- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.201
neyse kızlar.. bu topikte çok emek ettik cok dertleştik..
yeri geldi güldük .. ağladık.. kavga ettik....
ama hepimizin tek bir amacı vardı.. oda anne olmak
herkesin sevinciyle sevinçlendik
kaybıyla üzüldük...
ama ben inanıyorum ki hepimizin bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacaz....
demem o ki.. ben sizin desteğinizle neşemi kaybetmedim..
ve minnoşumu bekliyorum
Sendemi bizi birakiyonYiaaaaaa herkes bekliyordu senden böyle bir şeyi. Çok da merak ettik. Kaybın için çok üzüldüm ama sen ve bebişin bu yolda sağlıkla sonuna kadar yürüyeceksiniz inşallahNasıl sevindim, nasıl güzel bir haber Sen yokken biz de erkek infertilitesiyle yüzleştik. Biraz hızlı gelişti her şey. 2-3 ay gibi bir sürede apar topar tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi. Çok çok zorlanıyorum. İğneler bugün bitecek ama bazı risklerden bahsetti hemşire bugün. Aklım gitti biraz. Ailem ve arkadaşlarım hiçbir şey bilmiyor. Desteği burada arıyordum ama dan dun insanlar sağ olsun kaygılarım iyice tetiklendi. Biraz uzak kalacağım bu ara. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Bütün süreç hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler, tamamlanır inşallah
Oh ne güzel sayfalar dolmuşokuya okuya geldım topic şenlendi sefamız olsun bir kız bir oğlan olsun sağlıklı olsun dımdıdımdı dımdıdıdımdı
cukummmmmmmmmmmmm ben geldim hoşegldim hoşbuldumbaloncuğummmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnn
yaaaaaa olleyyy geriden geliyorum okucam hepsini çıldırıyorummmmm
bırakmıyorrrrrr gebe kalmadan gidemezSendemi bizi birakiyon
beyazım bugün dükkana uğramadın
cukummmmmmmmmmmmm ben geldim hoşegldim hoşbuldum
sen nrdesin tam gidiodum
bırakmıyorrrrrr gebe kalmadan gidemeztedavi sürecinde kafasını dinliyecek
kız ben varkende o kadar oluyor zaten kaldık şurda birkaç kişi hadiiii bir an önce gebe kalında kilit vurup geyik açacazvalla sensizken 2-3 sayfa okuyup bitiyodu gitme bidahabebene topiğin yerlerini sildircez daha duuuurr. Allam hemde kız geliyomuş Allahım hoşgeldin bebek bize nasıl mutluluk getirdin
inşallah canım umarım zamanı kısa olur çok bekletmeden gelir....Ah canim insallah tez zamanda bebeğine kavuşacaksin
İnşallah çiçeğim bereketinle gel bebesiz kimse kalmasınkız ben varkende o kadar oluyor zaten kaldık şurda birkaç kişi hadiiii bir an önce gebe kalında kilit vurup geyik açacaz
nasılsın güzeller güzelim
mucize hanım nasılsınız acebeeeinşallah canım umarım zamanı kısa olur çok bekletmeden gelir....
ohh çok şükür ya... neler düşünüyorsun ilaçla takipmiİnşallah çiçeğim bereketinle gel bebesiz kimse kalmasın
İyiyim çok şükür kuzum hsg çekildim çok şükür temiz çıktı. Bu ay regl geldiğinde gidicem doktora bakalım nasıl bir aşama bekliyor bizi
işteyim..kanamam gelmiyor hala tasalardayım çabucak gelse de gitsemucize hanım nasılsınız acebeee
ohh çok şükür ya... neler düşünüyorsun ilaçla takipmi
eşin sperm testi verdimi hiç
stres yaptıkça o gelmez.. düşünme kuzumişteyim..kanamam gelmiyor hala tasalardayım çabucak gelse de gitse
yahu bu stres ne menem bişeymişş.. evleninceye kadar hiç bişeyimi böyle etkilememişti ya keramet herifte miymiş nedirstres yaptıkça o gelmez.. düşünme kuzum
evlenene kadar bebe stresin yoktu diye olabilirmiyahu bu stres ne menem bişeymişş.. evleninceye kadar hiç bişeyimi böyle etkilememişti ya keramet herifte miymiş nedir
bebe işi öylede adetimi hiç etkilediğini bilmem bu zamana kadar yaevlenene kadar bebe stresin yoktu diye olabilirmi
sizi iyi görünce daha iyi olacam minnoşsen nasıl sın küçük tavşan nasıl@Bal0ncuk
Kuzum, iyi yönünden bakiyorsun harikasınKızlar değerim 86 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş. Kanaman daha artacak hiç korkma kendilinden düşmesi bizim için iyi bişey dedi. Bir ay sonra tedaviye başlayabiliriz dedi.
Hiç üzülmedim ki hiç..
aaaağğğğğğğğğğğğ
Şaka şaka şükrettim yine az Bi artış gösterip de bizi muallakta koymasındansa ya da dış gebelik falan filan olup yine kürtaj olmaktansa böyle olması daha iyi her halimize şükürler olsun
vermişti kuzu iyiydi onun sonuclarıdamucize hanım nasılsınız acebeee
ohh çok şükür ya... neler düşünüyorsun ilaçla takipmi
eşin sperm testi verdimi hiç
onlarda temiz çıktımıvermişti kuzu iyiydi onun sonuclarıda
İşte doktorla konuşalım he dicek bilmiyorımki bayadır hormon testi yaptırmadım ben bi onlara bakar tekrar
onlarda temiz çıktımı
ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?