Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaaaaaa olleyyy geriden geliyorum okucam hepsini çıldırıyorummmmm

Sendemi bizi birakiyon

Oh ne güzel sayfalar dolmuş okuya okuya geldım topic şenlendi sefamız olsun bir kız bir oğlan olsun sağlıklı olsun dımdıdımdı dımdıdıdımdı
beyazım bugün dükkana uğramadın
baloncuğummmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnn
cukummmmmmmmmmmmm ben geldim hoşegldim hoşbuldum
sen nrdesin tam gidiodum

yaaaaaa olleyyy geriden geliyorum okucam hepsini çıldırıyorummmmm

Sendemi bizi birakiyon
bırakmıyorrrrrr gebe kalmadan gidemez tedavi sürecinde kafasını dinliyecek

beyazım bugün dükkana uğramadın

cukummmmmmmmmmmmm ben geldim hoşegldim hoşbuldum
sen nrdesin tam gidiodum

bırakmıyorrrrrr gebe kalmadan gidemez tedavi sürecinde kafasını dinliyecek

valla sensizken 2-3 sayfa okuyup bitiyodu gitme bidaha bebene topiğin yerlerini sildircez daha duuuurr. Allam hemde kız geliyomuş Allahım hoşgeldin bebek bize nasıl mutluluk getirdin

valla sensizken 2-3 sayfa okuyup bitiyodu gitme bidaha bebene topiğin yerlerini sildircez daha duuuurr. Allam hemde kız geliyomuş Allahım hoşgeldin bebek bize nasıl mutluluk getirdin
kız ben varkende o kadar oluyor zaten kaldık şurda birkaç kişi hadiiii bir an önce gebe kalında kilit vurup geyik açacaz
nasılsın güzeller güzelim

kız ben varkende o kadar oluyor zaten kaldık şurda birkaç kişi hadiiii bir an önce gebe kalında kilit vurup geyik açacaz
nasılsın güzeller güzelim
İnşallah çiçeğim bereketinle gel bebesiz kimse kalmasın
İyiyim çok şükür kuzum hsg çekildim çok şükür temiz çıktı. Bu ay regl geldiğinde gidicem doktora bakalım nasıl bir aşama bekliyor bizi

inşallah canım umarım zamanı kısa olur çok bekletmeden gelir....
mucize hanım nasılsınız acebeee

ohh çok şükür ya... neler düşünüyorsun ilaçla takipmi
eşin sperm testi verdimi hiç

Kuzum, iyi yönünden bakiyorsun harikasın sonrasi cok guzel olacak inşallah kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…