Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah

Hayır iğnelerim bugün bitti. Yarın kontrol var. Sanırım çatlatma iğnesi verecekler. Üç gündür çatlamayı önleyen iğneden yapıyorum, yumurta geliştiren iğneyle beraber
Hadi hayırlısı bakalım inşallah fazla ugrastirmaz bebişin hemen gelir sağlıcakla kucağına alırsın dokuz ay sonrasında da

Hadi hayırlısı bakalım inşallah fazla ugrastirmaz bebişin hemen gelir sağlıcakla kucağına alırsın dokuz ay sonrasında da
Amin inşallah sağlıkla olsun da. Bizim biraz hızlı ve yıkıcı gelişti olaylar. Bayağı zorlandık. İnşallah emeklerimizin meyvesini sağlıklı bir bebekle toplarız hayırlısıyla

On gün mu kullandınız iğneleri ne kadar kullandiniz
Bende yumurtalar iyi görünüyordu. Az ilaçla hallederiz gibi görünüyor demişti doktor. Geçen cumartesi başladık. Yarın öğreneceğim ben de ne olacağını. Tahmini söyledim çatlatma iğnesi verirler diye.

Anladım bakalım hayırlısı olsun insallah

ah be bebe gelsinde sonrada tutarız Yok mu bi ramazana toplu hamiş girmemiz? Hahaha

Yok canım baktırmadı hiç bu ayı atlatırsak gideceğiz beraber.
Valla bak onda haklısın bir akraba o kadar çok sigara içiyordu ki anlatamam hamile iken bile içiyordu... Hatta çocuk ağzında sigara ile doğacak dedik

Kadına bak arkadaş geçen sene doğum yaptı ikinciyi şimdi de ucunceye hamileymis

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-02-23-45-06-816_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…