- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.221
yaaa göbişler sarılmaya engel değilah inşallah ballı baloncuğummmSeni böyle sarılıp içime sokasın var öyle mutlu oldum kiiiii, ama göbüşten sarılabilirmiyiiizkii büyüdü mü göbüüüş
güzel günler yakında cukom.. ben inanıyorumo zamannn
napalım elimizden gelen bişey yok ki şuan karmakarışık kafamın içi..sanki senin olamyacak çocuğun diyor bir ses.. diğeri de bu yaşananlar boşa değil senin de yüzün gülecek diyor..Kuzum, iyi yönünden bakiyorsun harikasınsonrasi cok guzel olacak inşallah kuzummmmmm
iyi olun iyisizi iyi görünce daha iyi olacam minnoş
14ünü bekliyorum baloncukumgüzel günler yakında cukom.. ben inanıyorum
ne zaman regl olcaksın
azcık kalmışşş14ünü bekliyorum baloncukum
Tabii ki yuzun gülecek, aksini düşünmüyorum bile, hissediyorm kuzumm inan bananapalım elimizden gelen bişey yok ki şuan karmakarışık kafamın içi..sanki senin olamyacak çocuğun diyor bir ses.. diğeri de bu yaşananlar boşa değil senin de yüzün gülecek diyor..
psikolojim bozuldu iyice
Çok amin bugün kuaföre gittim bebiş olmadan bakım yapayım kendime dedim
ohhhhh iyi yaptın... yap yap olunca biraz zor oluyor o işlerÇok amin bugün kuaföre gittim bebiş olmadan bakım yapayım kendime dedim
Aynen ilk üç ay vücudu kimyasallardan korumak gerekiyormuş bende bugün komple hepsini hallettimohhhhh iyi yaptın... yap yap olunca biraz zor oluyor o işler
hep böyle umutlu ve enerjik kal nurum
çok sağol daylerim Allah razı olsun hamile olan bütün arkadaşlarıma dua edin diyorum daha ben demeden onlar diyo sağolsunlar umarım kabul olur ve Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli nasip ederTabii ki yuzun gülecek, aksini düşünmüyorum bile, hissediyorm kuzumm inan bana
benimki sayılıyorsa ben ben bençok sağol daylerim Allah razı olsun hamile olan bütün arkadaşlarıma dua edin diyorum daha ben demeden onlar diyo sağolsunlar umarım kabul olur ve Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli nasip eder
Çok sağolasın kuzum ama Dr um sağolsun yani sanki direk doğum yapacakmış gibi anlattı heyecan var ama stres yok (iğne korkusunu saymazsak tabihep böyle umutlu ve enerjik kal nurum
ben senin gibi değildim... şuan varya gönülden tebrik ediyorum seni
iğneden hiç korkma o en basiti zaten birinci gün vuruldunmu.. haaa bumuymuş diyeceksin merak etmeÇok sağolasın kuzum ama Dr um sağolsun yani sanki direk doğum yapacakmış gibi anlattı heyecan var ama stres yok (iğne korkusunu saymazsak tabi) o yüzden bende sanki böyle hemen hamiş olacak herşey normal ilerleyecek gibi hissediyorum sakinim de öncekine göre belki daha baslamadigimdandir bilmiyorum başlasam nolurum bilmiyorum
Gülecek yüzün canimcim az kaldı rabbim yüzünü güldürecek kucağına aldığında herşeyi unutacaksın çok şükür diyeceksin tez zamandaçok sağol daylerim Allah razı olsun hamile olan bütün arkadaşlarıma dua edin diyorum daha ben demeden onlar diyo sağolsunlar umarım kabul olur ve Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli nasip eder
Yok kuzum işi bıraktım evden ders veriyorum sadece amigurumi başladım onla uğraşıyorum kpss çalışıyorum kendime zaman ayırıyorum kendimle olmayı özlemişimiğneden hiç korkma o en basiti zaten birinci gün vuruldunmu.. haaa bumuymuş diyeceksin merak etme
sen artık çalışmıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?