- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.721
Amin inşallahBöyle vahiy gelmiş gibi dan dun konuşan doktorlara da hastayım. Nerden biliyormuş acaba olmayacağını. Micro tese mi nedir ameliyatla testis içine girip gelişmemiş sperm hücresi bile alıp döllüyorlar labaratuvar ortamında. Yeni doktorun uğuruyla gelir, sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah
Çatlatma da mi veriyorlar onu bilmiyordumHayır iğnelerim bugün bitti. Yarın kontrol var. Sanırım çatlatma iğnesi verecekler. Üç gündür çatlamayı önleyen iğneden yapıyorum, yumurta geliştiren iğneyle beraber
Hadi hayırlısı bakalım inşallah fazla ugrastirmaz bebişin hemen gelir sağlıcakla kucağına alırsın dokuz ay sonrasında daHayır iğnelerim bugün bitti. Yarın kontrol var. Sanırım çatlatma iğnesi verecekler. Üç gündür çatlamayı önleyen iğneden yapıyorum, yumurta geliştiren iğneyle beraber
Evet çatlama sonrası topluyorlar yumurtayı. Normal döllenmede nasılsa öyle hazır geliyor yumurtaÇatlatma da mi veriyorlar onu bilmiyordum
Amin inşallah sağlıkla olsun da. Bizim biraz hızlı ve yıkıcı gelişti olaylar. Bayağı zorlandık. İnşallah emeklerimizin meyvesini sağlıklı bir bebekle toplarız hayırlısıylaHadi hayırlısı bakalım inşallah fazla ugrastirmaz bebişin hemen gelir sağlıcakla kucağına alırsın dokuz ay sonrasında da
On gün mu kullandınız iğneleri ne kadar kullandinizEvet çatlama sonrası topluyorlar yumurtayı. Normal döllenmede nasılsa öyle hazır geliyor yumurta
Olacak olacak inanmak lazımAmin inşallah sağlıkla olsun da. Bizim biraz hızlı ve yıkıcı gelişti olaylar. Bayağı zorlandık. İnşallah emeklerimizin meyvesini sağlıklı bir bebekle toplarız hayırlısıyla
Bende yumurtalar iyi görünüyordu. Az ilaçla hallederiz gibi görünüyor demişti doktor. Geçen cumartesi başladık. Yarın öğreneceğim ben de ne olacağını. Tahmini söyledim çatlatma iğnesi verirler diye.On gün mu kullandınız iğneleri ne kadar kullandiniz
Anladım bakalım hayırlısı olsun insallahBende yumurtalar iyi görünüyordu. Az ilaçla hallederiz gibi görünüyor demişti doktor. Geçen cumartesi başladık. Yarın öğreneceğim ben de ne olacağını. Tahmini söyledim çatlatma iğnesi verirler diye.
Amin. Hepimiz için inşallahAnladım bakalım hayırlısı olsun insallah
Hshshshsh nurluyum ben hshshshshsv kanka valla hic beklentim yok gebelik icin 🏳
İnşallah gelmez ya dua kankim
Allah bilir ya orasını olacagi varsa oluyor nasip diyeliminsallah. Rahim filmi çekildim ama yumurtlamayı değerlendiremedim yumurtlamadan 2 gün sonra değerlendirebildim ümidim yok o yuzden bu ay
İmkanı yok deme. Daha banı açılmadı ama Merve ikinci tüp bebek denemeye geçecekken hamileliği öğrenmiş. Banı açıldığında hikayesini dinlemeyi merakla ve umutla bekliyorum canım
En azından bırakmış benim eşim günde 3 paket içiyor düşün
İnşallah Allahın izni ile duyguların sevince dönecek..
Canlar belki de bu ay hiç tutamayacaksınız
Allah bilir ya orasını olacagi varsa oluyor nasip diyelim
Yok canım baktırmadı hiç bu ayı atlatırsak gideceğiz beraber.İmkansız derken bu ay teknik olarak mümkün değil. İlişkiye izin yok zaten. Yumurtaları da toplayacaklar. O bakımdan dedim. Transfere kadar da izin vermezler sanırım. Değerlerine bakılmış mıydı hiç eşinin? Her sigara içende de sorun olmuyor ya. Sadece sorun çıkan herkese mutlaka sigarayı bırak diyorlar. Her halükarda zararlı da tabii, deliler gibi sigara içip sağlıklı çocuğu olan da sürüyle insan var. Bu işlerin sırrını hiç çözemedim.
Bazıları yumurtlama makinesi sankiKadına bak arkadaş geçen sene doğum yaptı ikinciyi şimdi de ucunceye hamileymis
Ya millet korunarak hamile kalıyor bence kesin biz bir yerlerde yanlis yapıyoruz hshshso kadar yumurtlamayı değerlendir değerlendir gelmesin, değerlendiremediğim ay gelirse bunca aydır yanlış yapıyomuşum derim hajshsjhs
Maalesef çözülemeyen sır gibilerYok canım baktırmadı hiç bu ayı atlatırsak gideceğiz beraber.
Valla bak onda haklısın bir akraba o kadar çok sigara içiyordu ki anlatamam hamile iken bile içiyordu... Hatta çocuk ağzında sigara ile doğacak dedik
Millet tavuk gibi cikariyor valla helal olsun ne diyeyim gorunce sok olmustumKadına bak arkadaş geçen sene doğum yaptı ikinciyi şimdi de ucunceye hamileymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?