Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum işi bıraktım evden ders veriyorum sadece amigurumi başladım onla uğraşıyorum kpss çalışıyorum kendime zaman ayırıyorum kendimle olmayı özlemişim
aa evet kpss çalışmaya başlamıştın pardon pardon
ama sankim sıkı çalışmıyorsun salmışsın ipleri gibime geliyor

süreçten hiç korkma.. benim tüp bebek sürecim düşüncelerimin dışında gelişti hiç düşünmediğim merkezde hiç düşünmediğim şekilde.. nasipmi diyim ne diyim bilmiyorum
ama çok güzel geçti.. ağrı sızı olmadı.. yumurta toplamadan sonra bazıları ohss olabiliyor normal.. oda geçiyor..
ama ben olmadım.. transferden sonrada ağrım sızım belirtim olmadı... hatta belirtim olmayınca heralde tutmadı dedim o yüzden belirtide arama.. benim kötü günlerim bebeğimi kaybettikten sonra zor geçti.. hastanede felan yattım kaç kez.. ama nasip
inşallah kucağıma alırım
ve inşallah herkes hamile kalır

Benim hsg çok fena geçmişti hatta Dr a dedim öyle çok ağrır mı diye yok ya dedi hsg de doğum sancısı çekiyormuşsun gibi yoğun hissetmişsin bunda belki regl ağrısı gibi hissedebilirsin ağrı eşiğine göre dedi... Üzülme kuzum premsesin bırakmadı seni tutundu sana.. diğer bebişin demekki yiyecek ekmeği yokmuş rabbim en iyisini bilir sağlıcakla sagsalim kucağına alıp kokusunu da içine çektiğinde ohh misss

hsg anestezisizmi çekildin ? ben uyuyordum hiç hissetmedm bile

yok ya transfer felan hiç ağrılı olmuyor merak etme... muayne gibi düşün.. bende öyle olmuştu en azından
yumurta toplamada zaten uyuyacasın

hsg anestezisizmi çekildin ? ben uyuyordum hiç hissetmedm bile

yok ya transfer felan hiç ağrılı olmuyor merak etme... muayne gibi düşün.. bende öyle olmuştu en azından
yumurta toplamada zaten uyuyacasın
Aynen anestezik cekmioz dedi üni de kiler ilk oraya gitmiştim ya tüp bebek için ağrıdan bayildiydim resmen çok fenaydi

inşallah canımm allah korusun bebeklerimizi.. antibiyotik değil virüs zarar verir diye korkuyorum demek istemiştim hasar bırakabiliyormuş bebekte..
Kaç ayda bir toksoplazmma testi yaptırılıyor. En son 7 haftalıkken yaptırmıştım. Evde kedim var malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…