlişkiye izin yok zaten. Yumurtaları da toplayacaklar. O bakımdan dedim. Transfere kadar da izin vermezler sanırım. Değerlerine bakılmış mıydı hiç eşinin? Her sigara içende de sorun olmuyor ya. Sadece sorun çıkan herkese mutlaka sigarayı bırak diyorlar. Her halükarda zararlı da tabii, deliler gibi sigara içip sağlıklı çocuğu olan da sürüyle insan var. Bu işlerin sırrını hiç çözemedim.

Hayırlısı kuzum...inşallah tüp bebeğe kalmadan güzel haberlerin gelir kuzum seninde yakındır hissediyorum ben

Amin herkes için hayırlısı... Benim umudum yok ama bakalım Dr pek heveslendirdi diğer Dr dan sonra direk mikroenjeksiyon yapicaz dedi
Benim de mikroenjeksiyon olacak da o yüzden senin ivf mi olacak diye sordum. Hareket için bize bir şey demediler çünkü mikroenjeksiyonda zaten spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar embriyologlar

Benim de mikroenjeksiyon olacak da o yüzden senin ivf mi olacak diye sordum. Hareket için bize bir şey demediler çünkü mikroenjeksiyonda zaten spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar embriyologlar
Aynen ama bizim hareketli canlı hiç yok denecek kadar azmis kuvvetlendirmemiz lazım dolleyebilmesi için sağlıklı emriyo olması için dedi iki aydır ilaç kullanıyoruz işte

Aynen ama bizim hareketli canlı hiç yok denecek kadar azmis kuvvetlendirmemiz lazım dolleyebilmesi için sağlıklı emriyo olması için dedi iki aydır ilaç kullanıyoruz işte
Hmm anladım. Eşim de iki ay ilaç kullandı ama onun hormonlarda da düşüklük vardı. İşe yaramadı, daha da kötüye gidince ilaçları kesip takviyeye devam ama zaman kaybetmeyin daha fazla dediler. Direkt mikroenjeksiyon için başvurduk işte bakalım ne olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önceki gittiğim Dr sizin çocuğunuz olmayacak demişti baya bı ara verdik bizde iki ay önce bu Dr a gittik tekrar tahlil vs derken ilaç verdi işte hasta olmayı bekliyorum simdide

Sizin ne aşamada toplama falan yapıldı mi

Benim önceki gittiğim Dr sizin çocuğunuz olmayacak demişti baya bı ara verdik bizde iki ay önce bu Dr a gittik tekrar tahlil vs derken ilaç verdi işte hasta olmayı bekliyorum simdide
Böyle vahiy gelmiş gibi dan dun konuşan doktorlara da hastayım. Nerden biliyormuş acaba olmayacağını? Micro tese mi nedir ameliyatla testis içine girip gelişmemiş sperm hücresi bile alıp döllüyorlar labaratuvar ortamında. Yeni doktorun uğuruyla gelir, sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…