- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.241
aa evet kpss çalışmaya başlamıştın pardon pardonYok kuzum işi bıraktım evden ders veriyorum sadece amigurumi başladım onla uğraşıyorum kpss çalışıyorum kendime zaman ayırıyorum kendimle olmayı özlemişim
iyi iyi.. o daha iyi olacak.. o seni yeniyor... sonra sıra sana geliyor@NealStreet napti acaba merak ediyorum
pare bana gel gel dedi
Benim hsg çok fena geçmişti hatta Dr a dedim öyle çok ağrır mı diye yok ya dedi hsg de doğum sancısı çekiyormuşsun gibi yoğun hissetmişsin bunda belki regl ağrısı gibi hissedebilirsin ağrı eşiğine göre dedi... Üzülme kuzum premsesin bırakmadı seni tutundu sana.. diğer bebişin demekki yiyecek ekmeği yokmuş rabbim en iyisini bilir sağlıcakla sagsalim kucağına alıp kokusunu da içine çektiğinde ohh misssaa evet kpss çalışmaya başlamıştın pardon pardon
ama sankim sıkı çalışmıyorsun salmışsın ipleri gibime geliyor
süreçten hiç korkma.. benim tüp bebek sürecim düşüncelerimin dışında gelişti hiç düşünmediğim merkezde hiç düşünmediğim şekilde.. nasipmi diyim ne diyim bilmiyorum
ama çok güzel geçti.. ağrı sızı olmadı.. yumurta toplamadan sonra bazıları ohss olabiliyor normal.. oda geçiyor..
ama ben olmadım.. transferden sonrada ağrım sızım belirtim olmadı... hatta belirtim olmayınca heralde tutmadı dedimo yüzden belirtide arama.. benim kötü günlerim bebeğimi kaybettikten sonra zor geçti.. hastanede felan yattım kaç kez.. ama nasip
inşallah kucağıma alırım
ve inşallah herkes hamile kalır
hsg anestezisizmi çekildin ? ben uyuyordum hiç hissetmedm bileBenim hsg çok fena geçmişti hatta Dr a dedim öyle çok ağrır mı diye yok ya dedi hsg de doğum sancısı çekiyormuşsun gibi yoğun hissetmişsin bunda belki regl ağrısı gibi hissedebilirsin ağrı eşiğine göre dedi... Üzülme kuzum premsesin bırakmadı seni tutundu sana.. diğer bebişin demekki yiyecek ekmeği yokmuş rabbim en iyisini bilir sağlıcakla sagsalim kucağına alıp kokusunu da içine çektiğinde ohh misss
O erken başlamış her nasip vaktine esirdir inşallah çok çabuk geçirir sürecini o da rabbim ona da yaşatır mutluluguiyi iyi.. o daha iyi olacak.. o seni yeniyor... sonra sıra sana geliyor
pare bana gel gel dedikendi yok
aminnnnnnnnnO erken başlamış her nasip vaktine esirdir inşallah çok çabuk geçirir sürecini o da rabbim ona da yaşatır mutlulugu
Aynen anestezik cekmioz dedi üni de kiler ilk oraya gitmiştim ya tüp bebek için ağrıdan bayildiydim resmen çok fenaydihsg anestezisizmi çekildin ? ben uyuyordum hiç hissetmedm bile
yok ya transfer felan hiç ağrılı olmuyor merak etme... muayne gibi düşün.. bende öyle olmuştu en azından
yumurta toplamada zaten uyuyacasın
neyse geçti gitti.. hiç öyle şeler yaşamayacaksın bir daha.. öyle düşünAynen anestezik cekmioz dedi üni de kiler ilk oraya gitmiştim ya tüp bebek için ağrıdan bayildiydim resmen çok fenaydi
Aynen bayiltacaklat ya ondan rahatım herhalneyse geçti gitti.. hiç öyle şeler yaşamayacaksın bir daha.. öyle düşün
Baloncuk hamile misinneyse geçti gitti.. hiç öyle şeler yaşamayacaksın bir daha.. öyle düşün
carpppppppp beybitommmmmmmmmmmmmmmmmmmBaloncuk hamile misin
Kaç ayda bir toksoplazmma testi yaptırılıyor. En son 7 haftalıkken yaptırmıştım. Evde kedim var malum.inşallah canımm allah korusun bebeklerimizi.. antibiyotik değil virüs zarar verir diye korkuyorum demek istemiştim hasar bırakabiliyormuş bebekte..
senin bu girişlerin beni benden alıyor gelinimmmmmmmmmmmKaç ayda bir toksoplazmma testi yaptırılıyor. En son 7 haftalıkken yaptırmıştım. Evde kedim var malum.
Napiyonuz bakıyorum size sürekli bı emoji gördüm ama ins olur canimcarpppppppp beybitommmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebek nasıl kuzummmmmmmmmNapiyonuz bakıyorum size sürekli bı emoji gördüm ama ins olur canim
Ben öyle konulara ortasından dalarım genelde.senin bu girişlerin beni benden alıyor gelinimmmmmmmmmmm
şeker yüklemesi için erken değilmi daha kuzucuk ?Ben öyle konulara ortasından dalarım genelde.
Yarın şeker yüklemesi var, bi de enfeksiyon çıktı moraller azcık küsüştü
Ne demek sayiliyorsaaaabenimki sayılıyorsa ben ben ben
hergün kalan herkese tek tek dua ediyorum
bende ne zaman bana kızacan diye gün sayıyordum 2 gün geçiyordu nerdeyse dayloşumNe demek sayiliyorsaaaa
Oh be şunu bile özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?